- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- грозна съм, стеснителна съм
Лелееее и какво като си девствена ... сега това се търси (ако говорим за свестните момчета) ...А за това, че си грозна...всеки си има някакъв чар... аз пък не харесвам изкуственото, което на всеки метър има в момента...
![]()
Ако толкова не се харесваш направи нещо за себе си... нова прическа... грим... разни разкрасителни процедури... нови дрешки... така ще се почувстваш много по добре...а да и си пусни нещо весело за слушане не депресиращи песни...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми...трябва да се научиш да харесваш себе си.Всеки човек има,както недостатъци,така и положителни черти.Няма перфектни хора.Отиди до огледалото и се погледни-със сигурност ще намериш някоя своя страхотна черта!Харесвай се..ако ти се харесваш,имаш си самочувствие и положителна енергия няма как другите да не го усетят.Имам в класа си момиче,леко грозничко в лице и много стеснителна,нооооооо има божествено тяло.
Така че,трябва да се харесаш,да общуваш,да свикнеш с другите.
За побойничките...не бъди като тях..и не искай..мен лично са ми смешни такива,защото момичето е създадено да бъде нежно,красиво да си е момиче,а не момиче-момче
Помисли...
Бъди готина,пускай шегички,излизай...излез от черупката си .. ще се справиииш
![]()
Няма перфектни хора.....Сега всеки ти казва да не обръщаш внимание,бъди по-самоуверена и т.н..........Със сигурност знам как се чувстваш,но повървай ми няма значение какво мислят другите и какво говорят.Ти си много повече от тях,независимо как се държат....Живей си живота и не си въобразяваи че си грозна,тъпа и т.н.Замисли се за тези които са хубави,но главите са им празни,толкова жалка картина,че няма накъде повече.Радвай се на "детството ти"защото след години ще го търсиш..........![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Точно пък че си девствена е най големия проблем. Просто... ако до 2 седмици не отидеш да те преебат, ше получиш смъртна присъда.![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
CaribbeanGirl, много съм съгласна с теб. И аз преди 2-3 години не се харесвах, но по едно време се загледах, че тези, които смятах за готини са пълна скръб без всичките тези гримове по лицата. Тогава се замислих и за себе си. Сега си се харесвам много...
За авторката : бъди много общителна, не мисли само за това, че си девствена и че нямаш гадже. Имам чувството, че ти просто искаш да си като тези момиченца - адски много грим, да се ебеш с всеки, да имаш огромно самочувствие.. Поне така излиза от това, което си написала : )
Stay up all night with the stars *
Е и кво, и аз не се харесвам изобщо, но това не ми пречи да общувам нормално с хората. Съгласна съм, че има много които се влияят от външния вид, но не всички са такива![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
Толкова мн се изговори за грозните носове,еми ето моя има малка гърбица и не си го харесвам.И други неща не си харесвам,но пък се правя така,че да се харесвам и никога не съм се затваряла в себе си.Въпреки недостатъците ми поради това,че си общувам с всички никога не съм оставала без приятели или обожатели.
Винаги има начин да се нагласиш така,че да откриеш нещо хубаво в себе си.Нещо др важно според мен е ако ти се подиграват за нещо или те обиждат никога не показвай слабост.Напротив покажи им,че се харесваш такава каквато си.И ще спрат,защото ще видят,че не им се даваш.Най-често хората дето се държат по този начин са мн по-зле от теб и си намират място за избиване на комплексите,по беззащитните от тях.Просто знаят,че няма да отвърнеш.Общувай с повече хора,бъди такава,че в техните очи да изглеждаш по-отворена,общителна,симпати чна,готина...
Колкото до това за боя..такива като тия от твоя клас.Споко и в моя има същата пачавра.Моля ти се само на такива не обръщай внимание,защото само при мисълта за тикава като тия ми се драифа.
Такива дето само налитат на бой,значи че нямат грам мозък в главата.Е някой път ако започнат мн да прекаляват налага се да отвърнеш...Но както ти каза само при най-малкото нещо скачат на бой...за мене тва е тъпо и просташко.Баси в последните 2,3 години с тия момичешки побоища стана нещо страшно.Коя от коя се прай на по-велика.Разбери,че те си живеят някъв техен начин на живот.Ти щом не мислиш като тях и си различна,значи търсишприятели и момчета като теб.Което значи,че и те ще ги смятат такива за тъпи.Не са по-велики от теб с това,че са "големите битки" и че не са девствени.Аз пък след 2 дни ставам на 15 и съм девствена и знаеш ли кво...радвам се,щото в днешно време трудно ще срешнеш момиче девствено на 15,а не дигнало си краката на 12.Гледам и аз съм девствена и не се бия и не се правя на великата простачка пък съм си жива и си ми е мноо добре.Всичко е в твойта нагласа.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от girl4eety
Не е казано че трябва да си отворена и да не си девствена че да си имаш гадже!!!!!Бъди такава каквато си,не е нужно да се правиш на това което не си!Даже шапка ти свалям че си девствена!А тия момичета след години нямам да са нищо усобено са имат гаджета,но след време няма да са толкова търсени такаче споко за вс има време
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
направи нещо за себе си,за да се почувстваш по-добре,по-хубава. отиди на козметик,купи си грим,експериментирай с него,боядисай си косата,купи си лещи,ходи на фитнес,купи си нова дреха,каквото си поискаш,ебати.![]()
лично моето самочувствие е нормално,има моменти,когато ходя с вирната глава,има и такива,когато се чувствам като най-тъпото и непривлекателно същество на планената.
сто процента и при теб е така,може би дори в момента си във второто състояние![]()
Вижте са ще ви обясня какво не си харесвам значи.....имам страшно много бенки по-лицето както и лунички, имам 2 големи белега от шарка и са много грозни
не мога да си намеря перфекната форма за вежди ходих на козметик и все не се харесвам и имам едно предно криво зъбче
просто тези дефекти ми създават големи проблеми ако може да ми помогнете как да ги оправа ще съм ви много благодарна
Първоначално написано от sexy_baby_originale
ще отидеш на зъболекар за зъба,ще носиш шини примерно
и грим..
проблемът е че нямаш съмочуствие...остави тва че може би си грозна... ЧОВЕК НЕ СЕ ОЦЕНЯВА ПО ВЪНШНИЯ ВИД..
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Жалкото в случая е,че много хора оценяват другите само по външният видПървоначално написано от hisy
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ще се повторя може би с някой от по-горните мнения като ти кажа, че всеки си има собствена красота. Според мен ти имаш проблем със себе си.. поогледай се..виж красивите неща в теб, защото няма начин да няма такива..след това осъзнай, че ти трябва да си различна от всички останали с нещо..не мисли, че другите са идеални..просто знаят как да го прикриват..научи се и ти и бъди себе си.. знай, че си имаш собствен стил и собствено мнение..така вероятността някой да те стъпче (като тези от твоя клас) е много по малка, защото ще знаеш, че с нещо ти ги превъзхождаш и просто си кажи, че си нещо повече от тях.. Може би почти нищо не разбра от това, което написах, защото и аз не обясних нещата много добре.. но най-важното от всичко е да откриеш себе си, да имаш собствено мнение и някакво самочувствие! Успех![]()
Първоначално написано от girl4eety
Само заради тези неща?? Точно тези неща са поправими, зибчето - шини, ако не искаш да се виждат луничките се мажи с качествен ФДТ (да не е няква глупост за 5 лева).. Трябва да се научиш да откриваш красивите неща в себе си.
Stay up all night with the stars *
Тва пък луничките са толкова чаровно нещо (аз съм луничава) + че всичките ти дефекти са поправими, защо се вайкаш толкова..
Поиграй си и се направи, така че да се харесваш. Оттам ще дойде самочувствието и ще си по-уверена.
![]()
Madness is genius.
Ти ли на мене ще ми говоиш,че си грозна Ейй!!!Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Луничките не са грозниПървоначално написано от girl4eety
И на мен през лятото ми се появяват лунички и това означава,че съм грозна ли?
Колкото до зъбите,аз не познавам такива хора,на които зъбите да са им перфектно прави без да са си правили нещо.Но ако това те притеснява отиди на зъболекар.А за веждите не знам кво да ти кажа.И аз мойте не си ги харесвам и като ходех на козметик ми ги правеха много зле.Откакто започнах сама да си ги оправям,много добре ми станаха.
И недей да мислиш,че си грозна.Грозни момичета няма,както вече ти казаха.И искам да те попитам дали някой ти е казвал,че си грозна или това си е твое мнение? Защото понякога когато си създаваш представа сам за себе си,е грешна. И аз мисля,че съм грозна,но никой не ми го е казвал досега.![]()
И ако все пак искаш,дай някоя снимка,за да те видим.![]()
Ха, все едно описа менПървоначално написано от girl4eety
А съвета ми е да излезеш с приятелки, да си напазаруваш нови дрешки, да промениш прическата и грима си и от утре си нов човек с ново самочувствие!
не мисля че някой трябва да ти помогне ... ти си си такава кфато си си .... кфо се опитваш да си като другите ... така е по - зле ... бъди такава какфато си и да не ти пука според мен точно там ти е проблема![]()
:P
Твоят pроблем може да бъде решен само от психолог.Първоначално написано от Mihailova
"Психиатър" е по-правилната дума.Първоначално написано от Pliok0019
и все пак ние така и така не видяхме как изглеждаш на мене лично ми е много любопитно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.