- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосион за тен без слънце
Ползвате ли такива лосиони .. Миналата година ползвах лосиона на Нивеа и бях много доволна въпреки,че понякога ставаше на петна
Днес си взех от Метро някакъв немски лосион Dreaming Sun ако някой го е ползвал да сподели :Р
Този точно не съм го ползвала,но съм ползвала на ЕЙвън и на Джонсанс и смело твърдя че са абсолютни боклуци.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз търсих за тоя в Интернет и нищо не мога да намеряза тва се обръщам към вас
Ползвала съм такъв лосион от Германия и бях много доволна, но точно този не съм го ползвала и не мога да ти помогна![]()
Подкрепям,аз съм ползвала и на Лореал....не стават,кожата става на петна-все едно не съм се къпала....ужасно е,по-добре солариум,поне почерняването е трайно.Първоначално написано от j_adore2
СуперПървоначално написано от j_adore2
Вчера тъкмо си купих Johnson's Holiday Skin
Сега загледах, че на него пише "Fair to medium skin", демек светла до средна кожа - твоята светла ли е? Защото моята определено е и току-виж свършило работа.
Мий си хубаво ръцете(защото се оцветяват жестоко) след като се намажеш и преди да се мажеш си ексфолирай тялото с ексфолиант,защото ,ако имаш неравности по кожата(неотстранени мъртви клетки) става на петна,другото,което мога да те посъветвам е да внимаваш да не попадне на дрехи,защото после не може да се изпере,малко даже лепне
Аз съм ползвала на Дав и Нивея и аз бях доволна от тях, макар че избягвам да се мажа с такива неща много. Единствената причина да смятате, че са боклуци според мен е, че не можете да го сложите както трябва. Все пак това не е боди лосион, нужно е много повече старание и време.
Мда трябва да се нанася изключително равномерно,а аз нямам нерви .. За това според мен солариума е по подходящ,при липса на слънце естественоПървоначално написано от Nadelina
![]()
Ами да .. светла ми е кожата .. Попринцип този на Джонсанс го използвах миналото лято и нямам никакъв спомен за каква кожа съм си го взимала , но станах оранжева на петна и на всичкото отгоре се къпах 3-4 пъти докато се махне напълно .. Насред август месец съм ходила с дълги панталони .. Дано при теб не е такаПървоначално написано от Sissy90
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.