- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрият ми приятел
Здравейте!
Напоследък нещо не се разбирам с най-добрият ми приятел.
Проблемът е, че като сме само 2-мата или някой друг човек всичко е ок.Дотук добре, но в училище като се събере с неговите приятели (момчета,и сме от 1 клас
) започва да се държи много гадно с мен. Незнам сякаш изведнъж става друг човек : започва да ми прави някакви намеци или пък да се подиграва с мен
Първият път като направи така направо онемях
Приятелите му са свестни момчета, незнам защо се държи така с мен пред тях
Искам да говоря с него на тази тема,но ме е страх да не си развалим приятелството ако го питам.
![]()
Много сме близки. Още от малки се познаваме и ще е кофти ако се скараме![]()
[!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*
Ами според мен друг вариант за оправяне на отношенията няма, освен да поговорите.![]()
Прави го, за да излезе печен и як преди другите негови приятели. Бий му един шамар да се усети. Иначе го сменяш. Това е реалността.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
човек е сигурен в собствени води, нали знаеш... питай го "що се прайш на гъз като си с другите момчета в даскало, пък сега си света вода ненапита?"
Прави се на интересен пред приятелите си, според мен. Най-добре да поговориш с него.
Stay up all night with the stars *
Питай го.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
опитва се да докаже нещо на приятелите си като се държи тъпо
Определено се прави на "Гъзар" пред приятелите си. Всички са такапросто поговори с него
![]()
Доста познато. Така се държат момчетата, които се правят на "гъзари".
Говори с него. Ако продължава го оставяй.![]()
Loading...
Оф , честно аман от гъзари..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Щом ти е най-добър приятел, защо просто не поговориш с него?![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..