- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удрял ли ви е шамар баща ви?
никога , но разлика от тва , ми действа много яко психически ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Като малък, много пъти, но и аз съм си ги заслужавал![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Баща ми не си спомням да ме е удрял, но не знам майка ми много я бях ядосала ..да съм била най- много на 8 такъш шамар ми удари..още си спомням как паднах до дивана, а тя продължаваше да вика ...![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Баща ми НИКОГА за разлика от майка ми![]()
![]()
Никога и не вярвам някога да го направи.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Не![]()
With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives
Баща ми никога не ме е удрял, може за нещо да ми се поскара, но не и да ме удари. Възхищавам му се, че умее да прикрива емоциите си. Рядко го виждам ядосан. Той ме обича МНОГО и много ме глези. Не мога да си представя баща ми в тази светлина, да ме удари.
Аа майка ми е по-строгата от двамата, но и тя си е добричка. Много често ми се кара, ама за едни такива неща .,. Примерно, че стаята ми е разхвърляна и т.н. Майка ми много лесно се ядосва и като се ядоса на мен, хвърля нещо върху мен, ама горкичката е много крива и не улучва.Но после ми се извинява ии всичко е забравено.
![]()
Не, не ме е удрял. Той самият е против това. Казвал ми е, че предпочита да изпотроши всичко в нас, пред това да ме удари![]()
o той постоянно ма млати![]()
Баща ми не се намесва толкова във възпитанието ми. Майка ми доста пъти ми е удряла шамари, ама съм си го заслужавала.![]()
ако ме удари, не вярвам да оцелеяама като по-малка имаше по-леки шамарчета, ама най-вече от мама
по думите й вече я е срам да ме удря, след като вече съм по-висока от нея
![]()
![]()
Не помня,май не .. или това са били единични случай и то не е било нищо сериозно ..![]()
Хахах.Така като гледам при повечето от вас родителите ви изобщо не са ви понаплясвали.При мен...майка ми доста пъти ми е удряла по един-два шамара,но не е било нищо сериозно физически,а баща ми рядко ме е удрял,но всичките пъти много болеше...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мен ме е удрял но и аз си го заслужих а той попринцип не е от агресивните![]()
![]()
Никога ...
Нем! Не ме е удрял, защото съм много бърз и не може да ме стигне, защото се заключвам в тоалетнатаИначе майка ми последното, когато ме удари (преди 4 - 5 години) и се спука вената на пръста и я боля много повече от мен, та от тогава не е посмявала!
![]()
дам миналото лято
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.