.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    мини на хера... ше ги стопиш 100%!

заслужава си за каузата! Алекс ше те хареса много като те види какъв си хероинист!
    абе човек идеята е да не се отврати възможно най-малко, пък и изпитвам ужас от игли граничеща с фобия :С

къ ми се драйфа като видя някой кльощав
    и ми иде да го ступам
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    стига си се излагал с тия режими....ако те харесва къвто си ще те харесва и с + 5 кг отгоре нали

ей ся ваканцията иди в парка,потичай,поиграй футбол,покарай колело,иди на фитнес и готово ;–)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

дай снимка да видим колко си "грозен" както казваш ти... има много момчета и момичета ,които просто си създават комплекси без да има реална причина за това - абсолютно ненужно и вредно.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Фен
    Град
    под масата ;)
    според мен малко неща си заслужават да се разболееш, даже може би нищо не си заслужава. явно си във възрастта, в която мислиш, че всичко е само физически дадености. айде да видим ще те хареса ли някой ако си с перфектно тяло и кух като лейка ? аз поне не бих те харесала ама в днешно време младежта е доста поизменена ...наблегни на други свои хубави качества във важния ден и така. не си прецаквай организма. успех

СПОРТ БАТЕ СПОРТ!!МНОГО ВОДА И ПОСТОЯНСТВО!!УСПЕХ

Град
    Around... :)
    Ооо да знаеш и аз как искам утре като се събудя и да съм отслабнала с 10кг ....Не се надявай не можеш да отлабнеш за 2 седмици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си