- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕ МИ СЕ ЗАДЪРЖА ОБЕМА!
проблема е следния ... значии когато си напрая вафлички ии си тупирам косата ии нали си слагам лак .. ии като излезна нажънка след 5 мин кат се погледна на некое огледало косата ми или е некфа рошава въпреки че я тъпирвам от долната страна ....ии и е спаднал обема .. както обиновена си е ... не е от лака .. ползвала съм най различни лакове за коса с различни фиксации ... преди бях с черния на тафт сега съм с вела флекс ...ама нещо нестаа .. ако може съветче .. шото не виждам изход .. а отговори от сорта че "що не си останеш така" илии подобнии не се приемат![]()
емии слагала съм няколко пъти ужасно много лак .. не става .. понякога съм слагала ии по малко .. пак неставаПървоначално написано от dedencety
![]()
Кога слагаш лака? Преди или след да се топираш?
Аз топирвам един кичур -> пръскам лак и така колкото кичурчета коса съм си отделила за топиране, след това го подреждам както искам да застане и слагам още малко лак от по далече. И ми се задържа перфектно.. Зеления на Тафт ми е лака, ако се интересуваш.
Stay up all night with the stars *
А лака кога го пръскаш? Преди да направиш вафличките или след това?
Мила,сигурно косата ти е много тежка и затова обемът ти не се задържа.Поне аз си мисля,че е от това![]()
първо правя вафлите след това си тупирвам целата коса .. ама в корените по скоро защото искам отгоре да е обемна ... след това я напръсквам с лак за коса .... аа иначе косата ми не е тежка с тънък косъм е ии не е мн гъста ии няма много обем ...
аха ще пробвам така аа топирането кога? шото нз ама само с вафлички не ми стаа такаа обемна косата каквато я искам ..Първоначално написано от dedencety
значии последно първо слагам лак .. после правя вафличките след това топирвам нали секи кичур поотделно .. ии пак пръскам лак? др мнения да има ...?
Точно!
Пръскаш с лак, правиш вафлички, и тупираш!
благодаря ви многоПървоначално написано от s1NNer
утре ще пробвам ии ще ви кажа резултатите .. а други начини има ли? смисал освен този ... как по друг начин може косата ми да е обемна .. междо другото бробвах на леко влажна коса сложих пяна намачках в косерите ии се изсуших .. ноо не даде резултат пак ли не правя нещо както трябва как да я използвам пълноцено ии правилно тази пяна .. не очаквам от нея големи резултати ноо ..
![]()
глей кви ретардед теми пускаш
после как няма да те тъпчат...
Слагането на стилизанти преди изправяне ще ти повреди покритието на пресата,вероято ще почне да се бели.
Проблема не е нито в лака нито в пресата нито в косата
просто не можеш да се топирваш![]()
Taка е!Първоначално написано от Liar
П.П.: След около година ще очаквам тема, в която ще мрънкаш и ще се чудиш защо косата ти прилича на парцал.![]()
..Ето защо моята се обели, поне е повод за нова и по-хубаваПървоначално написано от TheNewReligion
Суши си косата надолу, като в корените струята да бъде по-силна и по-гореща, за да може да я 'изпечеш' един вид, както и при изправянето със сешуар.(доколкото знам, то е по-безвредно от пресата)
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
за да получиш обема ,който искаш значи.. първо изправяш хубаво цялата коса.. след това правиш вафлите като на всеки кичур който правиш пръскаш лак. Лакът също е от значение.. прочетох,че използваш лак на Вела.. недей прекалено е мек или не зная и аз как да го нарека точно и няма никаква фиксация... Тафт също не е добър вариант.Черния тафт с фиксация 5 и другият Титан 5+ са прекалено силни и слепват само косата...Зеления е горе долъ добре...,но аз ще ти препоръчам да си поръчаш професионален лак за коса от някой фр.салон или си купи лак на Seri.
и такаа.. след като направиш вафлите , тупираш с ХУБАВ ГРЕБЕН (той също е от значение) и след това отново фиксираш с лак![]()
ИИИ НАЙ - ВАЖНОТО = СЛЕД ЦЯЛАТА ТАЯ ПРОЦЕДУРА МИНАВАШ СЪС СЕШОАР ОТ ДОЛНАТА СТРАНА ..Първоначално написано от s1NNer
![]()
в началото когато започнах да си правя и на мен ми спадаше нооо откакто ползвам и сешоап след това обема си ми кара по цял ден![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
да да...пръскаш с лак и хващаш с пресата..мойта на нищо не прилича от тва![]()
![]()
навеждаш си главата и с кръгла четка и сешоар я правиш по-обемна,после топираш и пръскаш с черния тафт и става хубавааз си правех така и ми се получаваше въпреки че косата ми е адски тежка..
еми за това може би пресата се почиства...![]()
пък покритието е ясно че малко или много ще се похаби...но ,който иска обем така е![]()
а как да я направя обемна с кръгла четка и сешуар .. ? може ли подробно описано ... или клип .. знам че е елементарно ама .. немогаПървоначално написано от bloodyF
![]()
на мен ми се задържа така както ти правиш .. незнам може би .. различни типове коса?!
Различни типове коса.И моята не издържа много,а на една приятелка 5 минути са си рекорд (след фризьор)Тежка коса с твърд косъм,може би,поне нашите присъди са такива
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
^
сигурна ли си че можеш да се топираш?![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Интересно под "обемна коса" к'во имате в предвид 0.0
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ами аз лично искам доста обемна коса или ако не чак толкова .. то поне малко обем защото нямам никакъв а косата ми не е тежка ... изобюо .. и е с тънък косъм ии е леко рядка .. всъщност не е мн рядка но не е и много гъста .. средна работа .. проблема е че след като сложа пяна за коса направя я на вафлички .. сложа лак .. ми се задържа обема максимум 5 мин .. сиг не правя нещо кактио трябва но хайде моля ви поне някой да обясни как да си направя обемна косата с помоща на кръгла четка и сешуар ..? иначе някой ми казаха че не тъпурам като хората .. ами значи от долната страна на кичура вчесвам по обратната посока на разтежа ... със гребен с чести зебци ... нещо има ли което грешаПървоначално написано от hardball
![]()