.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    и да не си толкова притеснителна .. само в твой минус е..
    Стига я сдухва, не е минус. И аз съм горе-долу като нея. В компания от повече от 6-7 души не си отварям устата. Ама нямам проблеми, нали?
    Ми тогава къв е смисъла да излизаш с тях като ше мълчиш. Аз лично като искам да мълча си стоя в нас пред компа и играя не се сърди човече.
    1. Слушам
    2. Гледам циркове
    3. Не е съвсем да не си отварям устата, говоря, но с отделни индивиди, а не с компанията като цяло.
    Е тва е по-различно от "не си отварям устата". Пък то и да искаш няма как да говориш с всички накуп. Най-малкото се насочваш към хората с които имаш общи интереси.. и когато намериш да си лафиш с някой от тях .. с другите става ненужно да се мъчиш да подхващаш ако и без тва не почвата не е податлива
    Еми има и такива, които говорят постоянно и всички тях слушат. Определено не съм от тях, защото да ме слушат 15 човека някакси ме превръща в център на внимание, а аз не обичам да бъда център на внимание. Някакси натоварващо е.

Авторката вероятно е по същият начин, не може и да се очаква да стане душата на компанията.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Непостоянно
    Е има .. една от по-близките ми приятелки е такова кречетало .. на нея и доставя удоволствие но не с всички е така. Аз принципно също не обичам всички да ме слушат .. говоря достатъчно за да се впиша в компанията .. разговора ии да си пусна тъпите лафове които ми хрумват
    2 пъти само съм мълчала като пън .. но определено си беше тегаво и нямаше как да обсъждам квото и да е около нас
    .!.

монополи е прав...

аз в предишни години се радвах повече на по-големите компании, сега най-много предпочитам нещо от типа на 5-6, максимум 9-10 души, дали ще бъде събиране в някого или навън - едно и също.

сега, то зависи от компанията, но действително ако са над 6-7 души и аз не говоря особено..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    монополи е прав...

аз в предишни години се радвах повече на по-големите компании, сега най-много предпочитам нещо от типа на 5-6, максимум 9-10 души, дали ще бъде събиране в някого или навън - едно и също.

сега, то зависи от компанията, но действително ако са над 6-7 души и аз не говоря особено..
    В 9-10 клас и аз бях в няква компания от 15-16 души и се влачехме заедно като детската градина.

После се изпокарахме, защото имаше много жени в нея и оттогава предпочитам по-интимната обстановка.

Град
    Непостоянно
    се жените са ви виновни
    .!.

Град
    Аахен
    се жените са ви виновни
    Нали се сещаш, че като се правиш на феминистка ще те дразня още повече?

И да, жените са виновни ВИНАГИ.

Град
    Непостоянно
    Ми не се правя .. убивам си времето преди излизане и си чешам пръстите от клавиатурата .. и не ме дразниш

И не е вярно .. аз не съм виновна винаги ..

сега ше излезе че съм момче нали
    .!.

почти* винаги

ама то събереш ли повече от двама души (понякога даже само двама да са), интригите така се заплитат, че е само въпрос на време разпада. понякога все пак се преодоляват нещата и връзките се заздравяват, но това много зависи от морала на хорицата от компанията...сегашната ми се държи, макар и тресена понякога доста яко. само че като им казвам директно някои неща ме хранят :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Здрасти, аз съм ......... приятно ми е.
    Леле какъв студ, това време се е сбъркало! или
    Леле каква жега, едвам издрапах до тука!
    Много готина шнолка имаш! (примерно)
    Лесно е, когато хората няма за какво да си говорят, най- лесно е да почнеш от времето, после той/ тя ще ти разкаже как жегата/ студа сутринта са го изненадали (примерно) и т.н. и става на лафче. А когато направиш комплимент на някого за нещо, без да е подмазване, а просто искрено, почти със сигурност поне първото му впечатление ще е добро...

Give me your best shot motherfucker!

Град
    Аахен
    Виновни са! Веднъж се прибирах с нощният влак от Варна и ми се допърдя и излязох в коридора. Викам си сега ще го пусна по терлички, а то се чу супер мощно ПРРРРРРРР и един човечец ме изгледа с погнуса. И пак момиче беше виновно! За всичко са виновни тия гадини.

Град
    Непостоянно
    Виновни са! Веднъж се прибирах с нощният влак от Варна и ми се допърдя и излязох в коридора. Викам си сега ще го пусна по терлички, а то се чу супер мощно ПРРРРРРРР и един човечец ме изгледа с погнуса. И пак момиче беше виновно! За всичко са виновни тия гадини.

тва ше го запомня
    .!.

Проблема ми не е , когато съм в компания само с момичета - тогава винаги се намира тема, не е и когато общувам само с 1 или 2 момчета, проблема е когато съм в компания , в която преобладават момчетата - тогава е прекалено шумно и когато имам да кажа нещо ... няма да има кой да ме чуе А до момента на фразата " Кажи нещо " вече съм се сдухала

Проблема ми не е , когато съм в компания само с момичета - тогава винаги се намира тема, не е и когато общувам само с 1 или 2 момчета, проблема е когато съм в компания , в която преобладават момчетата - тогава е прекалено шумно и когато имам да кажа нещо ... няма да има кой да ме чуе А до момента на фразата " Кажи нещо " вече съм се сдухала

Град
    Аахен
    В коч компании ще ти е тегаво. Не на всяко момиче й понася неподправената простотия, която се шири там.

не ми е чак толкова тягаво, защото понякога простотията е забавна , нооо явно е проблем просто да стоя и да се "наслаждавам "

Град
    Непостоянно
    аз всеки ден го преживявам тва с коч компанията .. свиква се .. пък и винаги е по-интересно от скуууууучните ми приятелчици които си говорят за ейвън мейвън и ахкат по каталозите
    .!.

за ейвън меъвън и аз не обичам да говоря, но по принцип темите за гримове и други женски работи са ми приятни

Град
    Непостоянно
    ами говори за това тогава ..
    доколкото се започвам да схаващам ти е трудно да говориш в компания на "кочове" така ли
    .!.

ами да правилно схващате :}

Град
    Непостоянно
    ми не знам ..
    тва идва от вътре
    понякога просто ТЕ са твърде шумни и блаа блаа за да можеш да вземеш думата и да кажеш каквото и да е ..
    ето още един случай когато НЕ ВИНАГИ момичетата сме виновни
    .!.

Град
    Аахен
    Виновни сте, защото не ви бива да говорите и вършите простотии като нас.

Град
    Непостоянно
    Мен ме бива да говоря даже понякога твърде много .. но в един от 2та случая когато мълчах като пън бяха виновни именно ТЕ защото не млъкнаха дори за стотна от секундата за да кажа нещо и АЗ
    пък да се надвиквам в кафе щеше да е селско

айде де за кво съм виновна тука
    .!.

Град
    Аахен
    Виновна си, че си излязла с тях.

Град
    Непостоянно
    Не съм .. не знаех че ще излизам с ТЯХ
    .!.

Град
    Аахен
    Тогава си виновна, че си излязла с този, който те е завел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си