.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Няколко въпроса за удължаване на коса..

Всички ми казват различно и искам да питам .. косата, която се закача с щипки задължително ли е фризьор да ти я поставя или може и сам!? Ииии на няколко мацки съм забелязвала, че са с удължена коса - кестенява на цвят ии на слънце косата лъщи и си личи, че не е истинска .. и примерно ако косата се боядиса дали ефекта ще е същия или ще изглажде по добре .. ?!?

Не е задължително да ти я закача фризьор , но е хубаво първия път да идеш за да ти покаже как става !
    Второ ако косата , която си си взела е качествена и истинска няма как да блести на слънце ,, И аз съм виждала такива момичета , но не мисля , че седи грозно напротив хубаво е косата да ти има блясък , естествено ако и твоита има блясък , за да не се получи грозно !
    А колкото до боядисването - зависи ,,
    И пак казвам , ако косата ти е естествена и хубава няма да имаш никакви проблеми , от там нататък е въпрос на подръжка , за да не си личи , че не е твоя ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мерси много =)

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Незнам на мен ли ми е набито окото...виждам всички момичета с изкуствени коси.Освен една съседка,ама нейната коса е към 2000 лв Просто ми се похвали.Иначе тия евтините коси хич ги няма....
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Аз имам такава коса от естествен косъм и изобщо не ми личи, дори родителите ми не забелязаха докато не им казах.
    Моя приятелка продава коси, ако се интересуваш мога да ти покажа снимки
    Може да се боядисва, прикача се с клипси(вид фиби), може да се прави с маша на масури, с преса, ролки и тн. - абсл всичко!

П.с. - и не блести на слънце, защото косъма е естествен
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Незнам на мен ли ми е набито окото...виждам всички момичета с изкуствени коси.Освен една съседка,ама нейната коса е към 2000 лв Просто ми се похвали.Иначе тия евтините коси хич ги няма....
    Ооо да и аз ги забелязвам веднага.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Ооо да и аз ги забелязвам веднага.
    +1 наистина много се забелязва
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си