- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удрял ли ви е шамар баща ви?
досега никога не ме е удрял.а ако има късмет да ме удари просто ще му одера кожата![]()
Удрял ме е и беше с правото си . Аз си бях виновна
Никога!
Никога! И дано никога не се случва, защото съм мн чувствителна ии трудно ще го забравя.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Никога, аз съм на тати момичето. . сега има си двама сина да си ги бие колкото си иска xD . . иначе майка ми веднъж ми е зашлевявала шамар, но бях по-малка, бях си го заслужила и повече не се е повтаряло. . ноо като се знам какво лайно съм скоро и двамата ще ме погнат с по две тръби xD
[b] НЕ БИ МИ ПОСЕГНАЛ НИКОГА
![]()
![]()
![]()
Един единствен път ме е удрял, но явно наистина съм си го заслужила... Бях малко лапе и като ме цапна, след това ми се извиняваше сумати време![]()
Баща ми да не е някой уличен боклук че да ми удря шамари.
Никога не ме е удрял.Нито баща ми,нито майка ми. А доста пъти съм заслужавала (поне според майка ми )![]()
Не ми е удрял шамар, но няма дете, което да не е шляпвано през дупето като малко когато не е слушало..![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Моят ме удря, ама пък и аз го изкарвам извън нерви ПОНЯКОГА![]()
.
Последния път, като искаше да ме фрасне се сецна![]()
![]()
, нека му
.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
мене НИКОГА до сега не са ме били..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Никога
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
баща ми никога не ме е удрял ... няколко пъти ми се е карал , но то беше като урок, а не скандал.Майка ми ме е удряла когато бях малка 1ви клас когато учих и не го правех като хората с цел възпитание и може да не е най - правилния метод , но мисля че точно това ме научи да си следя и гледам нещата .В последно време не сме имали много кеч у дома
преди няколко години .. не бях в настроение и се развиках на мама и той се ядоса мн и ми удари 2 шамара...разревах се и тнох като се сетя
иначе не ме е бил само ми се заканва
bashtami mi odari shamar predi edin mesec
Ами преди 2 години ме тупаше често , но тогава бях много проблемно дете , постоянно се биех , чупих прозорци , пуках гуми и т.н .. Иначе майка ми само ми вика не ме е удряла никога , а пък баща ми е супер пекан и ми е като най - добър приятел .. не се оплаквам![]()
![]()
П.П Веднъж като замахна да ме удари на шега , се спънах и си спуках кофата![]()
![]()
![]()
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
Преди няколко мецеца или може би година
ОБИЧАМ ТЕ
баща ми само ми извиваше ушите..не ме е удрял
..ама мама си наваксваше и за него![]()
..ама това преди години де..сега не ме закачат (нали ша им разбия главата) ..иначе според мен от бой полза няма
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1 само ,че преди 6-7 годиниПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
Посягали са ми, но съм си го заслужила.
После обаче се чувствам ужасно гадно и гледам да не повтарям 'грешките си' .![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC