- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка от разстояние
/\ pwned![]()
![]()
![]()
И може да има такава връзка, но накрая някой ще трябва да смени мястото си на живот... и май ще съм аз в моя случай...
По принцип е възможно, въпреки че при мен не се получи амаа.... успех!![]()
Както казаха някои: "не е за всеки"..така, че ако сте тийнейджър, интересуващ се само от секс и целувки - не е точно за вас.. ; )
В момента се намирам в подобна връзка.. Наистина е трудно, особено тогава, когато наистина се харесвате или обичате.. Само като се замисля, че липсвам в много от миговете, прекарани от нея напоследък и ми се свива корема.. Може да се каже, че съм на същия принцип, както при една нормална връзка - доверие трябва да има - иначе нищо няма да се получи.. Опитвам се да не мисля негативно и всичко е чудно.. поне до колкото може да е.. И все пак подобни връзки не са за предпочитане..
виж как знаеш къде да пуснеш темататази връзка е от типа "връзка=секс" нали?
-- -- --
Вижте нека не се заяждаме, не ви познавам и двамата,че да си правя извод кой какъв. Пуснах темата,за да видя какво мислят хората по принцип за такива или подобни връзки.
Sebastianek относно въпроса ти и компетентното ти мнение ''виж как знаеш къде да пуснеш темататази връзка е от типа "връзка=секс" нали?'' темата я пуснах тук,защото е най-четения раздел.Да има секс, но това не означава,че тази връзка или много други такива са на основание секс.
Момиченце съм :P
sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]
усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...
зависи от хората най-вече и колко са сериозни и колко добре ги познавате в нета може да се влюбиш адски бързо но трябва и да опознаеш човека срещу теб риска си е ваш но си помислете какво може да случи ако се опитате и ако не се опитате аз имам фр на 500 километра от мен и имам голямо доверие
за мен си е напълно възможно , аз имам такава връзка виждаме се петък и събота и през ваканциите и сме напълно щастливине е лесно и постоянно се налага да пътуваш,но ако наистина се обичате няма да ви попречи
а на тези , които казаха че е "невъзможно" и "няма да продължи дълго" мога само да кажа че явно не знаят какво е любов...жалко за тях.