- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да избера пяна и лак за коса?
Здравейте,съфорумници.Иска м да ви питам как да си избера пяна и лак за коса?Има някакви нива,които не знам какво означават и не знам за какъв тип коса са.Косата ми е права.Моля ви помогнете.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by slun4ice
т.7
Тези нива показват степента на фиксацията (примерно на Тафт са от 1 до 5, като 5 е най-силната), т.е. колко силно фискира косата (прическата). Ако искаш да си къдриш косата, при положение че твоята е права, избери с по-силна фиксация.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз използвам лак на Garnier Fructis и пяна на Taft (зеления тафт) и съм много доволна.Особенно лака (той също е зелен) няма втори..Изключително много държи
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Моята пяна е от Германия, но лакът ми е на Тафт черния и наистина ти го препоръчвам, той е с най-силна фиксация и върши много добра работа![]()
А искам да попитам дали шоколадовият на тафт(той е кафяв де)дали е добър?![]()
^ черния на Тафт е най-добър
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз съм с на велафлекс и когато се накъдря ми издържат къдриците до 2 дни и когато се изправям пак държи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и моите лак и пяна са на wellaflex. страхотни са.
вземи си с максимална фиксация![]()
Искам да ви попитам също и каква е разликата между лак и пяна и кое е по-добре да си вземеш.![]()
Sry за въпроса.
![]()
![]()
Пяната е за оформяне по-скоро, има за такава за къдрици - стилизираща и такава за изправяне - предпазва от сешоар/преса.
Докато лакът за коса е финалният щрих, фиксира прическата, придава блясък... общо взето това, което си "сътворила" го запазва за по-дълго.
Он топик: Аз ползвам розовата пяна на Тафт за изправяне и черния лак на Тафт .. кашмир или нещо такова, но сега се замислям дали да не си купя Велафлекс, щом я хвалите така...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ще се радвам,ако има и други коментарчета.Благодаря Ви предварително.![]()
![]()
И двете... то едното не заменя другото.Първоначално написано от paci
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.