- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удрял ли ви е шамар баща ви?
Първо искам да започна с това че, темата не е "ебавака" и моля, тези които изказват мнение да дават смислени отговори без присмех и т.н, поради много причини и една от тях е, че действително има деца/юноши, които биват малтретирани системно или просто се превръщат в отдушник на напрежението на техните родители. И дори това физическо насилие да е еднократно, то оставя дълбока следа в съзнанието на човек поради крехката възраст, в която се намират повечето от нас, а именно пубертета. Искам да разбера вашето мнение по въпроса дори и да не сте били свидетели или участници в подобна сцена и как бихте коментирали тези родители, които описах по-горе.
![]()
Баща ми НИКОГА не ме е удрял !
Той е от хората, които могат да сдържат всичките си емоции. А що се отнася за мен, знам колко много държи на мен и колко много ме обича. Може би ако ме удари някога, него повече ще го заболи.
А какво мисля за бащите, които бият дъщерите и синовете си ?!
Мисля, че имат някакви проблеми, колкото и малки да са те. Не може един МЪЖ да удари детето си. Първо, че е n пъти по-силен и по-як. Това остава в съзнанието на детето. Едно е майката да го нашляпа, друго е бащата да го удари. Мъжете бият, когато са ядосани, а тогава ударите не ми се вярва да са слаби.
А ако бащата е почнал от рано да бие детето си, нищо чудно за в бъдеще това дете да се страхува от самия си баща и да гледа да прави всичко перфектно от страх да не бъде ударено.
Ако е момиче, то тогава тя трудно ще се доверява на мъже за в бъдеще.
Ако пък е момче, нищо чудно като всички да започне да следва примера на баща си и т.н.
Разбира се, това са много крайни неща..
Но все пак съм против, мъжете да посягат на децата си, независимо какво са направили !!!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Баща ми НИКОГА не ме е удрял.Нито пък майка ми.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
е удряли са ме,разбира се,ама не ми е голем проблем.![]()
един тупаник изяждам като говоря глупости или пия алкохол пред тях..![]()
Не ме е удрял...![]()
Няколко пъти,но пък не е такъв голям проблем.А и съм го заслужил.Отделно много,много,много рядко повишава тон или пък си изпуска нервите,тъй че смятай колко съм го ядосал.Но както казах не ми е проблем.
А иначе ся си спомням,беше се напил 2 пъти когато бях малък,и почна да души едн вид майка ми (на игра,а не истински!!!!,имахме гости,празнувахме някакъв празник) и тогава от лиготия и не знам какво бях взел една 2литрова бутилка кока-кола и го налагах с дъното и гърлото (най-твърдата част),имаше 2 огромни цицини и въпреки това дори не ме удари,а май се развика само
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
не, ама ме обижда като ми се ядоса
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
удрял ме е като бях малък. но без причина не би ме ударил. явно съм си го заслужил.
.......
Преди няколко седмици се прибрах пиян на кирка от един рожден ден и ми вкара 1шамар....не ме заболя щото бях пиян ама само тва беше ваобще не ми е оставил трайни психически или физически следи....
никога![]()
+Първоначално написано от DieselBlood
никога няма и да го направят![]()
За един случай се сещам като бях малка... повече не ме е удрял май.
nicolepcd
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Никога не са ми посягали. Нито майка ми, нито баща ми.
![]()
Не съм ги броял...![]()
Не го обвинявам - винаги е било - защото за 76524-ти път съм бягал от гимназията или защото му нагрубявам и викам...![]()
Иначе се сдържа...![]()
![]()
![]()
Иначе досега щях такива емотиконки да слагам самуу... --->![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
НИКОГА !! това е като насилиенезнам дали може да има такива бащии
![]()
![]()
Баща ми никога не ме е удрял. А мама ме е удряла веднъж, когато набих сестра ми - преди 7 години някъде.![]()
НИКОГА не ме е удрял..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!