- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНАЛЕН СЕКС !
Благодаря ти пич.Първоначално написано от Punisherrr
offtopic: Кажи ми, че това на аватара НЕ си ти, за да може да ми спадне пишката и да спя спокойно.Първоначално написано от Alexandra93
Хм, извинявай, ама как пък точно реши, че е така; за подточка б) говоря?Първоначално написано от ProDiG
Ако аргумента ти е, че жените чисто-физически са по-дребнички, не забравяй, че това не важи за всички части на тялото. Ханшът им например не отстъпва по обиколка от този на мъжете, че даже го и превъзхожда.
Първоначално написано от Punisherrr
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Когато и на теб ти наврът един х*й отзад, можеш и ти да кажеш, че и ти би направил всичко за нея! Ти прост ли си или .. не знам?! Всичко по силите си или всичко, което тя желае, иска, може и НЕБОЛЕЗНЕНО, дори първите пъти, нещо за нея. НЕ ви разбирам...искате ВСИЧКО, а в замяна на, това което момичето ви дава по време на акта ... вас нито ви боли, нито обръщате внимание как и е на нея след това...За вас важно е, естествено, как ще свършите вие...Първоначално написано от mgxpower
70% от жените (вече и момичетата) не свършват, докато вие се наслаждавате ... Защото на вас всякак може да се угоди, но за да угодиш на жената се изисква любов, страние ... и поне малко разбиране на женската физика
cherubic , ти към БАН ли работиш смисъл правиш статистики в проценти и т.н. ??? Не мислиш ли че примера ти с "ако на теб ти наврът еди кво си как ще се чувстваш" е доста смехотворен тъй като тук говориме за секс между мъж и жена , все едно да кажеш "ами ако на теб ти дадът да лапаш пенис" или нещо от сорта. Всичко това са глупости и смешки , ако едно момиче иска да прави анален нека да прави ако не иска то тогава няма да го прави и точка , както виждаш от стотиците теми за аналният секс има голяма част от момичета които го харесват да не кажа предпочитат , е проблем има ли ? НЕ няма просто се създава изкуствено напрежение. Болката при аналният секс е мит или ако не е то тогава той е прилаган от мъжа с такава цел (маниер който също си има фенки макар че според мен е леко тъпо) иначе ако аналният секс се прави нежно с цел да задоволиш девойката , да я възбудиш на макс и да я докараш до оргазъм то тогава знаеш как тя да не бъде наранена а доволно. Та така нека тука момичетата дето все още не са се впуснали в сексуални авантюри да не остават с изкривено разбиране за този вид секс , защото не е реално да се твърди че едва ли не някаква касапщина или вид извръщение това са супер консервативни теории повече прилягащи на разни чичковци и лелки които дори да го твърдят не спират да го практикуват , къде има една приказка "кво си права под юргана си е моя работа" та така.
шибани трамвай копеле
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз съм правила анален секс и сигурно пак ще правя![]()
Харесва ми, но това естествено зависи и от партньора, а относно "посирането" на мен не ми се е случвало![]()
Харесва ми да чукам отзад и го правя.Изживяването е неповторимо и за мен и за нея.Неприятния момент за нея е с "посирането"...както казаха по-горе.Първоначално написано от LuCiFersAngeL
Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
И отново ... търсачка...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих,но има мнооого фактори,които трябва да са налице преди това
Първоначално написано от angellove