.

Виж резултатите на анкетата: по колко пъти се къпете?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по един (вечер)

58 67,44%
  • по един (сутрин)

11 12,79%
  • по два (сутрин и вечер)

14 16,28%
  • повече от два

3 3,49%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Къпя се всеки ден, а си мия косата през ден.
    Лятото се къпя по два пъти на ден, защото е горещо и не се чувствам комфортно.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Fuckingprincess
    marin4itu точно ти недей ми обяснява кви били мненията на Михайлова добре я пазнавам какъв човек е ,че да застана зад нея ... Напълно наясно съм с гредната точка на Михайлова и напълно я подкрепям ...
    ааа ето защо я защитаваааш и си единствената на всичкото отгоре.. както и да е няма да посвещаваме тема на нея, не го заслужава
    Успех в изкривените представи за живота
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Не защитавам Мамито защото я пазнавам а защото съм на същото мнение ...

Град
    Варна/Русе
    Не защитавам Мамито защото я пазнавам а защото съм на същото мнение ...
    аве не ме интересува.. спасявайте се там

Ми като не те интересува ко до ся са обясняваше че я защитавам ...

Град
    Варна/Русе
    Ми като не те интересува ко до ся са обясняваше че я защитавам ...
    ко съм се обяснявала .. малее.. аре млъквай там стига си спамила.. радвай се на ограничения си животец .. Аз в тази тема повече няма да пиша, то човек ако е точен ше разбере от дума..

Така последно и повече не ми са занимава с вас..Когато някой го няма не е хубаво да се обсъжда а ти marin4itu можеш да не и ги пишеш тези неща по форумите ми ела да и ги кажеш в даскало ама като гледам не ти стиска не си нищо повече от една лицемерка .. Ай спасявайте се ..

Град
    Bulgariq,Sofiq
    Ехаа,сняг,реки-добре звучи Не бях се замисляла,ше пробвам,за сега се задоволявам като се къпя с мокри кърпички Много е икономично...

Град
    Варна
    докъде стигна светът,че вече хора които не се познават ще се срещат за да спорят по колко пъти на ден трябвало да се къпе човек

Град
    Горна Оряховица
    Да съм те споменала точно тебе,че използваш сто тона грим? Ако се разходиш ще видиш ,че точно почти всяка мацка е така намазана ,че няма накъде повече...Надявам се сега ти е било по-лесно да ме разбереш И не мисля , че който е да било от нас може да казва смърт за някой...
    Това пък как го сметна? От моя клас някои момичета изобщо не слагаме грим за училище (или го правим рядко), само 2 ползват фон дьо тен, няколко слагат спирала и черен молив. Мисля, че времето на намацаните госпожички, които обикалят като клоуни посред бял ден безвъзвратно отмина и вече рядко има такива индивидки по улиците. В дискотеката е друга работа например - там е по-приемливо да си с по-силен грим.

Sissy90 Или ти живееш в някакъв свой свят или не ги виждаш за да мислиш че е отминало това време .. ако твоя клас са всички добре не ползвате грим ама я ела във Варна излез на центъра да видим колко момичета ще видиш само с спирала отиди и до софия... тъй чеее не са минали ..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Mihailova, ако си една тъпа миризливка и се къпеш 60 пъти на ден това не не засяга! ае без глупави теми.. аз се къпя 1 път на ден и ми е достатъчен за разлика от теб аз дори и месец дда не се къпя пак няма да мириша ужасно като теб.. ((А и се къпя по 40 мин то ако зема да се къпа 5-6 пъти да ден просто няма смисъл да живея ))

Град
    Sofia
    Ние с мойто гадже обичаме да се чипкаме заедно в банята,та го правим по няколко пъти на ден

Кога вАли дъжд, тогава
    И да не спамя....
    Всяка вечер си взимам душ, косата си мия през 2-3 дни, а лятото и в "по-особения" период поне по 2 пъти на ден.
    Разбира се, някои хора се потят повече и трябва да се съобразяват. Други просто се вманиачават на тема "чистота".
    Докато си под душа, ако хубаво насапунисаш тялото си със сапун или душ гел, а след това се изплакнеш добре няма да си мръсен, я. Мисля, че 1 път на ден е достатъчно...ние не сме животни и използваме различни видове допълнения към "уханието си", Миха..бля-дрън ... Надявам се да не използваш ПОНЕ 2 ПЪТИ-шното си къпане на ден вместо (айде пригответе се за нещо "НОВО" и невиждано, нечувано) ДЕЗЕДОРАНТ /я, майкоо и такова имало/ ... парфюм /е, те, това не е ли направо магия/ ... и да не започвам с боди лусионите....бля-бля-бля

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

Не мисля , че някой може да каже , ако не се миеш поне 2 пъти на ден - минимум си мръсен ,, Това са глупави мнения , кой колкото иска толкова пъти ще се 'къпе' ..
    +1
    Аз само по веднъж се мия и без косата... само ако съм се изпотила нещо повече от 1 път, но не ми се случва по принцип. И си ходя съвсем чиста.

ми аз не излизам от банята ... цял ден кфо правя в банята ... абе тфа е отка4ено по колко пъти да се къпем на ден 10 ли xD че то няма да имаш време за нищо другоо ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си