- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след менструация?
Такаа,заради скъсан кондом пробвахме без..и въпросът ми е,тъй като от толкова четене на противоречиви мнения се обърках:Д,малка или голяма е вероятността за гаф когато секса е около 1-2 дена след менструацията?
няма отбелязано свършване:Д
ти норомална ли си?!?!?!?! НАЙ ГОЛЯМАЕ ВЕРОЯТНОСТА ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ Г/Д 15 ДЕН СЛЕД НАЧАЛОТО НА МЕНСТРУАЦИЯТА(ОВУЛАЦИЯТА--- ЯЙЦЕКЛЕТКИТЕ СА НАЙ ГОДНИ ЗА ОПЛОЖДАНЕ ТОГАВА), СЛЕД И ПРЕДИ ЦИКЪЛ (ГОВОРИМ В ПЕРИОД НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4 ДНИ) ВЕРОЯНОСТА Е ПОВЕЧЕ ОТ МАЛКА.. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ СТРЕСИРАИ!Първоначално написано от HichNeMiPuka
Като изключим, че "викаш" си права, но все пак има известен риск !Първоначално написано от Rofl4e
Come out, come out wherever you are...
Има много малък шанс , но мисля че няма какво да се притесняваш.
винаги има шанс но точно след менструация шанса не е толкова голям... най голям шанс от гафове е около овулацията която мисля че знаеш кога настъпва![]()
А на някой да му дойде на ум че сперматозоидите живеят няколко дни? Я да направим сметка: 7 дена менструация + 2 дена след като й е свършило + 4 дена живот за сперматозоидите = 13-ти ден от цикъла. Дали не е рисковано а?
всъщност,менструацията ми е 5 дена.а и сперматозоидите не живеят ли до 72 часа,тоест 3 дена
Първоначално написано от poznai_de
Така е, но половината от тях умират преди "финала"...По принцип след менструация е по -трудно да се забренее, тъй че споко.
Всъщност някои сперматозоиди живеят и до 7 дена (кремчето го беше чела някъде и го беше казала тук). Всичко е възможно. За най-безопасни се водят по принцип дните преди да ти дойде (2-3).
Ми,през този период рискът е минимален..но все пак...има съвсем малък процент![]()
Аз толкова много пъти съм правила секс без презерватив след менструация и даже е имало случаи момчето да свърпи в мен и пак не съм забременявала ....![]()
Има много малък шанс , но мисля че няма какво да се притесняваш
Момиченце съм :P
sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]
усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...
Обвазовай се преди да правиш каквото и да е.Няма как да си бременна ако не е свършил в теб!!!! И още по малко след като ти е свършило ,защото няма как да си в уволация, сега ще питаш какво е уволация сигурно- това ще уставя за теб ако си учила биология ще знаешПървоначално написано от poznai_de
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
А ти,ако беше учила български,щеше да знаеш,че се пише ОвУлация.Първоначално написано от bebeT0091
Има риск да забременее,дори той да не е свършил в нея,защото преди изпразването се отделят малки количества сперматозоиди.
П.П Не се пише Уставя ,ами се пише Оставя!