- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво да мажа белегчетата от пъпчици ?
Здр, значи като имам пъпчица и мине и после ми остава едно като точица там и иглежда мн дразнещо та въпроса ми е с какво да мажа тези белегчета ?
До колкото знам, един от начините е да му сложиш йод веднага след като я премахнеш, преди да се възпали.
тези два крема са страхотни и наистина си заслужават паритеПървоначално написано от neznaq
![]()
вечер,на много добре измито лице се слага този крем (количеството крем е колкото грахово зърно за цялото лице или само на зоните,които има нужда-черни точки,разширени пори,белези от пъпки)
http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/1383613913.jpg
сутрин,пак на добре измито лице (овлажняващ крем)
http://www.spalook.com/product_images/8526XL.jpg
с риск да прозвуча глупаво крем здраве?![]()
+1Първоначално написано от jenichka
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
А има едно Контратубекс за него акво ще кажете ?
+ 99999999999 . . .Първоначално написано от happyfacex
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
И аз съм така и просто ги оставям сами да си минат, макар че понякога си правя избелваща маска с хума и мляко.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако някоя иска мога да й я доставя директно върху лицето.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
ала бала
А спермата я намазвам върху лицето си и я оставям 15 мин и после я мия нали ?
Аз съм за Контрактубекс-а! Наистина много бирзо заличава белезите особено когато са "пресни"Първоначално написано от neznaq
А относно Диакнеал на Авен, за който shell споменава той по принцип е за тежки форми на акне и доста "гори" кожата... нз според мен не е подходящ за случая
При белези от пъпки от шарка,какво се слага да се заличат?
И аз имам един белег от шарка, мазах с какво ли - не и нищо не ми помагаПървоначално написано от Shia
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Принципно- да.. но и кремовете на Авен вършат доста добра работа.Първоначално написано от neznaq
![]()
Не, 1 часПървоначално написано от neznaq
![]()
на мен ми помага едно кремче " Меден медицински вазелин " .. но на всеки действат различни кремчета..
Остави я повече време, примерно 1 час и тогава можеш да се измиеш.Сериозен съм..Първоначално написано от neznaq
ала бала
Contractubex![]()