- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- грозна съм, стеснителна съм
+1Първоначално написано от teenems
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+2Първоначално написано от billytalent
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Маамка му, накарахте ме пак да пропиша в тоя форум от чувствителност.
първо - не мисля, че като казваш '' аз съм грозна '' чакаш съпричастност и взаимно режене на вените, а по-скоро успокояване, и доказване на противното. Затва земи цапни една снимка да получиш така желаното мнение, а не догадки относно външния ти вид.
второ - ако мислиш, че ще се омъжиш за огледалото, си повтаряй 'сяка сутрин, че си грозна...
трето - не показвай пред другите к'во ти е слабото място, щото може ти да се имаш за грозна, ама някаде там да си крие някоя завистлива дрисня и да ти срива самочувствието от завист .. ggl
^
апфф хора хора ...тфа че си грозен не значи че не може да си надут просто се направи на интересен купи си нови дрешки мажи се с
нещо ако имаш пъпки или акне сложи някфи брекити примерно и ще се оправиш всичко е попревимо просто трябва да си създадеш самочувствие и помни- както се възприемаш ти така ще те възприемат и другите![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Моме,аз бих ти казал,че който трябва да те хареса,ще те хареса каквато си..няма идеални много теенове имат проблеми като теб.Даже не съм сиг,че са проблеми,мен лично луничките мн ме кефатТо и аз имам едни досадни пъпки ама сега какво няма да се затварям ч
смело и това е :0 има кифли дето са по 100 кила или някви такива ама със самочувствие до небето.Няма начин да не се сещаш за какво ти говоря
![]()
На теб някой ти е втълпил това..не е възможно да не се харесваш, как така човек няма да се хареса?
Ако ли наистина смяташ че си грозна () се вгледай в огледалото по- внимателно и открий чертите, които те правят уникална и рабери колко си хубава всъщност. И.. вземи излизай с приятели по- често.
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
много правилно :0 ако ти е проблема с приятелите тук виж колко потребители има драсни една тема кажи от къде си и си готова ще се запознаеш с много хора от твоя град ще си излизате по кафета на по биришка количка кино али бали и те такаПървоначално написано от akinom
.......
абе и аз никак не се харесвам, обаче знаеш има 1 момиче, което като се сетя за нея вече не ми пука за нищо друго освен това да е накарам да се усмихненамери си и ти някого когото да е целият всят за теб
![]()
Хората се отнасят с човек,така както той се отнася със себе си.
Горе главата и стига с тези комплекси.Изглежда си изпаднала във вид депресия,което пък е напълно нормално за твоята възраст-все пак хормоните бошуват.
В тази възраст се чувствах грозна и дебела,а не бях нито едно от двете,просто гледната ти точка е изкривена и сякаш се гледаш в криво огледало,но все пак-трудна възраст.
Няма какво да се притесняваш от факта,че си девствена,все пак това не е някакво състезание ,всичко с времето си.
Това , че си девствена на 16 е похвално . . Не говори че си грозна , а си придай самочувствие , а за гаджетата - те не падат от небето. Излизай с приятели , общувай , все ще намериш твоята сродна душа![]()
Bon Jovi - Always
вижте може и да сте прави 4е си въобразявам 4е съм грозна но проблема е 4е няма с кой да излизам от моя квартал немам фр имам от даскалото но те са по дале4е от мен и не става да излизам с тях
а и искам да направя някаква промяна в мен--може ли някой да ми помогне искам сега за 7 май като сме на даскало да бъда нов човек, променена и да спра така сама да се унижавам...Но не знам каква промяна да направя мислех да отида и да си купа нови дрешки /както вие ми предложихте/кажете нещо друго да се променя благодаря
Първоначално написано от sexy_baby_originale
амии даа.. купи си нови нещица ,може да смениш прическата .. цвета на косата ако искаш...бъди по-общителна запознавай се снови хора ,бъди позитивна и усмихната и готовоУспех :*
Ако искаш да се промениш можеш да изпълниш някое от следните неща:
1. Купи си нови дрехи (ако носиш панталони си купи една пола да видиш как ти стои, а и може да ти харесат повече от панталоните)
2. Смени си прическата (ако си с дълга коса, я скъси, ако си с къса пък си пусни дълга коса, даже можеш да си направиш кичури)
3. Бъди по-контактна (опитай се да говориш с всички от класа)
4. Научи се да се шегуваш със себе си, и от време на време хвърляй по някоя шега, която се отнася за тебе
5. Можеш да започнеш да тренираш нещо (балет, аеробика, лека атлетика, фитнес..)
6. Можеш да се регистрираш в някой сайт за запознанства ии да търсиш хора със сходни на твоите интереси
7. Бъди винаги, ама ВИНАГИ усмихната!!! (една усмивка действа много добре, предразполага хората за разговор по-лесно)
Дано да съм помогнала! Успех!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
![]()
![]()
за притеснението - и аз съм така... не бих се определил по скалата на красотата над симпатичен, но не това ми е проблемчетуу...
![]()
![]()
![]()
Просто секато говоря с някои хора и тряа да съм пил, че да не обръщам внимание на нищо...
![]()
![]()
![]()
Амм - за твоя външен вид - остави на другите да преценят...
Направи си профилче в сайтче за запознанство - препоръчвам ти aha.bg - най-свободно откъм разни надути гъзарчета, не е като импулс и ще видиш че ще те харесат, и по-важното - и на теб ще ти хареса...![]()
![]()
![]()
просто идея...
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Какво сега - искаш да те изчука някакъв си кретен, за да не си девствена, щото повечето не са ли? (;
И липсата на гадже не е толкова критична, има много хора на 18 и нагоре, които също си нямат половинки. То да не е лов - оп, и си фащаш някой.
Светът не се свършва с това. А стеснителността хората я преодоляват сами, защото те си внушават разни неща. Обикновено като спрат да си втълпяват глупости, нещата изглеждат по-прилични.
Аз за себе си знам, че съм крокодил и че повечето мъже няма да ме погледнат дори, но знам че имам адостатъчно други качества, с които да съм доволна. Просто трябва да откриеш своите!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Момиче, не си създавай комплекси от нищото. Отчаянието си личи от километри и дори и да не си грозна, ако си отчаяна това отблъсква хората. Просто се научи да се обичаш.. така и другите ще започнат да те ценят. И не прави грешката да ставаш от тея момичета, които си мислят, че е голяма работа да си правил секс... Дори и да ти се иска да натрупаш/ наваксаш бройка, ако го направиш има вероятност след време да съжаляваш... а "бойните" мацки са модерни между 6- 9 клас. Така, че по- добре зарежи това.
ти усещаш ли как искаш да се промениш коренно?
тогава какво ще остане от теб??
от доброто мило момиче??
това просто няма смисъл...аз съм сигурна, че не си грозна
просто като си харесаш някой го заговаряй...те нещата се нареждат сами
с времето се свиква...и с опита
я се запитай Искам ли да съм гадна злобна кучка??
а тва за девствеността...омг...секс се прави като чувстваш че имаш нужда..а не щото си на 16..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Защо не си дадеш една снимка тук,нека ние пък да преценим каква си...Мисля,че това ще бъде една от първите стъпки,да не си толкова притеснителна,да не се унижаваш и да не се срамуваш от себе си.Пробвай....никой няма да те нагруби,нали все пак тук всички малко или много се опитваме да ти вдъхнем самочувствие по някакъв начин.![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
На 16 за кво ти е да не си девствена?! Я първо си изживей детството, пък пука ти другите кифли кво правят. ; )
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
пусни снимчица
не се притеснявай, не всички сме убавци
и аз почти не излизам, и аз съм стеснителен и супер притеснителен, ако това може да те успокои![]()
ние само за риба 'одим, те рибите не са претенциозни за външният ни видПървоначално написано от DimovB
![]()
Всеки човек има периоди в които не се понася и се мисли за най-грозното нещо на света,изглежда в момента и при теб е така...на мен много често ми се случва ама кво да направя...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
За втори или трети път чета тази тема..защо наистина просто не качиш някои твои снимки или поне 1, за да ти дадем съвети какво можеш да промениш и да ти кажем, кое е красивото в теб според нас.. А иначе според мен млади грозни хора няма..има с декефти ама чак пък грозни..не че всички възрастни са някакви ужасни де..но замисли се с времето тука ти излизат бръчки, след година две и на друго място..тъмни кръгове и торбички под очите..просто умората ти се отразява.. тогава наистина можеш да станеш грозничък..замисли се и за хората, които не виждат, които са сакати и т.н. Тези хора наистина имат проблеми, но продължават да живеят и да вярват в мечтите си.. а ние, които сме здрави стоим пред огледалото от скука и си търсим кусури.. замисляйте се малко какво имате и го оценявайте!![]()