.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Добри марки хранителни добавки за натрупване на килограми..

Твърде слаба съм..чух,че хранителните добавки вършели работа някой да препоръча няква хубава марка и от къде евентуално мога да си взема и как от Варна съм..

Град
    столицата
    Ядене яж,ядене...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Ям нормално,но няма резултат нямам заболявания

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    наясно ли си кви пари са, щото не са изобщо евтини. Пиши в гугъл да видиш за ква цифра се говори.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от MP
    Ядене яж,ядене...
    а така
    човекът е прав
    яж ядене
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

знам,че не са мн евтини,но имам възможност

Град
    hate city plovdiv, майна
    щом имаш възможност иди в специализиран магазин или фитнес да ти обяснят как се взимат и колко време или разгледай форуми http://www.bb-team.org/ тоя сайт е хубав, ама е хубаво като взимаш добавки да ходиш и на фитнес, да ти се стегне тялото.

Пий бирена мая.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Nutrim http://www.nutrim.bg/bg/
    протеини... но внимавай как ги взимаш !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Е там...
    яж поници
    пици
    дюнери
    сандвичи
    квото още там

Първо трябва да решиш да ли искаш да тренираш в фитнеса защото ако зимаш само добавки ще качваш кг но не в мусколите а др места
    Отиваш в магазин за хр. доб. и казваш,че искаш да качиш кг и готово Ще предложат Gainer със сигурност и може да те питат да ли тренираш.За препоръчване да земеш добавки на Американска фирма( БГ фирма не!! ) Попитай ги как да консумираш гейнера и ако може да ти обеснат какво да ядеж. (диетка )

За фитнеса: 3 тренировки през седмицата - Понеделник,Сряда и Петък.
    Мисля,че тренировка включваща крака,гърди и корем ще е добре
    За точно какви упражнения ще попиташ някой в фитнеса

Благодаря за съветитена всички ..Да изкам да тренирам разбира се..а някой да каже магазини във Варна...

Град
    столицата
    Добавките са нищо без истинското ядене,точно за това са добавки.То е 90% от постиженията.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от lusyfen
    Благодаря за съветитена всички ..Да изкам да тренирам разбира се..а някой да каже магазини във Варна...
    значи първо иди в някой фитнес, да ти направят програма за тренировки и те ще ти кажат какво да взимаш и по колко. Във почти всички фитнеси се продават и добавки.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    значи първо иди в някой фитнес, да ти направят програма за тренировки и те ще ти кажат какво да взимаш и по колко. Във почти всички фитнеси се продават и добавки.
    То и аз искам да напълнея какво ли не пробвах, и на фитнес ходих но след първия път не отидох вече всички ме зяпаха въпреки че залата беше много голяма нямаше слаби колкото мен беше ми супер кофти.. слагаше ми на най- ниски степени всичко направи ми програма ама то аз едвам издържах..

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    То и аз искам да напълнея какво ли не пробвах, и на фитнес ходих но след първия път не отидох вече всички ме зяпаха въпреки че залата беше много голяма нямаше слаби колкото мен беше ми супер кофти.. слагаше ми на най- ниски степени всичко направи ми програма ама то аз едвам издържах..
    аз първия път като бях на фитнес щях да се убия с лоста на лежанката, само него едвам вдигнах... няма нищо срамно всеки в началото е така, пък и кво като те гледат, няма да ти пука, или ходи в някоя по-малка зала с някой познат, да ти е по комфортно.

Град
    Пловдив
    Кво ти пука,че дигаш с малко кила.Първо дигай 1 месец чисто без хранителни добавки и си прави упражненията правилно яж поне по 5-6пъти на ден смисъл 3-4 основни ядения останалите нещо по-леко (по-малко),1 час горе-долу след тренировка прави едно основно.След 1 месец си земи протеин и ако искаш ефект да не е български (особено на Nutrin) и някакви амино киселини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си