.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Лосион за тен без слънце

Ползвате ли такива лосиони .. Миналата година ползвах лосиона на Нивеа и бях много доволна въпреки,че понякога ставаше на петна
    Днес си взех от Метро някакъв немски лосион Dreaming Sun ако някой го е ползвал да сподели :Р

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Лосион за тен без слънце

Този точно не съм го ползвала,но съм ползвала на ЕЙвън и на Джонсанс и смело твърдя че са абсолютни боклуци.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз търсих за тоя в Интернет и нищо не мога да намеря за тва се обръщам към вас

Ползвала съм такъв лосион от Германия и бях много доволна, но точно този не съм го ползвала и не мога да ти помогна

Град
    Wonderland

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Този точно не съм го ползвала,но съм ползвала на ЕЙвън и на Джонсанс и смело твърдя че са абсолютни боклуци.
    Подкрепям,аз съм ползвала и на Лореал....не стават,кожата става на петна-все едно не съм се къпала....ужасно е,по-добре солариум,поне почерняването е трайно.

Град
    Горна Оряховица

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Супер Вчера тъкмо си купих Johnson's Holiday Skin Сега загледах, че на него пише "Fair to medium skin", демек светла до средна кожа - твоята светла ли е? Защото моята определено е и току-виж свършило работа.

Град
    Wonderland
    Мий си хубаво ръцете(защото се оцветяват жестоко) след като се намажеш и преди да се мажеш си ексфолирай тялото с ексфолиант,защото ,ако имаш неравности по кожата(неотстранени мъртви клетки) става на петна,другото,което мога да те посъветвам е да внимаваш да не попадне на дрехи,защото после не може да се изпере,малко даже лепне

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз съм ползвала на Дав и Нивея и аз бях доволна от тях, макар че избягвам да се мажа с такива неща много. Единствената причина да смятате, че са боклуци според мен е, че не можете да го сложите както трябва. Все пак това не е боди лосион, нужно е много повече старание и време.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Аз съм ползвала на Дав и Нивея и аз бях доволна от тях, макар че избягвам да се мажа с такива неща много. Единствената причина да смятате, че са боклуци според мен е, че не можете да го сложите както трябва. Все пак това не е боди лосион, нужно е много повече старание и време.
    Мда трябва да се нанася изключително равномерно,а аз нямам нерви .. За това според мен солариума е по подходящ,при липса на слънце естествено

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Супер Вчера тъкмо си купих Johnson's Holiday Skin Сега загледах, че на него пише "Fair to medium skin", демек светла до средна кожа - твоята светла ли е? Защото моята определено е и току-виж свършило работа.
    Ами да .. светла ми е кожата .. Попринцип този на Джонсанс го използвах миналото лято и нямам никакъв спомен за каква кожа съм си го взимала , но станах оранжева на петна и на всичкото отгоре се къпах 3-4 пъти докато се махне напълно .. Насред август месец съм ходила с дълги панталони .. Дано при теб не е така
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си