- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Упражнения
И аз да се включа с малко глупав въпрос: Вярно ли е че от кляканията дупето става щтръкнало (с някаква подобна форма http://media.photobucket.com/image/b...ig-ass-1ff.jpg )?![]()
90-градусовият ъгъл между бедрото и подбедрицата е максимумът за изпълняване на клекове, ако не искаш да ти порасне гъза.Първоначално написано от LuCiFersAngeL
Упражнения за цялото тяло : тва с важето,бягане,колело.Корем и преси-мне,според мен при тях натоварваш мускулите на корема много,след тва при почивката като хапваш тея мускули си набавят нужните елементи и започват да растат,а ти не искаш широк мускулест корем![]()
Майката му е в потенето докат бягаш :P Джогинг и пак джогинг![]()
а по 300 пъти наведнъж ли скачаш или с почивкиПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
е наведнъж няма да могаПървоначално написано от cLaDyRcHe
![]()
иначе сутрин правя около 150 и вечер 150 , някой път когато не ме мързи скачам и по повече, но в повечето случай ме мързи![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Скачай на въже,бягай ако не можеш да скачаш,коремни преси,има специялни програми във вибокс напиши `стречинг` и има доста добри неща за корем и т.н.
а след колко време горе-долу забеляза ефект(съжелявам ако ставам нахалничка с въпросите сиПървоначално написано от Pepincetyy
)