- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да стана по висок
аз съм доволен от себеси 180см 70кг но нямам някво шкембе .. казват ми че костите ми тежели![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Единствената гавра да си нисък е проблема в намиране на момичетаАз съм на 16 и съм 167 и куцаше работата
![]()
Нескуйк за закуска,обяд и вечеряСега сериозно ами има спортове какато казаха,който подпомагат разтежа например баскетбол или волейбол ,но натебе няма да ти подеиства завършил си разтежа си и тва няма повече
![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Но колкото и да ги тренира, всичко си е до ген.![]()
Първоначално написано от fr3aks7er
Тренирай водна топкаЗнаеш ли кви машини са
![]()
Волейбол, баскетбол!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от redbul2
Просто аз
ми братле не можеш да станеш по-висок но верно рядко се среща човек на 20 да е 1.70 и очевидно затва сиг си турил темата ,ми ако бе6е на 13 да кажем си си екстра аз например съм на 14г. и съм висок 1.78 но ся нз как да ти помогна вернонекои спортове подпомагат на растежа но е вече малко кусно за тебе но моеш да тренира6 такива спортове до последно до края на пубертета ти аз това ти препоръчвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по-ниските са по-сладки![]()
Аз съм на 16 и съм към 176 и съм придобил комплекси относно ръста си,пък не знам какво му е на автора...Много е гадно,мамка му,другите от класа ми са по 185 и нагоре,а аз се чувствам като някакъв недоразвит.Като се замисля само,че в периода 4-7 клас бях един от най-високите ...Но няма как,вече почти съм се примирил
.Съветвам и авторът да направи същото-да не си прави излишни илюзии,че може да порасне и просто да се примири със сегашния си ръст.Гадно е,но няма как...И на мен ми се ще да съм поне 180,но уви
.Колкото по-бързо го "преживееш",толкова по-малко ще боли,дет се вика.
Немисля че може да станеш по висок дори и да тренираш баскет и волей аз съм на 13 и съм 172 висока тъй като тренирам волейбол от миналата година съм пораснала със 5 см. мин година бях 167