.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    нее, т'ва вече е в млечния бранш

рибен, най-вероятно. но по Гергьовден може и агнешки..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ключовата дума в момента е пандемия и медиите преекспонират подобна болест, обслужвайки определени интереси, специално за България създаването на подобна паника е добре дошло, за да отвлече вниманието на обществото от няколко интересни проблема...
    мда,същото като със "световната финансова криза"... и тъпия народ гледа и се чуди и се мае и се възмущава,докато БСП и ДПС през ден приемат нови закони за новото му поробване,които минават ей така между другото за сметка на такива "световни проблеми" като това че неколко прасета от неква свине-ферма на майната си оттука са се разболели... в България всеки ден умират хора от лекарски грешки,ядеме отровни храни,гърмят складове за бомби,които изобщо е трябвало да ги няма,на пъпа на София синчета на комунисти,чужденци и секва сган колят българската младеж с ножове... НО за тези неща ДОРИ 1 ТЕМА НЯМАШЕ... за "свинския грип" се пуснаха 28582895 теми... е тва е ПРОМИВКАТА НА МОЗЪЦИ... но как да го схванат хора,които основни мисли и цели в живота им са как да се наядат,наспат,наебат,да изкарат по-висока оценка със зазрубряне в даскало или на кандидат-студентския изпит и да говорят "аз искам да се реализирам и да успея в живота"... в кой живот бе,лепиларче,в тоя дето ти предлагат от телевизията ли?
    Не бате, в тоя в който всичко живо носи Пери и SI, в който всяко заведение е пъб , всички са "м8тс", и в който тупалките не правят синки и отоци а са си официален поздрав...
    Хората си живеят живота кой както му дойде, защо си решил че с твоя начин на живот ще промениш нещо ?
    На тия "синчета на комунисти" дали не им е писнало сякви боклуци да бият наред, ама само като са повече и като няма изгледи да им се отвърне по адекватен начин и да се правят на голямата работа, обаче също като с оня случай с австралиеца сметката им понякога излиза крива и две ръце и едно сърце спират да бият завинаги ?
    Ако мислиш че световна финансова криза няма, тогава не си по различен от тия заблудените които плюеш, има достатъчно източници освен ционистките такива, независими блогъри, журналисти и експерти публикували достатъчно материали на тази тема за който се интересува.
    Колкото до тоя грип, за повечето хора ако не им умре някой близък няма да съществува или няма да му се обръща внимание.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    Hate City
    Цитирай Първоначално написано от cMon
    Цитирай Първоначално написано от RichKidsOnLSD
    Ако хората имаха способността да разграничават това, което си струва ангажирането на вниманието им от това, което е чист боклук с цел отвличане на това внимание нямаше да го имаме този проблем, но уви... тъпи хора.
    Не се иска да чуеш всичко по телевизията и да излезеш тичайки , и крещейки навън.И смисъл това е обща култура , и се образуваш.А ако пък случайно се окаже нещо по сериозно , няма да си от хората уплашени, разпитващи какво става.

Дори да е нищо , е интересно да чуеш за новите болести по света.
    Какво?
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Град
    У нас Си (=
    Не съм чела всички мнения, обаче видях онова за надцакването и ваксината. Бях чела, че някакъв направил ваксина за СПИН, обаче понеже не е на сметка, то никой не иска да поеме .. ъъ.. там, за да я произвеждат. Къде-къде повече пари получават от "лечение", че на кого му трябва да се прецакват някои си...Същото е и тук.

Град
    Springfield;Sofia
    всичко е една конспирация!Е** ме за свинския грип,птичия грип,лудата крава,тенията,глистата и какво ли още не!Ония ден за малко да ме блъсне кола докато най-спокойно си карах колелце,а кретенът зави на червено,хич не ми пука кога ше умра,важното е да си живееш на момента
    Барнатият гъз е нечист гъз!

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ключовата дума в момента е пандемия и медиите преекспонират подобна болест, обслужвайки определени интереси, специално за България създаването на подобна паника е добре дошло, за да отвлече вниманието на обществото от няколко интересни проблема...
    мда,същото като със "световната финансова криза"... и тъпия народ гледа и се чуди и се мае и се възмущава,докато БСП и ДПС през ден приемат нови закони за новото му поробване,които минават ей така между другото за сметка на такива "световни проблеми" като това че неколко прасета от неква свине-ферма на майната си оттука са се разболели... в България всеки ден умират хора от лекарски грешки,ядеме отровни храни,гърмят складове за бомби,които изобщо е трябвало да ги няма,на пъпа на София синчета на комунисти,чужденци и секва сган колят българската младеж с ножове... НО за тези неща ДОРИ 1 ТЕМА НЯМАШЕ... за "свинския грип" се пуснаха 28582895 теми... е тва е ПРОМИВКАТА НА МОЗЪЦИ... но как да го схванат хора,които основни мисли и цели в живота им са как да се наядат,наспат,наебат,да изкарат по-висока оценка със зазрубряне в даскало или на кандидат-студентския изпит и да говорят "аз искам да се реализирам и да успея в живота"... в кой живот бе,лепиларче,в тоя дето ти предлагат от телевизията ли?
    Не бате, в тоя в който всичко живо носи Пери и SI, в който всяко заведение е пъб , всички са "м8тс", и в който тупалките не правят синки и отоци а са си официален поздрав...
    Хората си живеят живота кой както му дойде, защо си решил че с твоя начин на живот ще промениш нещо ?
    На тия "синчета на комунисти" дали не им е писнало сякви боклуци да бият наред, ама само като са повече и като няма изгледи да им се отвърне по адекватен начин и да се правят на голямата работа, обаче също като с оня случай с австралиеца сметката им понякога излиза крива и две ръце и едно сърце спират да бият завинаги ?
    Ако мислиш че световна финансова криза няма, тогава не си по различен от тия заблудените които плюеш, има достатъчно източници освен ционистките такива, независими блогъри, журналисти и експерти публикували достатъчно материали на тази тема за който се интересува.
    Колкото до тоя грип, за повечето хора ако не им умре някой близък няма да съществува или няма да му се обръща внимание.

когато и да се самоубият ИЗВЕРГИ като теб,все ще е късно

моли се да не те срещнеме из София,дори само заради това,което написа за Андрей (визирайки австралиеца)

с нищо не се различаваш от австралийския пънкар или комунистическото синче - МОРАЛЕН УБИЕЦ СИ,обаче нямаш тяхната смелост да убиеш наистина. ИНТЕРНЕТ МИШОК.
    И да се срещнем, и на метър да седя от тебе няма и за миг да допуснеш че точно аз мога да ги мисля тия неща.
    Не знаеш какво мога и какво не мога тъй като не ме познаваш....онова тяхното не е било смелост а моментно решение, по-скоро несъобразителност и поддаване на момента, защото определено не си струва лежиш заради въпросните боклуци, освен ако няма съвсем никакъв друг изход от ситуацията.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ае закво е наречен "свински" грип, като няма нищо общо със свинете?
    The Spark

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    ае закво е наречен "свински" грип, като няма нищо общо със свинете?
    напротив. новините не гледаш ли?

Град
    Varna
    баси конспирацията дето забъркаха фармацефтичните компании ... да си играят така със здравето ,само заради дигане на акциите им . Лайнари от класа . ШАП ,луда крава,лудо прасе,птичи грип ,свински грип , змииски грип ... курварски методи за паника сред населението на света
    RichKidsOnLSD як аватар,яко дуо ,як албум ...

Град
    някъде там...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си