.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Страх ме е.

значи по шията имам нещо ,като топче но то е малко прилича на мъртва кост (може и това да е нз и аз)
    имам го от години,не ми е пречило нито е създавало проблеми (нямам признаци на болка,абсолютно нищо) но въпреки това нашите искат да ме водят на доктор,но аз мн се притеснявам и не искам да ходя щот мисля да не искат да ми го режат.Мн ме е страх ,не искам да ходя,дали изобщо ми има нещО?някой да каже нещо по въпроса :S

Град
    в света на приключенията ..

Re: Страх ме е.

Цитирай Първоначално написано от mili4ko
    значи по шията имам нещо ,като топче но то е малко прилича на мъртва кост (може и това да е нз и аз)
    имам го от години,не ми е пречило нито е създавало проблеми (нямам признаци на болка,абсолютно нищо) но въпреки това нашите искат да ме водят на доктор,но аз мн се притеснявам и не искам да ходя щот мисля да не искат да ми го режат.Мн ме е страх ,не искам да ходя,дали изобщо ми има нещО?някой да каже нещо по въпроса :S
    здравей!
    по-добре обясни къде точно на шията имаш този проблем
    можеш и да добавиш снимка
    причините може да са много
    можеш да имаш подуване на някоя жлеза или нещо друго
    не се притеснявай да отидеш на лекар
    докторът ще направи най-доброто
    по-добре отколкото да ти се развие проблемът
    успех и не се страхувай от нищо

здравей и на теб^
    първо.
    благодаря ти за бързия отговор.
    значи как да ти обясня къде е .. ами значи под ухото към тази страна е това.Снимка няма смисъл да ти давам,защото не се вижда абсолютно нищо,нормален врат,като всички останали.Просто ейтака понякога го напипвам и затова реших да пиша,а иначе външно не се вижда нищичко.

Град
    здравей и на теб^
    първо.
    благодаря ти за бързия отговор.
    значи как да ти обясня къде е .. ами значи под ухото към тази страна е това.Снимка няма смисъл да ти давам,защото не се вижда абсолютно нищо,нормален врат,като всички останали.Просто ейтака понякога го напипвам и затова реших да пиша,а иначе външно не се вижда нищичко.
    мисля;че нищо ти няма
    но отиди на лекар за всеки случай
    дано да е така ;както мисля
    успех и не се шашкай

Град
    след консултацията с чичо доктор драсни тука да видим какво е казал

ами то вероятно няма да е сега,а след месеци ако ида,понеже нашите са далече и ще чакам да се върнат.Просто исках да разбера дали някой знае нещо по въпроса или го е изпитал мерси за подкрепата clever

Град
    ами то вероятно няма да е сега,а след месеци ако ида,понеже нашите са далече и ще чакам да се върнат.Просто исках да разбера дали някой знае нещо по въпроса или го е изпитал мерси за подкрепата clever
    няма проблем

Давай без страх.Утре ще оперират една приятелка и нея също я е много страх.Нещо с лимфните възли.И знам,че какво и да ти приказвам едва ли ще те успокой,но все пак,ако наиситна е нещо сериозно по-добре да го отстранят сега. Успех.

а на приятелката ти какво и е ?

Град
    V.Tyrnovo
    и аз си мислех че може да е увеличен линфен възел. една фр имаше такова. лежа в болница (въпреки че не беше наложително) една сед и беше на инжекции за да спадне. Сега сичко е наред Спокойно, успех
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Няма за какво да се притесняваш.
    Може да е възпален лимфен възел. Не изключвам екзостози, липоми и фиброми...
    Няма да ти обяснявам точно какво е, но в 99% от случаите е доброкачествено и съществува само като козметичен дефект.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    ей
    хора
    обяснете наистина кво е това чудо
    аз се заинтересувах;защото от януари или февруари тая година забелязах;че имам някакви подутинки отстрани наа шията /офф.. как да го обясня.../ не на врата ами на шията
    пак така отстраната на ухото;само че с еднаква големина от двете страни
    ии си мислех;че е нормално да имам такива издатинки наа шията

моля обяснете къде точно и от двете страни ли ви се получава и дали са с еднаква големина /ако са 2/

Град
    аа забравих да добавя;че не ме болят.. не ми създават проблеми
    могат да се видят ясно;когато се погледна в огледалото и си стегна шията... също и много добре се напипват
    преди само ги напипвах и то беше по-трудно да се напипат /дори в началото беше 1/ и не се виждаха...
    не очаквах;че това е проблем ......
    благодаря предварително на хората;които отговорят по-подробно

Град
    Цитирай Първоначално написано от Fych
    Давай без страх.Утре ще оперират една приятелка и нея също я е много страх.Нещо с лимфните възли.И знам,че какво и да ти приказвам едва ли ще те успокой,но все пак,ако наиситна е нещо сериозно по-добре да го отстранят сега. Успех.
    а на приятелката ти как е проБлемът?
    от двете страни ли е подуто и еднакво ли??

Здравейте, този проблем го имах като малак едно топченце меко мога го стисна ама ако го стисна повече боли ся като се барнах там дето е е съвсем малко нищо ми няма от тогаване знам дали трябва да се притесняваш ама като питаш доктора кажи че взех аз да се притеснявам пак сега ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от GaTio
    Здравейте, този проблем го имах като малак едно топченце меко мога го стисна ама ако го стисна повече боли ся като се барнах там дето е е съвсем малко нищо ми няма от тогаване знам дали трябва да се притесняваш ама като питаш доктора кажи че взех аз да се притеснявам пак сега ...
    мии незнам дали да ходя на лекар за това...
    струва ми се;че не е проблем;въпреки че се дразня да си опипвам шията и да има подутинки... или пък като си опъна шията да се виждат леко тия потудинки...
    а и не ме боли както казах... незнам.. ако ще ходя на лекар ще изчакам лятото
    а на теб как ти са смисъл боли ли те
    и 1 топченце или 2...
    сподели мерси предварително

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Няма да ти обяснявам точно какво е, но в 99% от случаите е доброкачествено и съществува само като козметичен дефект.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    мерси за отг :P

значи и аз имах такова на шията под ухото като тжоето но след няколко седмици изцхезна и сега ми няма нищо а също така имам и някакви подутинки от двете страни еднакви на големина ходих на доктор и ми казаха че ми няма нищо с времето изчезват сами не се притесняваите
    PuSh Me And Then Just ToUch Me So I Can Get My SaTisFacTion.

http://vbox7.com/play:9d8351b7

Мега фен Аватара на Rofl4e
    иди по добре на лекар.. послушаи родителите си

Град
    София
    По врата освен увеличени/възпалени лимфни възли, друго не знам к'во може да е.. освен, ако си прекалено зле, момче си, и не знаеш, че имаш адамова ябълка..

Както batkodoki винаги казва - пол и възраст!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    на ЛуНаТа

Re: Страх ме е.

може да ти е възпален линфния възел.. преди 2 години имах същия проблем и се оказа че е линфния възел.. най-добре отиди на лекар... но е страшно болезнено... има много големи болки.... ще ти дадат да пиеш хапчета и сиропи... и ако стях не се оправяш ... трябва да те оперират.. ЗНАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си