- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да стана по висок
Здравейте,
Има ли някакъв начин да стана по висок. В момента съм 1,70.
На колко си ?
Аз съм на 13 и съм около 1,70...
на 20 съм, що
всичко е до ген
няма начин.. освен да чакаш оставащите няколко години за растеж
@clever, не мисля ,че си прав.Има спортове ,който подпомагат растежа - баскетбол,волейбол и т.н.Не мисля ,че бащите и майките на всички баскетболисти и волейболисти са по 2 м.![]()
Щом пича е на 20 години няма да стане по висок. Ако е тренирал баскетбол от по ранни години е възможно![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
тази тема се повтаря до безкрайност!Първоначално написано от trendafil
НЕ, НЯМА НАЧИН да станеш по-висок отколкото е заложено в генетичната ти програма!
а ако питаш мен не ти и трябва повече - да си видял някъде двуметрови+ дангалаци да лидират в някоя социално значима област?
всички приказки за "спортове увеличаващи ръста" са плод на невежество и/или рекламни стратегии не почиващи на никаква реална медицинска обосновка.
няма,няма начини.Вече си завършил растежа си.Колкото-толкова.
Този път няма да го приема лично....този път.Първоначално написано от batkodoki
Та по темата...за какво по дяволите ти е да си по-висок? Неща логиката ми се губи. Спортувай активно и може да активираш до някаква степен хормона на растежа, но много зависи от възрастта....над 19-20 вече ще да е късничко...
Изкушен съм да ти кажа, че ако си режеш ръката и мажеш раните с белина в продължение на седмица ще дръпнеш с 20тина см., но и аз не съм толкова жесток.
The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.
че ко лошо има да си 1.70
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
хвани си косата и дърпай нагоре...![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
170см,това е окончателно.По-висок няма станеш,толкова ще бъдеш до края на живота си.Ами хвани някакъв спорт или фитнес.Да бъдеш поне атлетичен и това ще компенсира ръста ти.
амии ако беше по малък и ако тренираше баскетбол или волеибол.. можеше и да се издължиш с някой др см
яж НЕСКУИК![]()
![]()
![]()
базикам се.. ми за да станеш по-висок има много начини.. да играеш баскетбол.. волейбол.. и така
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Голям смях падна.Първоначално написано от hisy
Иначе по-висок да станеш... няма какпробвай да спиш следобед и да си лягаш в нормален час и може да помогне
и кой ти говореше за двуметрови+ дангалаци, филмарино?Първоначално написано от batkodoki
момчето може просто да иска да стане около 175-180см, примерно..
глупостта ти няма граници понякога.
Бавни ли сте ве !? НИКОЙ не расте до 20! До 17 някъде се расте ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
мноо ги разбираш пък ти..Първоначално написано от eXpl0d3
Първоначално написано от DimovB
Наистина доста.![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
не спорете бе хораа..![]()
при всеки човек е различно времето на спиране на растежа
някой могат и до 15 да растат ... други до 25
много индивидуално е![]()
Завържи си краката с едно въже и се увеси на някой лост.
Говнааааааааааа
Първоначално написано от trendafil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох...ще ме уморите тука ве....
Няма никакъв начин.Просто нищо не може се направи по тоя въпрос.
аве не му се ебавайте на човека бе. И аз имам проблем с растеж,на 13 сам и сам 1.55
![]()
![]()
Е аз съм на 17 и съм 1,73 някъдеи ми е хипер тъпо,някой ми беше казал ,че имало някакъв ефект ако когато ставаш сутрин и се изправяш на пръсти с вплетени ръце с дланите нагоре,и така като го правиш вс сутрин в продължение на 1 година има вероятност до 10 см да порастнеш,но нз ти вече си на 20 и нямам представа :/