- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не умея да общувам с връстниците си
еми виновна си, че не си знаела, ахах
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не трябваше да ти казвам Драго ..![]()
и не съм виновна че нямам свърх способности пък![]()
и не съм виновна че съм излязла с този.. той е виновен че съществува ..![]()
.!.
Не, не е виновен. След като е замесена жена (в случая ти), няма как да бъде виновен, защото вината автоматично се прехвърля върху нея. Или с други думи - ТИ си виновна, че съществуваш. Ако не съществуваше, нямаше да излезеш с тях. Също както ако ****** не съществуваше, нямаше да се налага да пърдя по влакове.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ако не съществувах нямаше кой да излезе с тях .. сигурно и после за кого говорят![]()
Ако не съществувах нямаше да се запознае с мен и да ми се радва![]()
Ако не съществувах нямаше да ми натякваш че съм виновна че същестувами нямаше да го натякваш точно на мен
![]()
Жените не сме виновни за НИ ЩО освен че не можете без насвъпреки че и това не е вина .. а биологически заложено
![]()
тук не броя тъпите педали![]()
.!.
Ако не са виновни жените са евреите, многократно математически и практически доказано![]()
В момента например си виновна, че осра темата.![]()
![]()
Отново не съм виновна че ти си подъл и ме придизвика да изпадна в този спорПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
.!.
това е друг задълбочен спор ...Първоначално написано от ZipFail
![]()
.!.
а най-готиното е че не се ебавам ^ :![]()
Няма да се поддам и ще си замълча![]()
не за друго ма след малко ще спЪ![]()
.!.
Виновна си, че допусна да те изманипулирам да осереш темата, след като знаеш, че мога.Първоначално написано от woshata
![]()
За евреите съм съгласен.![]()
Не съм виновна тъй като го допуснах умишлено и можех да спра когато поискамПървоначално написано от PainMonopoly
Ти си си виновен че си зъл и ме изработи
![]()
.!.
вече може да слагате ключ на темата ...