Така , сигурно всеки , който прочете темата ще каже , че не е като тези , които предстои да опиша.
Осъзнавам ,че наистина има изключения и моля никой да не се обижда от написаното.
Напоследък имам чувството ,че съм заобиколена от абсолютно малоумни и деградирали същества.Какво им става на ПОЧТИ всички младежи?Всеки се интересува само от това кога, с какво , къде и с кой да се напие... не казвам ,че аз не пия , но определено това не ми е целта в живота.Повечето се оправдават , че пият , за да им дойде настроение или от мъка.Е какво?!? Човек само с пиене ли може да си повдигне настоението и да се забалява? А за мъката - аз лично не виждам с какво толко ще помогне това напиване , забравяне на проблемите за кратко , но после всичко ще е същото и проблемите все още ще са факт.
Омръзна ми да гледам как момичетата около мен нямат капчица самоуважение , пък после защо момчетата говорели ,че всички момичета са кучки , к**ви и ни приемали като лесни.Еми нормално , че ще говорят така - това е самата истина (пак казвам ,че има и изключения ,но за съжелиние не са много).Въпрос към тези ,които имат намерение да напишат своето мнение : нормално ли ще ви се стори ако видите следното? - момче удря момиче по задника (момичето си има гадже от 1 година и повече) , на момичето не му прави абсолютно никакво впечатление ,че някой си току що е минал и я е плеснал по задника. Искам да уточня ,че в момента не говоря за някое определено момиче , тази гледка се вижда по 100 пъти дневно в нашето училище (а се води ,че е елитно) ,но съм сигурна ,че не само в моето даскало може да се види подобно нещо. Друго ,което ми е непонятно - момиченца на по 13-14 години са се хванали с 20-годишни батковци и на втората седмица вече са се наебали , защото иначе баткото ще зареже малката пикла.От своя страна тези малки момичета вместо да играят навън с топка ,ластик или каквото и да е , те са редовни клиенти на нощни заведения,повечето от които са хипер долнопробни,носят маркови дрешки и най-лошото е ,че смятат ,че родителите им са длъжни да изпълняват всяка тяхна прищевка.
Има толко много неща ,които не разбирам за днешните младежи.Най-общо предтсвляват това:битови алкохолици,изгубили всякакъв смисъл за живот , постоянно псуващи по родителите и учителите си,за тях всеки ,който ги нарече "деградирали същества" или ги обиди с нещо от сорта е комплексар.
Благодаря на всеки , който е имал търпението да изчете цялата тема и много ще се радвам , ако повече хора си дадат мнението,дори и то да е различно от моето.