.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

БРЕМЕННОСТ - ПОМОЩ!

с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
    всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...

и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С

Твърде рано си направила теста

ти сляпа ли си
    можеш ли да четеш
    погледна ли въобще, че има десетки подобни теми
    мн рано си направила шибания тест

Мега фен Аватара на Rofl4e
    теста отчита най рано след 7 ден

Град
    In the middle of nowhere

Re: БРЕМЕННОСТ --ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СПЕШНО!!

Цитирай Първоначално написано от sexdrugsrocknroll
    с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
    всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...

и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С

Извинявай, но ще питам: Как точно теста ти каза, че не си бременна ? Какъв беше гласът му ?

Много си избързала, чакай определения период и нов тест
    Come out, come out wherever you are...

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Има много подобни темииииииии
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Миличка тия въпроси да беше ги задала преди да го направиш без предпазни средства.

Повече от фен
    Ако не знаете:

Начало Търсене Потребители Потребителски групи Настройки за форума Оферти за лято 2009

Сега ясно ли е?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    aaaaaaaaaaaaa
    <N>

...

ima mnogo jeni zabremeneli taka abe viee kato tolkova vie strah za6to neizpolzvate prezarvativ ne samo za da se predpazi6 ot zabremenqvane ami i da ne te zarazi s ne6tyy prekaleno rano si pravila testa edna qicikletka moje da se oplodi za 30 min ako ne si bila v ovulaciq nemojej da zabremenee6 za6to ne pie6 nqkakvi protivoza4atu4ni za da s predpazi6

Това оплодена ми прозвуча всякаш оплождаме крава

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на mynichka
    твърде рано си наоправила теста
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от iveta_bebeto
    ima mnogo jeni zabremeneli taka abe viee kato tolkova vie strah za6to neizpolzvate prezarvativ ne samo za da se predpazi6 ot zabremenqvane ami i da ne te zarazi s ne6tyy prekaleno rano si pravila testa edna qicikletka moje da se oplodi za 30 min ako ne si bila v ovulaciq nemojej da zabremenee6 za6to ne pie6 nqkakvi protivoza4atu4ni za da s predpazi6
    +

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наистина има ужасно много теми по въпроса, нямаме нужда от още една
    И по-добре е за теб да се информираш относно такива неща преди да правиш рисков секс, за да не стане някой гаф
    Заключвам темата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си