.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Мед и диета? :S

Дебелее ли се от меда? Става ли за диета? Дори искам това да е основната ми храна.

Супер фен
    Не мисля, че се дебелее, щото меда съдържа предимно глюкоза и фруктоза, а те са прости захари => се разграждат най-бързо в организма. Ама знам ли... да не те излъжа нещо

П.П. Защо ти е да отслабваш? Виждала съм твои снимки и имаш много хубаво тяло.
    nicolepcd

Медът е много полезен и не се дебелее от него. Но разбира се, както с всяко нещо, не е хубаво да се прекалява с него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: Мед и диета? :S

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Дебелее ли се от меда? Става ли за диета? Дори искам това да е основната ми храна.
    мм ако слагаш по една, една и малко супени лъжици в мляко, кафе и тн, немисля, че ще надебелееш, но това да ти е основна храна-със сигурност бая ще качиш. Медът по калоричност е горе-долу като захарта, по-полезен е от нея, но си е бая калоричен и не ти препоръчвам да си позволяваш по много от него

Е, ако не се тъпчеш много няма да надебелееш, но все пак не е 0 калории.

Няма да надебелееш, но в нормални количества...а ако ти е основна храна 100% ще надебелееш
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Не мисля, че се дебелее, щото меда съдържа предимно глюкоза и фруктоза, а те са прости захари => се разграждат най-бързо в организма. Ама знам ли... да не те излъжа нещо

П.П. Защо ти е да отслабваш? Виждала съм твои снимки и имаш много хубаво тяло.
    Надебеляла съм. Обаче това, че се разгражда бързо, май не беше хубаво. Огладняваш по-бързо така. А въпросът е да се изгори, не да се разложи. Не знам.
    Ще гледам да не прекалявам.
    Всъщност основната идея на темата ми беше да попитам дали от меда се отслабва и дали става за медна диета.

Мой близък ядеше огромни количества мед с кисело мляко и това му беше част от диетата,пък незнам..

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Мед и диета? :S

Еми искай,кво ти пречи...
    Има таблици с калорий....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Rofl4e
    от меда не се дебелее..

Зависи, ако меда си е истински, чист мед не се дебелее.
    ала бала

Град
    Инкогнито
    аз съм на вода и мед и ако има ефект ще ти кажа

^ от всяко нещо се дебелее.

Меда го използват по-скоро за други неща, не е баш с цел за отслабване.

Медът има средна енергийност от 300 килокалории на 100 g продукт. Значи смятай как не се дебелеело от него...

Попринцип меда има благоприятно влияние в организма ни върху двигателната активност на стомашно-чревния тракт и върху секрецията на стомаха и червата.
    Той е и лекарство срещу гастрит, или ако имате някакви проблеми с киселините в стомаха. Също и с гърлото при хрема, грип, и всичките ангини и други болести, свързани с раздразнено, зачервено и т.н. гърло. Меда има антибактериално действия и точно за това се и изолзва при заболявания на лигавиците...
    На места се среща и употребата му като диетично средство за отслабване, но само ако страдате от некви заболявания от рода на цироза... диабет.

И бианце, прекаляването с меда не знам дали знаеш,но води до захарен диабет... така, че доста внимавай с него.
    Колкото е полезен, толкова може и да е опасен и вреден.

П.П. родата откъм тате са пчелари

Няма да ям повече!
    Хора, аз се отчаях. И аз вече не знам какво да ям. Досега се тъпках МЕСЕЦИ НАРЕД с овесени ядки като луда, и то с надеждата, да отслабна. А се оказа, че това е една от най-калоричните храни след тъпите баници, пици и хамбургери. Нямам думи просто. Преди се оплаквах, оплаквах, че тялото ми било еди-какво-си, почнах тъпи интерпретирани диети и си развалих тялото.
    Така ме е яд, преди бях 50 килограма!!!

Град
    в света на приключенията ..
    бе ти нямаш нужда от диети :P
    яж каквото ти стиска

Няма да ям повече!
    Хора, аз се отчаях. И аз вече не знам какво да ям. Досега се тъпках МЕСЕЦИ НАРЕД с овесени ядки като луда, и то с надеждата, да отслабна. А се оказа, че това е една от най-калоричните храни след тъпите баници, пици и хамбургери. Нямам думи просто. Преди се оплаквах, оплаквах, че тялото ми било еди-какво-си, почнах тъпи интерпретирани диети и си развалих тялото.
    тряя да ядеш 60%мазнини, 30 въглеидрати и 10% пртеини дневно, ако искаш да отслабнеш трайно. Само, че става малко бавно с тия съотношения, но иначе си е екстра

ми може в нормални количества
    медът разгражда някои вещества
    преди хапвах по лъжичка след вечеря, но спрях и започнах да замествам захарта с мед в кафето си сутрин
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Няма да ям повече!
    Не си права за овесените ядки. Те са даже за предпочитане пред баниците и хамбургерите. Едното им предмиство е, че съдържат фибри / http://www.bb-team.org/articles/1546/ /
    Вместо да се измъчваш от диети и тем подобни неща, защо просто не изключиш сладките неща, тестените храни и т.н. Това като за начало ще ти помогне
    Иначе ето ти идея за една диета http://www.bb-team.org/articles/908/

П.С. Не си мисли, че ще стане бързо. По добре е да остлабваш бавно. И забрави за кантара, използвай само метъра - не кг са важни, а мерките

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Мед може, но по малко, ако ти се дояде нещо сладичко.
    Е, естествено е по добре да се ядат зеленчуци и плодове.

Град
    Велико Търново
    Мисля, че можеш да ядеш мед.Примерно аз в чая си не слагам захар, а мед..само да кажа, че и аз съм на диета
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си