- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделянето на "по-големи" от смотаните
според мене човек не трябва да е прекалено задръстен, нито прекалено "ВИП". аз съм си избрала да бъда някъде посредата-разбирам се както с единте, така и с другите, не страня от никого в класа, само защото е лошо облечен или задръстен. голяма част от тея випове просто са ми смешни с тея излзиания всяко междучасие да пушат и да се прават на важнимного мразя някой като каже: абе тая няма да я извикам да излезе с нас, щото виповете не я харесват и после и мен ще ме помислят за такава.. или пък тея комплексираните, решили да стават випове и като почнат в даскало да се уговарят на висок глас вечерта в кой бар да отидат и стигнат до заключението, че мама и тати не ги пускат след 9 навън. Писнало ми е да дружа с такива и да се правя на част от тях и стиганх до залючението, че задръстените имат много повече приятели от виповете, които си имат приятели само за кафета и магазини, ама не могат да си кажат една прказка
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Пффф мойто даскало е на съшия принцип на деление....На мен хич не ми и пука,контактувам само с определени хора,а другите не ме инт.
Тези дето се правят на ''големи'' в последствие хора не стават.Пък и не е нужно останалите да им се оставят.Глупавмо е да се оставяте да ви тъпчат някакви надувки.Те не са нищо повече от вас и лично на мен най ми е мбило интересно,защо има такива,които им ходят след гъзовете.За да за по-велики и известни ли ?Тази история навсякъде по училищата може да я видиш.Обаче живота е такъв,какъвто си го направиш и мисля,че от вас зависи дали ще се оставите на ''виповете'' или ще им наритате задниците и ще им покожете,че не са нищо повече от едни превземки и не струват.Аз не съм от задръстените,нито съм от ''Великите''.Всъщност нека са си ''Випове'' обаче да не обиждат останалите,които не търчат след тях и не им се кланят.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Да, всички знаем какво става с богаташчетата, едно голямо ла*но (т.нар. мутри) което по-късно ще ни управлява.Първоначално написано от PIF
![]()
Ок, да приемем, че с грим и хубави дрешки мога да заприличам на ВИП-че. И какво? Трябва ли да падна на това ниво само, за да се отнасят с мен "с уважение"?И защо хората, които наистина мислят с главите си са задръстени и слабохарактерни? Ако всеки един ден от живота ти те тъпчат по този начин така наречените ВИП-чета, колко ще ти отнеме да паднеш духом? Излиза, че човек трябва да има наистина силен характер и голяма доза самочувствие, за да оцелее в тази среда.
Чудя се защо делиш само на 2 групи хората!И имам един въпрос:ти към кой спадаш?![]()
Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно, колкото по- късно толкова по-мръсно!~~~~~~`Живей за удоволствието , защото си направен от него!
към автора:като ти чета поста имам чувството,че някои те е депресирал :S
..хората не се делят на групи..всеки е различен
^^за това че така наречените от теб "добри деца" са обиждани не е виновен никoй.Щом те го позволяват..
аз мога да ти кажа,че има много момичета и момчета,които не се напиват,не пушат и се обличат "всеки ден с различна блуза" и все пак имат много приятели и се забавляват
..не можеш да обвиняваш другите за това,че някой е такъв или онакъв..![]()
Винаги е било така и винаги ще бъде.Важното е да си печен и човечен само тогава хората ще те оценят.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...