- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Два еднакви раздела ?
Само аз ли не намирам разлика между "Фън,фън и пак фън" и "Игри"...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
И в двата раздела се играят едни и същи игри...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Отбелязвано е това.
Всички раздели трябва да се оправят, но явно никой няма желанието да започне.)
не си единствен
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
пу
Първоначално написано от AnincetoSexy
Преди си беше един раздел,но понеже пак мрънкаха потребители,че темите за подписи и аватари,какво мислиш за предишния и прочие разваляли идеята на фън,фън и пак фън и там било за друг вид теми,те разделиха раздела на 2
друг е въпроса че не стана това за което се искаше да е фън,фън и пак фън,но така е винаги,иска се нещо дава се и после никои не му се занимава,търси се ново нещо за искане (още 1 пример раздел: Наука)
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от anitram
![]()
вие си ги искахте. обърни внимание на това:Първоначално написано от tqnko
Разделите си ги правите само и единствено вие. Не стига, че удовлетворихме всяко смислено желание за раздел или дори наименования на раздели, ами сега пак има недоволни.Първоначално написано от DjBaloon
Искахте 2 отделни раздела - имате ги. От там нататък всичко зависи от вас, аз не мисля да ви ходя по задниците, нито пък ще задължавам някой да го прави.
това не знам защо ми го казваш на мене или е насочено към другите
не си ми прочел внимателно поста,аз не съм бил от искалите го, основен човек искащ промяната беше pchelata_brumze
мене са ми идеални разделите,така че,не виждам на кои с какво му пречат
всъщност с поста си обясних защо ги има двата раздела,защото потребителите са искали,не защото вие така сте решили,но явно пак си решил че се заяждам,много преднамерено
DjBaloon
преднамерен в случая си ти, щото въобще не говорех на теб, а използвах цитат от твоите думи в подкрепа на моята теза.
моя грешка