.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с кожата

Здравейте. От миналото лято си махам космите на подмишниците с пинсета. Не съм ги махала преди това, защото нямах, не ме мислете за някакъв орангутан. Веднага щом израснаха някакви, ги махнах. Обаче има един проблем. Доста голям. Като ги махах за пръв път, ми се появиха ужасни червени пъпчици и разни подобни. Оттогава насам НИКОГА не са изчезвали. Винаги ходя с почистени подмишници, обаче ме е срам да си вдигам много-много ръцете, защото подмишниците ми въобще не са гладки. Някаква грапава повърхност, пъпки, etc. Кожата ми е супер чувствителна, може и заради това да е, и все пак аз искам да направя нещо по въпроса, омръзна ми да ходя така.
    Другият голям проблем е триъгълникът. Там се бръсна от няколко месеца насам, преди махах една част с пинсета. В началото се бръснех всеки ден, после на два дена, сега вече на три-четири, защото разбрах, че не е много хубаво да се бръсна толкова често. Имам същия проблем като с подмишниците. Червеноо, пъпки, грапаво, с една дума – УЖАС! Плюс това, всеки път, като изляза от банята и съм се избръснала, виждам, че от бая места тече кръв. Не, не се режа, просто ми се разранява кожата.
    Дайте някакви идеи, омръзна ми.

Град
    в света на приключенията ..
    имаш супер чувствителна кожа
    някакви кремчета...
    посъветвай се с козметик;а най-добре с дерматолог;за да разбереш най-подходящия да теб крем-против чувствителност
    успех

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Мисля, че кожата ти доста се е възпалила. Пробвай да ползваш някакво кремче, което да е за чувствителна кожа. Ако не видиш подобрение се посъветвай с лекар.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си