.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ще преподавам в часа по музика.Някакви идеи?

Здравейте! В училище си организирахме ден, в които ученици и учители сменят местата си. Предполагам ви е познато. Е, така де, мен ме избраха за учител по музика и нямам идея какво да правя.. Дайте някакви идеи, за да се получи забавно. Мерси!~

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Честито... ама госпожата не ти ли даде напътствия?

Мега фен Аватара на Blab
    Играйкайте си.:Д
    Отгатвайте песни по изсвирена, изтананикана мелодия.
    Ала-бала...
    По частична информация от биография и дискография познавайте група/изпълнител.
    Докарай си хора, които да ви посвирят няколко песнички, разпечатай текстове за класа, за да се включат.
    Такива глупости...

Супер фен Аватара на PIF
    направи викторина
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Повече от фен
    и в моето даскало имаме такъв ден от кое училище си ии кой град .. защото никнейма ти ми е хипер познат .. една позната така като тфоя никнейм се пише навсякаде .. ии си мисля че май те познавам .. две съвпадения станаха ама може ии да греша .. просто случайност ...

;]

Не, не ми е дала никакви напътствия. Кaза само да измисля нещо интересно и да и го покажа няколко дена преди да го представя.

Относно lolipop1, От Славейков съм,Варна.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    аз съм бил по английски история и биология много е яко

Град
    В думите на хората ;)
    зимаш един касетофон...пускаш Тони Стораро-Това сме ние ... раздаваш по 1 патронче водка и тва ше е най-якия час на света...

Повече от фен

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от FanItAa
    Не, не ми е дала никакви напътствия. Кaза само да измисля нещо интересно и да и го покажа няколко дена преди да го представя.

даа ии аз съм от там .. ти си фанито нали .. една руси4ка .. дето се пишеш в импулс belive_me_nigga ili ne6to podobno може да те бъркам с една делия дет се пишеше подобно незнаех че ще си ми учителка по музика хахах айй да ми пишеш шестиции само

Повече от фен

даа ии аз съм от там .. ти си фанито нали .. една руси4ка .. дето се пишеш в импулс belive_me_nigga ili ne6to podobno може да те бъркам с една делия дет се пишеше подобно незнаех че ще си ми учителка по музика хахах айй да ми пишеш шестиции само

хора и аз съм от славейков кфо стаа тука бе всички некфи се събрахме за фанита се сетих коя е .. ама ми е много интересно за лолипоп1 ...

Голям фен
    Мале... не се излагай. Не сте го измислили ВИЕ! Това е денят на самоуправление......

Земаш едно касетофонче на батерии от '92 и им пускаш Still D.R.E. на аудио касета и сте вие
    ПП: Бил съм учител по ИТ(Информационни Технологии) не е кой знае какво, дори и сигурно учителя/учителката ще ти помага, но все пак това е музика кво ти пука(освен ако не учиш в някакво музикално училище)

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Играйкайте си.:Д
    Отгатвайте песни по изсвирена, изтананикана мелодия.
    Ала-бала...
    По частична информация от биография и дискография познавайте група/изпълнител.
    Докарай си хора, които да ви посвирят няколко песнички, разпечатай текстове за класа, за да се включат.
    Такива глупости...
    ^
    +1
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Кога ще сме учители е ? Щото в новото ми даскало нищо не са ни казвали ... ?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    а оценки ще може ли да пишеш?
    <N>

Аз бях тая седмица учителка, но по Английски език. Другата седмица пак. Можех да пиша оценки, обаче отказах, защото излезе, че са само двойки.
    Иначе пусни някоя чалгица, врътни някой гюбек на бюрото, направи купона. ;Р

;]

ами, не знам.. ние ще сме на 8 май, но мисля че във всяко училище е различно.. и да ще може да се пишат оценки. На другите, мерси за идеите!~ Вече знам как ще го направя.

буууу и аз искам,ама по рисуване!

Повече от фен

ами, не знам.. ние ще сме на 8 май, но мисля че във всяко училище е различно.. и да ще може да се пишат оценки. На другите, мерси за идеите!~ Вече знам как ще го направя.
    6те преподаваш ли на 6-тите класове ии на мястото на кой ще си учителка .. вълева или диков ..?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ебати якия час дето ще е начи..
    и успех
    <N>

При нас няма такова ама веднъж бях по Труд и техника и целия час - всеки взел по нещо здраво намира си местенце и в синхрон - чукаме и записахме клипче - голям фън
    Тряа да го изнамеря - да го публикувам

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Честито... ама госпожата не ти ли даде напътствия?
    +1

Супер фен Аватара на diksi
    Ех Аз пък замествам пазача!!
    ПС- Не ви базикам Някакви идейки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си