- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бижута Здрач / TWILIGHT /
Видяхте ли че и в БГ магазин вече са пуснали серия бижута от Twilight - гривната на Бела от Затъмнение, и други неща... ето ги
http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=1_126
Гривната много кефи, но мисля да си взема ключодържател, че да си е всеки ден с мен![]()
Не трябваше така да правиш.
Има n теми.
какво е n тема?
сори не знам
Я си ебете путките майни нещастни с тоя шибан XУЙЛАЙТ бе патки тъпи. По едно дилдо XУЙЛАЙТ да си го завирате в смарангясаните гъ3ове тъпи нещастни!
Grumpy old madman
Как ли пък ще се си кична ключодържател туайлайт, а гривната е повече от отвратителна
...и така от пластмаса и един вмъкнат имидж хората изкарват по 20 кинтара от глупости :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
вие луди ли сте 50 лв за ена скапана грозна гривна ,която дори не е сребърна ,че то ена златна не е толкова ве хора !или пък някви скапани ключодържатели за 20 лв .. авторке болна ли си ква си и за кво после ще ти омръзне па и по някой магазин за 1лв сиг са 1 левче ,и кво има на тая гривна някъв вълк ли кво е и скапано сърце УЖАС ! спрете се малко с тоя twilight тцт
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Суууууууууууууууупер зле... има 1049548 теми за тъпотий. у ж а с .
Ииибааа... 20 кинта за фалшив ключодържател с някакви пишлемета на картинка.... ужас...
Плюс, че самия филм (явно и книгите) са отвратително-лигаво-ненормално-нереални.
"N" е променлива в математиката.Обикновенно означава крайно число на редица.Карай..
Означава, че има МНОООООГО тъпи теми на тая тъпа тема Туайлайт.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ще ти направя по-хубава за 25:Д
Убедена съм.Тая гривната от сайта ми прилича като от тия дето се падаха в лъки бой...
Да бе баш пък с тая изтръпналата ще си взема ключодържател.![]()
Верно че няма смисъл да даваш 20 лева за ключодържателно пък щом си решила че го искаш взимай.. а другите дет не им харесва филма да си замълчат кой знае и вие кви боклуци си купувате за мн пари...
Cruel Intentions
О, Шанз-Елизе, вече и "бижута" ли има... То моя ключодържател-крава е по-хубав от тези.
Иии моя е крава!
Ахахах.. и бижута има вече...
Stay up all night with the stars *
Аз пък мога да ти кажа, че харесвам книгата, и филма що-годе, ама извинявай гривната мяза на някоя дрънкулка от събора на село за 50ст.Първоначално написано от mysterious93
![]()
Моя е на Братиславский храд, а другия е слончеПървоначално написано от marry
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Разбирам да харесвате филма,книгите и тн ама това да се накичиш с такива глупости,вече е прекалено.![]()
писна ми от тази мания![]()
Прекалявате вече...... харесвайте си филма ама не се вманиачавайте..