- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блестящи лосиони за тяло
Здравейте!Искам да ми препоръчате някакви лосиони за тяло с блестящи частици.Казвайте и цени,за да се ориентирам горе долу.Мерси![]()
Dove Silk Glow!!! Страхотен е според мен. Частичките са златисти и много фини и не стоят като брокат, а просто кожата става блестяща (не съм много добра в обясненията май)
Цената е около 5-6 лв. (колкото и другите лосион на Dove)
Да, много е хубав наистина. Вземи си него.Първоначално написано от LuCiFersAngeL
![]()
ем ако е за дискотека..аз имам на голдън роуз..смисал таковаа блестящо точно за парти5 кинта
![]()
оо Dove определено ... ползвам го от мн време и съм супер доволнакъм 8,9 лева
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
На Ейвън мириши много хубаво и супер сладко блести лятото аз имам 2 и си си се мажа мн хубав а и не е скъп![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
и аз го ползвам. наистина е много добър :PПървоначално написано от Goddess
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)