Хммм, имам чувството, че ти се засягаш твърде много от подигравките им, а същевременно си придаваш и твърде голямо величие. От отдавна не бях срещала човек, който да говори за себе си така: "моя могъщ глас" и разни подобни хиперболи. Еми като ти е могъщ гласа, значи няма какво да им се засягаш, те просто се шегуват, за да им е забавно или в краен случай ти завиждат за "могъщия" глас. А може би им се хващаш, защото дълбоко в себе си и ти мислиш така? Тогава решението е да не обръщаш внимание на "големия" си гъз или както там го определят, а и също така и на техните приказки - смей си се и ти там като ти кажат нещо, пък те накрая ще се откажат като видят, че не те засягат. А и без т'ва скоро свършваш даскало и ще отидеш на ново място.
П.П. Ама наистина е доста смешен поста - тия думички от английски направо ме скъсват, или "о, аз съм толкова мускулест и мъжествен". Ти добре си ги мисли тия неща, ама не се увличай много в приказките и не се прави на най-величествения, че и за това ще почнат да те подиграват...