.

Виж резултатите на анкетата: Удрял ли ви е шамар баща ви?

Гласували
264. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Наскоро

19 7,20%
  • Преди около месец

10 3,79%
  • Преди няколко мецеца или може би година

33 12,50%
  • Бях малка /малък

75 28,41%
  • Никога!

127 48,11%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 152
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не, никога.
    А като се замисля, имало е ситуации, в които съм си го заслужавала, много пъти даже.
    Той е много спокоен. Търпи много. Правил ми е забележки, но никога не ме е удрял, засягал по някакъв начин.
    Иначе имаме навик като легнем двамата на леглото... и да се боричкаме.
    Направо откачам като ме хване за ръцете и започне да сучи, не си усеща силата, но това е някаква наша игра.

Никога не ме е удрял
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    За сега не ме е удрял.

Град
    Valhalla
    Само да се опита..
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    никога...

Да...но съм била малка на 5-6 най-много..Сега вече-не.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Веднъж,когато бях малка,много добре си го спомням-той гледаше ТВ и аз отидох и почнах нещо да го дразня,при което той ми каза да се махам и аз му казах е*и си мамата бе циганин.И той само като ме хвана и бум един шамар и само това е било.Иначе аз много си го обичам и него и мама,въпреки че майка ми често ме е шамарила като бях малка
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Шамаросвал ме е, когато бях малка. В смисъл, не да ме пребие, ами така колкото да си взема поука. И да имало е шамари. Но това беше отдавна.

баща ми ако ми вкара един шамар ще ме разглоби . Никога не ме е удрял
    pfXA

Да

След време с удоволствие ще му го върна тъпкано на гадното копеле !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами като съм била малка може би ,но не си спомням.Иначе през съзнателния ми живот само 1 път ,но нямам намерение да казвам защо,беше глупава постъпка от моя страна и си го заслужих.Ако бях на негово място щях да постъпя по същия начин.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Predi i maika mi sled towa se razwede s nego

P.S sorry za latinicata, no pisha ot zala i nqma kirilica

Никога!

Никога!
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Веднъж баща ми ме удари. Карахме се с майка ми и нещо и отговорих и той стана и ме удари. Не помня кога е било бил съм малък, но помня, че ме удари и ми течеше кръв от носа и устата. Майками в 4-ти клас строши една точилка в задника ми, защото не си бях оправил леглото.

Само веднъж, когато бях по-малък, но не помня точно какво бях направил! Е със сигурнос съм си го заслужил - все пак познавам баща си! А от тогава до сега какво ли не съм вършил и само с каране се разминавам. Все пак ми мина времето за шамари!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Баща ми НИКОГА не ме е удрял !
    Той е от хората, които могат да сдържат всичките си емоции. А що се отнася за мен, знам колко много държи на мен и колко много ме обича. Може би ако ме удари някога, него повече ще го заболи.

А какво мисля за бащите, които бият дъщерите и синовете си ?!
    Мисля, че имат някакви проблеми, колкото и малки да са те. Не може един МЪЖ да удари детето си. Първо, че е n пъти по-силен и по-як. Това остава в съзнанието на детето. Едно е майката да го нашляпа, друго е бащата да го удари. Мъжете бият, когато са ядосани, а тогава ударите не ми се вярва да са слаби.
    А ако бащата е почнал от рано да бие детето си, нищо чудно за в бъдеще това дете да се страхува от самия си баща и да гледа да прави всичко перфектно от страх да не бъде ударено.
    Ако е момиче, то тогава тя трудно ще се доверява на мъже за в бъдеще.
    Ако пък е момче, нищо чудно като всички да започне да следва примера на баща си и т.н.
    Разбира се, това са много крайни неща..
    Но все пак съм против, мъжете да посягат на децата си, независимо какво са направили !!!
    +1 и мен тате не ме е удрял а за другото съм на същото мнение

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Веднъж когато бях малка
    +1

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от pupirlz
    Да

След време с удоволствие ще му го върна тъпкано на гадното копеле !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    +1

Град
    sofia Bulgaria
    Maлеее колко шамари съм похапвал ама мисля че почти винаги съм ги заслужавал.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Никога не са ме удряли...

като бях на 10 си го спомням още хаха имах боксови ракавици от магазина за 1лв и бащами се беше одрезал яко и нещо почна да ми лафи и ми прасна 1 шамар лек и аз се нервирах и му резнах 1 тупаник с тея ракавици и как се беше напил на леглото падна ахах от там майками как може така да праиш с бащати невждаш ли че пиинал малко ахаха

Както написа 1 пич че се е прибрал пиян, самоче моя случай е малко по-различен. Преди 1 месец някаде се прибирам към 4 сутринта ама здраво пиян бяхме се събрали здраво на запой, неможех да вървя, дойдоха да ме изпратят до блока, влязох на 4 крака в нас, събудих ги и двамата, обърках стайте и се проснах върху двамата , татко стана и като ме хвана за дрехите и ме изправи, така ми се повдигна че се изпуснах на пижамите му , и ми наби 1 здрав шамар при което се проснах на ламината, майка ми неможе да свари да става , после спах до 5 следобет, не помня всичко просто майка ми припомни с детайли . Това беше запоследно

сериозно никога не ме е удрял само на базик понякога като се лигавим ме шибне по гъза или нещо такова ама леко разбира се аз съм момиченцето на тати и той ако ме удари с всичка сила аз ще умра той е 107 кг аз съм 53 понякога като си е пийнал малко повече(не пиян)ме удря с празно шише от безалкохолно или бира ама пак леко нали иначе като съм била малка може да ме е удрял

оо татко не ме е удрял абсолутно никога но мама един пат ме би с вазглавниците ама аз съм била на 9 -10 някаде че може и по малко....имаше една рамка със семейна снимка на стената и аз уж да я почистя я саборих и стаклото се счупи и майка после Илияно зашо счупи снимката ..ми без да искам тей ли...бам с вазглавницата бам с другата сега като се сещам ми е смешно ама тогава не ми е било никак весело и най-забавното е че мен не ме болеше от самия удар ами рева от яд иначе и мама никога не ме е удряла с изключение на този случай
    Aз съм това което съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си