- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Kато за начало ще ти кажа, че добре правиш, че не я третираш. Иначе филирането по принцип не се отразява много хубаво на косата. Не позволявай повече да ти я филират. Хубаво е да си купиш някаква маска и особено сега зимата да ползваш балсами на растителна основа. Иначе какво още да ти кажа. Можеш да си вземеш и витамини за коса, защото зимата косата има нужда от витамини.Първоначално написано от crazymm
косата ми е средна дължина,гъста,чуплива и ядски трудно се изправя(но пък седи къдрава с дни)..много ми се иска да седи права по-дълго,но може би защото е гъста,си оставам само с желанието.дали ако я изтъня цялата по-лесно ще се изправя или да я остава гъста ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
и аз тва питам..Първоначално написано от tonie__
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
да,определено,но съвсем леко филиране не вярвам да навреди о.ОПървоначално написано от heiress
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
идеята е,че не се поддава на изправяне и много се дразня като си направя косата и след 10 мин съм пак начупена![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
и аз съм така..а се изправям на най-високата степенПървоначално написано от tonie__
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
и аззкато се направя с машата и седи много красиво и държи,ама с пресата нямам шанс
интересното е,че от едната страна кичурите отпред са ми прави,от другата винаги!! са начупени
![]()
(на снимката заграденото се чупи)
http://prikachi.com/images.php?files/1165136n.jpg
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
леле,и на мен така ми се чупи едната страна О.о аз заПървоначално написано от tonie__
щото съм и на 2 дължини и още по-зле..абе,не знам кво да правя вече.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
аз си мисля сега да се постижа на черта,ама много ще ми скъси косата..дали ако съм на черта ще се чупи ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
моля ви препорачааите ми някакъв шампоан или балсам за изтощтена коса средна на дължина с много тънък косъм благодаря от сега![]()
![]()
![]()
![]()
Може ли някой да ми каже хининовата вода от къде се купува колко струва и как се използва?![]()
Хининовата вода е около 2 лева даже може и за по-малко да я намериш,продава се в аптеките и мисля,че се използва за по-бързо порастване на косата.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
heiress, и аз искам да те питам нещо. Преди време си мислех да си купувам тривитаминол, но се отказах първо защото моята коса по принцип расте доста бързо, и второ защото е склонна към омазняване и това ми е голям проблем, та допълнително да я омазнявам ми се стори безумно. Та имам два въпроса към теб - можеш ли да ми кажеш нещо изпитано и ефикасно срещу мазна коса, знам че е от хормоните и възрастта, обаче аз по-рядко от веднъж на два дни не я мия.Просто през ден се налага, а знам, че е вредно. Ползвала съм хиляди шампоани, но без огромен ефект. И вторият ми въпрос е, нещо за по-гъста и обемна коса да ми предложиш? Защото не че ми е рядка, но е слаба, и искам да стане малко по-гъста и обемна.
Дано имаш някакви предложения.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Някой ползвал ли е масло от пщеничен зародиш да изкаже мнение?
iFkaAa, мисля, че шампоаните и балсамите нямат кой знае какъв ефект върху заздравяване на косата. По-скоро някаква маска си намери за заздравяване. Щом ти е тънка косата, предлагам ти да си избереш някакъв шампоан, който е за къдрава коса, защото киселинността е по-малка и не вреди толкова на косъма. Избягвай шампоани с висока киселинност (такива са шампоаните за мазна коса и за обем).
Един съвет (горчив личен опит) НЕ си филирайте и изстънявайте крайщата на косата!!! Огромна грашка е това, аз я направих преди 2 години и повече никога няма да си филирам крайщата. Косата (ако не е изправена с преса редовно, а сещате се до какво води това) се изсушава и стои буквално като слама. Затова по-добре със чуплива, но хубава и силна коса, отколкото с филирани крайща.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Значи, мога да ти кажа една маска, която на мен много ми помогна, ако искаш опитай, ако не ще мислим нещо друго. Маската се състои от: хума, 1 жълтък, малко алкохол, 1 картоф- пасиран така че да може да използваш сока му, малко кафе и малко зехтин. Мисля че ще има ефект.Първоначално написано от courtney
Успех!
преди няколко дена видях тези спрейове кажете ми ще ми помогнат ли http://www.ivis.bg/gliss-kur-total-r...%BB-p2530.html това е единият http://www.ivis.bg/gliss-kur-%D0%BF%...%BB-p2905.html а този е другия ...
обмислях и да си купя кристали, но прочетох някаде че заздравявали косъма само на външен вид а иначе овреждали много и незнам дали да си зема![]()
![]()
![]()
Зехтина може ли да се замени с нещо друго?Първоначално написано от heiress
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А тази маска, която ти предлагаш, за кое от двете е - за омазняването или за по-голям обем и гъстота на косата? И още нещо, не успявам да намеря пасатора вкъщи, какво да го правя тоя картоф сега?Първоначално написано от heiress
А и колко често се прави тази маска?
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.