.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    аз съм доволен от себеси 180см 70кг но нямам някво шкембе .. казват ми че костите ми тежели
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Единствената гавра да си нисък е проблема в намиране на момичета Аз съм на 16 и съм 167 и куцаше работата

Град
    Силистра
    Нескуйк за закуска,обяд и вечеря Сега сериозно ами има спортове какато казаха,който подпомагат разтежа например баскетбол или волейбол ,но натебе няма да ти подеиства завършил си разтежа си и тва няма повече
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Но колкото и да ги тренира, всичко си е до ген.

Цитирай Първоначално написано от fr3aks7er
    @clever, не мисля ,че си прав.Има спортове ,който подпомагат растежа - баскетбол,волейбол и т.н.Не мисля ,че бащите и майките на всички баскетболисти и волейболисти са по 2 м.

Тренирай водна топка Знаеш ли кви машини са

отиди да ти направят негропластика.

Волейбол, баскетбол!!!!!!!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    няма,няма начини.Вече си завършил растежа си.Колкото-толкова.
    +1
    Просто аз

ми братле не можеш да станеш по-висок но верно рядко се среща човек на 20 да е 1.70 и очевидно затва сиг си турил темата ,ми ако бе6е на 13 да кажем си си екстра аз например съм на 14г. и съм висок 1.78 но ся нз как да ти помогна вернонекои спортове подпомагат на растежа но е вече малко кусно за тебе но моеш да тренира6 такива спортове до последно до края на пубертета ти аз това ти препоръчвам

Град
    видин : )
    по-ниските са по-сладки

Аз съм на 16 и съм към 176 и съм придобил комплекси относно ръста си,пък не знам какво му е на автора ...Много е гадно,мамка му,другите от класа ми са по 185 и нагоре,а аз се чувствам като някакъв недоразвит.Като се замисля само,че в периода 4-7 клас бях един от най-високите ...Но няма как,вече почти съм се примирил .Съветвам и авторът да направи същото-да не си прави излишни илюзии,че може да порасне и просто да се примири със сегашния си ръст.Гадно е,но няма как...И на мен ми се ще да съм поне 180,но уви .Колкото по-бързо го "преживееш",толкова по-малко ще боли,дет се вика.

Немисля че може да станеш по висок дори и да тренираш баскет и волей аз съм на 13 и съм 172 висока тъй като тренирам волейбол от миналата година съм пораснала със 5 см. мин година бях 167

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си