.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Re: Аз ли не съм наред, или светът се побърква?!?

Цитирай Първоначално написано от FeelMe
    Така , сигурно всеки , който прочете темата ще каже , че не е като тези , които предстои да опиша.Осъзнавам ,че наистина има изключения и моля никой да не се обижда от написаното.

Напоследък имам чувството ,че съм заобиколена от абсолютно малоумни и деградирали същества.Какво им става на ПОЧТИ всички младежи?Всеки се интересува само от това кога, с какво , къде и с кой да се напие... не казвам ,че аз не пия , но определено това не ми е целта в живота.Повечето се оправдават , че пият , за да им дойде настроение или от мъка.Е какво?!? Човек само с пиене ли може да си повдигне настоението и да се забалява? А за мъката - аз лично не виждам с какво толко ще помогне това напиване , забравяне на проблемите за кратко , но после всичко ще е същото и проблемите все още ще са факт.

Омръзна ми да гледам как момичетата около мен нямат капчица самоуважение , пък после защо момчетата говорели ,че всички момичета са кучки , к**ви и ни приемали като лесни.Еми нормално , че ще говорят така - това е самата истина (пак казвам ,че има и изключения ,но за съжелиние не са много).Въпрос към тези ,които имат намерение да напишат своето мнение : нормално ли ще ви се стори ако видите следното? - момче удря момиче по задника (момичето си има гадже от 1 година и повече) , на момичето не му прави абсолютно никакво впечатление ,че някой си току що е минал и я е плеснал по задника. Искам да уточня ,че в момента не говоря за някое определено момиче , тази гледка се вижда по 100 пъти дневно в нашето училище (а се води ,че е елитно) ,но съм сигурна ,че не само в моето даскало може да се види подобно нещо. Друго ,което ми е непонятно - момиченца на по 13-14 години са се хванали с 20-годишни батковци и на втората седмица вече са се наебали , защото иначе баткото ще зареже малката пикла.От своя страна тези малки момичета вместо да играят навън с топка ,ластик или каквото и да е , те са редовни клиенти на нощни заведения,повечето от които са хипер долнопробни,носят маркови дрешки и най-лошото е ,че смятат ,че родителите им са длъжни да изпълняват всяка тяхна прищевка.

Има толко много неща ,които не разбирам за днешните младежи.Най-общо предтсвляват това:битови алкохолици,изгубили всякакъв смисъл за живот , постоянно псуващи по родителите и учителите си,за тях всеки ,който ги нарече "деградирали същества" или ги обиди с нещо от сорта е комплексар.

Благодаря на всеки , който е имал търпението да изчете цялата тема и много ще се радвам , ако повече хора си дадат мнението,дори и то да е различно от моето.

Аз съм момче на 15,и искам да стана шампион в бойните изкуства, а след това искам да стана и актъор.Не пуша,не пия,само Тренирам!

Цитирай Първоначално написано от pinkbubble
    Положението е много опасно..
    Първо за това с удрянето по задника , мен лично много ме нерви и дразни. Не понасям! По един шамар и готово Само като гледам как търчат зад гъзовете на саученичките ми за да ги хванат,ощипят,ударят и т.н ми става много смешно и жалко. А за момиченцата .. хмм за тях нямам какво да кажа. Броят им все повече и повече нараства и тука скоро ше сме като циганите. Как ще спиш с някой за да не те зареже , или за да ти каже обичам те ?! Ние сме по на 13,14,15,16,17 години и търсим любов?! Няма такова или ако има то е много голямо изключение , любов и обич се търси по нагоре .. Това е само ученическа любов , но за тази ученическа любов тряа ли да си късаме девствената ципа ( с извинение) ?! Аз имам една такава приятелка .. опитвам се да и кажа , казвам и го , но е прекалено късно. Аз я обичам и то много , за това се опитвам да я спра , но почти не се получава.
    Другото :
    Момче минава и удря момичето по задника , фаща я за циците.
    Реакцията на госпожата - Смее се ?!

?!?!
    това никога няма да го разбера?! Някой ако може нека го обесни
    .....................

под всякаква критика
    Ами госпожата какво да каже като момичето не се съпротивлява....?Виж ако се обърне момичето и му извърти един шамар тогава предполагам че вече ще се намеси...Аз съм момче но и мен ме удрят по задника(момичета слава-богу....)и не мога да си го обесня просто защо го правят,че не ме харесват е сигурно....

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Оф какво толкова сте се разпискали? Тези деца просто са сметнали, че така искат да живеят. Смятат ви за задръстеняци? Че защо изобщо се интересувате от тяхното мнение, нали са малоумни к*рвички и прости гъзарчета? Сигурна съм, че има дооста нормални младежи и девойки, с които да дружите, така че си гледайте живота и ги оставете те да гледат своя.

Повярвай ми, светът се побърква!! Същият проблем!
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Какво да кажа...Наистина така стоят нещата.От ден на ден народа деградира и всеки дан ставаме свидетели на жалки гледки по улиците.И тези младежи,които визира авторката,един дан ще се чудят защо са мъже на по 30-40 минали са през всичко женско в града,но нямат семейство.Жените пък на свой ред ще се питат защо ли трябваше да раждат на по 14-15 и какво могат да направят за да не станат баби на по 30.общо взето това е,но всеки си избира как да живее.Добре дошли в реалността.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си