.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Секс след менструация?

Такаа,заради скъсан кондом пробвахме без..и въпросът ми е,тъй като от толкова четене на противоречиви мнения се обърках:Д,малка или голяма е вероятността за гаф когато секса е около 1-2 дена след менструацията?
    няма отбелязано свършване:Д

винаги си има риск
    по-голям е след менструация

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    винаги си има риск
    ти норомална ли си?!?!?!?! НАЙ ГОЛЯМАЕ ВЕРОЯТНОСТА ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ Г/Д 15 ДЕН СЛЕД НАЧАЛОТО НА МЕНСТРУАЦИЯТА(ОВУЛАЦИЯТА--- ЯЙЦЕКЛЕТКИТЕ СА НАЙ ГОДНИ ЗА ОПЛОЖДАНЕ ТОГАВА), СЛЕД И ПРЕДИ ЦИКЪЛ (ГОВОРИМ В ПЕРИОД НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4 ДНИ) ВЕРОЯНОСТА Е ПОВЕЧЕ ОТ МАЛКА.. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ СТРЕСИРАИ!

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    винаги си има риск
    ти норомална ли си?!?!?!?! НАЙ ГОЛЯМАЕ ВЕРОЯТНОСТА ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ Г/Д 15 ДЕН СЛЕД НАЧАЛОТО НА МЕНСТРУАЦИЯТА(ОВУЛАЦИЯТА--- ЯЙЦЕКЛЕТКИТЕ СА НАЙ ГОДНИ ЗА ОПЛОЖДАНЕ ТОГАВА), СЛЕД И ПРЕДИ ЦИКЪЛ (ГОВОРИМ В ПЕРИОД НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4 ДНИ) ВЕРОЯНОСТА Е ПОВЕЧЕ ОТ МАЛКА.. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ СТРЕСИРАИ!
    Като изключим, че "викаш" си права, но все пак има известен риск !
    Come out, come out wherever you are...

Има много малък шанс , но мисля че няма какво да се притесняваш.

винаги има шанс но точно след менструация шанса не е толкова голям... най голям шанс от гафове е около овулацията която мисля че знаеш кога настъпва

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А на някой да му дойде на ум че сперматозоидите живеят няколко дни? Я да направим сметка: 7 дена менструация + 2 дена след като й е свършило + 4 дена живот за сперматозоидите = 13-ти ден от цикъла. Дали не е рисковано а?

всъщност,менструацията ми е 5 дена.а и сперматозоидите не живеят ли до 72 часа,тоест 3 дена

Цитирай Първоначално написано от poznai_de
    всъщност,менструацията ми е 5 дена.а и сперматозоидите не живеят ли до 72 часа,тоест 3 дена

Така е, но половината от тях умират преди "финала"... По принцип след менструация е по -трудно да се забренее, тъй че споко.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Всъщност някои сперматозоиди живеят и до 7 дена (кремчето го беше чела някъде и го беше казала тук). Всичко е възможно. За най-безопасни се водят по принцип дните преди да ти дойде (2-3).

Ми,през този период рискът е минимален..но все пак...има съвсем малък процент

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз толкова много пъти съм правила секс без презерватив след менструация и даже е имало случаи момчето да свърпи в мен и пак не съм забременявала ....

Има много малък шанс , но мисля че няма какво да се притесняваш
    Момиченце съм :P

sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]

усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...

Re: Секс след менструация?

Такаа,заради скъсан кондом пробвахме без..и въпросът ми е,тъй като от толкова четене на противоречиви мнения се обърках:Д,малка или голяма е вероятността за гаф когато секса е около 1-2 дена след менструацията?
    Обвазовай се преди да правиш каквото и да е.Няма как да си бременна ако не е свършил в теб!!!! И още по малко след като ти е свършило ,защото няма как да си в уволация, сега ще питаш какво е уволация сигурно- това ще уставя за теб ако си учила биология ще знаеш
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Re: Секс след менструация?

Цитирай Първоначално написано от bebeT0091
    Обвазовай се преди да правиш каквото и да е.Няма как да си бременна ако не е свършил в теб!!!! И още по малко след като ти е свършило ,защото няма как да си в уволация, сега ще питаш какво е уволация сигурно- това ще уставя за теб ако си учила биология ще знаеш
    А ти,ако беше учила български,щеше да знаеш,че се пише ОвУлация.
    Има риск да забременее,дори той да не е свършил в нея,защото преди изпразването се отделят малки количества сперматозоиди.
    П.П Не се пише Уставя ,ами се пише Оставя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си