- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- престанете с темите за отслабването !
престанете с тези теми за отслабването стига сте писали за това че искате да отслабнете с 5 ,10 или повече кг и да искате савети
неразбрахте ли че трябва да се храните по малко и да спортувате редовно (нито хапчетата, нито коланите за отслабване ще ви помогнат )
ако нямате воля еми сори ще се харесвате такива каквито сте![]()
А смисъла на темата ти е ... ?!![]()
Интересуват се хората, банално си става наистина, ама все пак раздела си е свързан с диети.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ми като се интересуват нека питат, бе. Какво толкова?
Stay up all night with the stars *
mi da razdelyt e kozmetika i dieti taka ,4e na koito ne mu haresvat takiv atemi d ane 4ete![]()
Всеки влиза в раздела, за да попита нещо или да помогне с каквото може.Направо темата е адски ненужна.На теб като не ти е приятно да четеш за това защо влизаш в тези теми?Никой не те кара на сила![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
^ И все пак банално е ! Има твърде много теми , смутена съм от това , че никой не чете предишните теми и не ползва търсачката ! В страница има по 5 теми за отслабване , вместо да четат старите ,те постоянно пускат нови ! Така само се преповтараме в 20 теми ли трябва да напиша , че не е хубаво на своя глава да се прават диети , а чрез диетолог ?! Във всяка една поотделно ли трябва да напиша , че трябва да се спортува ?! Глупаво е , на мене като ми трябва накакъв съвет отварям стари страници и си търса бе , хем има повече мнения , хем не пълня само форума с глупости >!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Във всички форуми и раздели има хора, които първо преглеждат старите теми, има и такива, които директно питат каквото ги интересува, било то и за 100тен път. Тази тема няма да промени нищо, защото хората, които пускат едни и същи теми, няма да я прочетат. Кучетата си лаят, керванът си върви, както се казва. Това е положението.