- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удрял ли ви е шамар баща ви?
Не, никога.
А като се замисля, имало е ситуации, в които съм си го заслужавала, много пъти даже.
Той е много спокоен. Търпи много. Правил ми е забележки, но никога не ме е удрял, засягал по някакъв начин.
Иначе имаме навик като легнем двамата на леглото... и да се боричкаме.
Направо откачам като ме хване за ръцете и започне да сучи, не си усеща силата, но това е някаква наша игра.![]()
Никога не ме е удрял
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Само да се опита..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Веднъж,когато бях малка,много добре си го спомням-той гледаше ТВ и аз отидох и почнах нещо да го дразня,при което той ми каза да се махам и аз му казах е*и си мамата бе циганин.И той само като ме хвана и бум един шамар и само това е било.Иначе аз много си го обичам и него и мама,въпреки че майка ми често ме е шамарила като бях малка![]()
Шамаросвал ме е, когато бях малка. В смисъл, не да ме пребие, ами така колкото да си взема поука. И да имало е шамари. Но това беше отдавна.
баща ми ако ми вкара един шамар ще ме разглоби. Никога не ме е удрял
![]()
pfXA
Да
След време с удоволствие ще му го върна тъпкано на гадното копеле !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами като съм била малка може би ,но не си спомням.Иначе през съзнателния ми живот само 1 път ,но нямам намерение да казвам защо,беше глупава постъпка от моя страна и си го заслужих.Ако бях на негово място щях да постъпя по същия начин.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Predi i maika mi sled towa se razwede s nego
P.S sorry za latinicata, no pisha ot zala i nqma kirilica![]()
Никога!
Никога!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Веднъж баща ми ме удари. Карахме се с майка ми и нещо и отговорих и той стана и ме удари. Не помня кога е било бил съм малък, но помня, че ме удари и ми течеше кръв от носа и устата. Майками в 4-ти клас строши една точилка в задника ми, защото не си бях оправил леглото.
Само веднъж, когато бях по-малък, но не помня точно какво бях направил! Е със сигурнос съм си го заслужил - все пак познавам баща си!А от тогава до сега какво ли не съм вършил и само с каране се разминавам. Все пак ми мина времето за шамари!
![]()
+1 и мен тате не ме е удрял а за другото съм на същото мнениеПървоначално написано от Jumbie483
![]()
+1Първоначално написано от taNcheto93
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
+1Първоначално написано от pupirlz
Maлеее колко шамари съм похапвал ама мисля че почти винаги съм ги заслужавал.![]()
като бях на 10 си го спомням още хаха имах боксови ракавици от магазина за 1лв и бащами се беше одрезал яко и нещо почна да ми лафи и ми прасна 1 шамар лек и аз се нервирах и му резнах 1 тупаник с тея ракавици и как се беше напил на леглото падна ахах от там майками как може така да праиш с бащати невждаш ли че пиинал малко ахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както написа 1 пич че се е прибрал пиян, самоче моя случай е малко по-различен. Преди 1 месец някаде се прибирам към 4 сутринта ама здраво пиян бяхме се събрали здраво на запой, неможех да вървя, дойдоха да ме изпратят до блока, влязох на 4 крака в нас, събудих ги и двамата, обърках стайте и се проснах върху двамата![]()
, татко стана и като ме хвана за дрехите и ме изправи, така ми се повдигна че се изпуснах на пижамите му
![]()
, и ми наби 1 здрав шамар при което се проснах на ламината, майка ми неможе да свари да става
, после спах до 5 следобет, не помня всичко просто майка ми припомни с детайли
![]()
![]()
![]()
. Това беше запоследно
сериозно никога не ме е удрял само на базик понякога като се лигавим ме шибне по гъза или нещо такова ама леко разбира се аз съм момиченцето на тати и той ако ме удари с всичка сила аз ще умра той е 107 кг аз съм 53![]()
понякога като си е пийнал малко повече(не пиян)ме удря с празно шише от безалкохолно или бира ама пак леко нали иначе като съм била малка може да ме е удрял
оо татко не ме е удрял абсолутно никога но мама един пат ме би с вазглавниците![]()
![]()
ама аз съм била на 9 -10 някаде че може и по малко....имаше една рамка със семейна снимка на стената и аз уж да я почистя я саборих и стаклото се счупи и майка после Илияно зашо счупи снимката ..ми без да искам тей ли...бам с вазглавницата бам с другата
![]()
![]()
![]()
сега като се сещам ми е смешно ама тогава не ми е било никак весело
![]()
![]()
и най-забавното е че мен не ме болеше от самия удар ами рева от яд
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе и мама никога не ме е удряла с изключение на този случай