.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

За Устнии .. плс влезте ;)

търся гланц за устни .. който придава по светъл цвят на устните ии блясък .. обикновенно аз си слагам фнд ии отгоре безцветен гланц ии устните ми стават страхотни ... но искам да ползвам такъв гланц .. защото от фдт още повече се напукват устните ии ако можете да ми кажете марка ии цена .. ще съм ви много благодарна

еми светъл гланц?
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами виж от Ейвън ... там има голямо разнообразие от хубави гланцове за устни аз лично използвам почти само от тях... вкусни,сладки,готини,с хубав аромат ... просто разгледай една брошура или виж тези на Диор
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Ами виж от Ейвън ... там има голямо разнообразие от хубави гланцове за устни аз лично използвам почти само от тях... вкусни,сладки,готини,с хубав аромат ... просто разгледай една брошура или виж тези на Диор
    от ейван иам едни мн гаднии ярко червении аа на снимката в каталога изглеждаше съвсем различно ... ако може да казвате конкретно някой гланц .... може снимки на гланца ии как стои върхъ устните

А ти защо сега ваканцията не идеш с приятелки да си потърсиш ? Виждала съм много такива гланцове каквито ти търсиш! И аз правех някога , като теб .. Моя съвет е да идеш по магазините и да си намериш , не е никак трудно .. Гланцове 'БОЛ'..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    ще се поразходя но все пак кажете за някой гланц

Повече от фен
    коректор под формата на червило + безцветен гланц... ;]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Maybelline Jade Water shine Cheeky pink или Peachy pink

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз така правех преди. :р Иначе си намерих някакъв на Evri - супер готино блести, кафеникав, златист, нещо такова е... 14-ти номер.
    2.50

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    И аз така правех преди. :р Иначе си намерих някакъв на Evri - супер готино блести, кафеникав, златист, нещо такова е... 14-ти номер.
    2.50
    Ааа и аз го имам ... абсолютно същият :P Наистина е много готин и много вкусен
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    2.50
    Ааа и аз го имам ... абсолютно същият :P Наистина е много готин и много вкусен
    смисал значи е точно такъв какъвто го описах .. всеедно имам фдт ..? може ли снимки на гланца или поне да видя как седи по усните

Супер фен Аватара на galu6a
    аз си харесах един на Майбълин и утре може да си го купя струва някъде 2,50-3 лв и мирише мн яко
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Защо не пробваш с обикновено червило, не гланц, но от онези мазните? Ефектът е същият. Аз имам едно на Avon, светлокафяво, и е страхотно.

Maybelline има много хубави гланцове и точно такива цветове , каквито ти искаш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си