- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- по колко пъти на ден се къпете?
Къпя се всеки ден, а си мия косата през ден.
Лятото се къпя по два пъти на ден, защото е горещо и не се чувствам комфортно.
ааа ето защо я защитавааашПървоначално написано от Fuckingprincess
![]()
![]()
и си единствената на всичкото отгоре.. както и да е няма да посвещаваме тема на нея, не го заслужава
![]()
Успех в изкривените представи за живота![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не защитавам Мамито защото я пазнавам а защото съм на същото мнение ...
аве не ме интересува.. спасявайте се тамПървоначално написано от Fuckingprincess
![]()
Ми като не те интересува ко до ся са обясняваше че я защитавам ...
ко съм се обяснявала .. малее..Първоначално написано от Fuckingprincess
аре млъквай там стига си спамила.. радвай се на ограничения си животец .. Аз в тази тема повече няма да пиша, то човек ако е точен ше разбере от дума..
Така последно и повече не ми са занимава с вас..Когато някой го няма не е хубаво да се обсъжда а ти marin4itu можеш да не и ги пишеш тези неща по форумите ми ела да и ги кажеш в даскало ама като гледам не ти стиска не си нищо повече от една лицемерка .. Ай спасявайте се ..
Ехаа,сняг,реки-добре звучиНе бях се замисляла,ше пробвам,за сега се задоволявам като се къпя с мокри кърпички
Много е икономично...
докъде стигна светът,че вече хора които не се познават ще се срещат за да спорят по колко пъти на ден трябвало да се къпе човек![]()
![]()
Това пък как го сметна? От моя клас някои момичета изобщо не слагаме грим за училище (или го правим рядко), само 2 ползват фон дьо тен, няколко слагат спирала и черен молив. Мисля, че времето на намацаните госпожички, които обикалят като клоуни посред бял ден безвъзвратно отмина и вече рядко има такива индивидки по улиците. В дискотеката е друга работа например - там е по-приемливо да си с по-силен грим.Първоначално написано от Fuckingprincess
Sissy90 Или ти живееш в някакъв свой свят или не ги виждаш за да мислиш че е отминало това време .. ако твоя клас са всички добре не ползвате грим ама я ела във Варна излез на центъра да видим колко момичета ще видиш само с спирала отиди и до софия... тъй чеее не са минали ..
Mihailova, ако си една тъпа миризливка и се къпеш 60 пъти на ден това не не засяга! ае без глупави теми.. аз се къпя 1 път на ден и ми е достатъчен за разлика от теб аз дори и месец дда не се къпя пак няма да мириша ужасно като теб.. ((А и се къпя по 40 мин то ако зема да се къпа 5-6 пъти да ден просто няма смисъл да живея))
Ние с мойто гадже обичаме да се чипкаме заедно в банята,та го правим по няколко пъти на ден
Кога вАли дъжд, тогава![]()
И да не спамя....
Всяка вечер си взимам душ, косата си мия през 2-3 дни, а лятото и в "по-особения" период поне по 2 пъти на ден.
Разбира се, някои хора се потят повече и трябва да се съобразяват. Други просто се вманиачават на тема "чистота".
Докато си под душа, ако хубаво насапунисаш тялото си със сапун или душ гел, а след това се изплакнеш добре няма да си мръсен, я. Мисля, че 1 път на ден е достатъчно...ние не сме животни и използваме различни видове допълнения към "уханието си", Миха..бля-дрън... Надявам се да не използваш ПОНЕ 2 ПЪТИ-шното си къпане на ден вместо (айде пригответе се за нещо "НОВО" и невиждано, нечувано) ДЕЗЕДОРАНТ /я, майкоо и такова имало/ ... парфюм /е, те, това не е ли направо магия/ ... и да не започвам с боди лусионите....бля-бля-бля
+1Първоначално написано от sladkish_14
Аз само по веднъж се мия и без косата... само ако съм се изпотила нещо повече от 1 път, но не ми се случва по принцип. И си ходя съвсем чиста.![]()
ми аз не излизам от банята ... цял ден кфо правя в банята ... абе тфа е отка4ено по колко пъти да се къпем на ден 10 ли xD че то няма да имаш време за нищо другоо ...