.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    И аз да се включа с малко глупав въпрос: Вярно ли е че от кляканията дупето става щтръкнало (с някаква подобна форма http://media.photobucket.com/image/b...ig-ass-1ff.jpg )?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFersAngeL
    И аз да се включа с малко глупав въпрос: Вярно ли е че от кляканията дупето става щтръкнало (с някаква подобна форма http://media.photobucket.com/image/b...ig-ass-1ff.jpg )?
    90-градусовият ъгъл между бедрото и подбедрицата е максимумът за изпълняване на клекове, ако не искаш да ти порасне гъза.

Упражнения за цялото тяло : тва с важето,бягане,колело.Корем и преси-мне,според мен при тях натоварваш мускулите на корема много,след тва при почивката като хапваш тея мускули си набавят нужните елементи и започват да растат,а ти не искаш широк мускулест корем
    Майката му е в потенето докат бягаш :P Джогинг и пак джогинг

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Да ви кажа от ли4ен опит 4е ска4ането на въже много помага аз всеки ден ска4ам по 300 и резултата е много добър
    Успех на вси4ки
    а по 300 пъти наведнъж ли скачаш или с почивки

Цитирай Първоначално написано от cLaDyRcHe
    Да ви кажа от ли4ен опит 4е ска4ането на въже много помага аз всеки ден ска4ам по 300 и резултата е много добър
    Успех на вси4ки
    е наведнъж няма да мога
    иначе сутрин правя около 150 и вечер 150 , някой път когато не ме мързи скачам и по повече, но в повечето случай ме мързи
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Скачай на въже,бягай ако не можеш да скачаш,коремни преси,има специялни програми във вибокс напиши `стречинг` и има доста добри неща за корем и т.н.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cLaDyRcHe
    Успех на вси4ки
    е наведнъж няма да мога
    иначе сутрин правя около 150 и вечер 150 , някой път когато не ме мързи скачам и по повече, но в повечето случай ме мързи
    а след колко време горе-долу забеляза ефект(съжелявам ако ставам нахалничка с въпросите си )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си