- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вагинизъм
Асъм споделяла тук преди че с приятеля ми неможем да го направим. Не мога да го поема не е мн голям но не се получава жече сме пробвали поне 8-9 пути и не става влиза ми мъничко и по навътре не може исхлъзгва се и излиза и вище днес на какво попаднах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вагинизъм - когато е невъзможно да се прави любов
Има двойки, които не правят любов с години и причината за това далеч не се крие във взаимоотношенията им.
Макар че желание не липсва и на двамата партньори, проникването е почти невъзможно, защото партньорката свива много силно влагалищните си мускули.
Същото се получава и при гинекологичен преглед.
Това състояние се нарича вагинизъм и причините за появата му са няколко.
На първо място това е негативна представа за секса, насадена от родителите. Друга причина са минали болезнени сексуални контакти.
И в двата случая проблемът се решава с няколкомесечна терапия и, естествено, много желание и от двамата партньори.
Ако сексуално възпитание липсва, лесно може да бъде възстановено с подходящи материали за човешката анатомия. Паралелно с това жената трябва да приеме, че сексът не е лош, неморален или забранен.
Ролята на партньора също е много важна. Той трябва да подходи с разбиране към проблема на партньорката си и да направи всичко възможно, за да й вдъхне увереност и спокойствие.
Правилната терапия ще ще замени лошите асоциации на дамата на тема секс с положителни.
Двамата партньори трябва да проявят много търпение и да пристъпят към проникването съвсем бавно, милиметър по милиметър.
Един път открит, проблемът се решава само за няколко месеца.
Вагинизмът не е рядко срещан проблем и лекарите мога да помогнат, стига да се престрашите да отидете на консултация.
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Значи .. чуй сега .. При мене се получи абсолютно същата ситуация .. Бях се уплашила .. ама супер много ... и за това сигурно се свивах ли .. нз и аз .. чуй моя съвет и ако намериш за добре го изпълни ...
Първо си купувате лубрикант (да не е с някакви затоплящи ефекти или тем подобни .. най-обикновен, а ако няма Вазелин върши идеална работа)
Второ .. помоли приятеля ти първо да проникне с пръст, но много нежно и бавно .. после с два пръста и чак след това .. пристъпете към същественото ... важното е всичко да става много бавно и да не бързате за никъде !!!
Трето - ти си отдоло и без никакво притеснение трябва на макс да се отпуснеш ..
Това е всичко .. ии .. нямаш никакъв вагинизъм или други измишлиотини .. довери ми се и не се притеснявай ...![]()
Според мен е точно обратното - приятеля ти е прекалено нежен, притеснява се да не те нарани, да не те заболи изобщо и т.н., ама такъв вариант няма, така че той трябва да е по-нападателен спрямо теб, защото няма да се получи. Не вярвам да имаш вагинизъм, а просто си девствена!
Аз не мисля, че трява да е нападателен... Така може да я стресне и дори да я нарани...Първоначално написано от Nadelina
По-добре нежно за да се отпуснеш в случай, че се притесняваш да не те заболи !
Успех![]()
Come out, come out wherever you are...
Задавам ти въпроси
-Страх ли те е?
-Мислиш ли,че стягаш вагиналните си мускули от страх и затова проникването става невъзможно?
-Какво ти е отношението към секса?
-Как приемаш секса-какво те притеснява по отношение на секса-родители,болка,забременява не-какво?
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
- Първия път ме беше страх но нали казах че вече станаха около 9 пъти и не се пиртеснявам изобщо мн ми е добре дажеПървоначално написано от CrazyBear
![]()
- Еми мисля че ги стягам но нз може да си въобразявам знам ли аз ако знаех щях да ги отпусна
-Нищо не ме притеснява готова съм не съм се замисляла никога че не правилно или че момчето не е подходящо и т.н.
- Родителите ми не сами говори за секс може би ми имат доверие нямам го за нещо ненормално
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
следващия път го помоли да го втвърди повечко !
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527