- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Какво масло по-точно? Нещо като бадемовото ли? Защото май бях чела, че то омазнява косата. А олиото няма ли и то да омазни допълнително?Първоначално написано от heiress
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма как да знаеш дали ти омазнява косата, ако не си го пробвала.Други масла препоръчвам от гроздови семки, от пшеничен зародиш, от жожоба, масло от карите (или още 'ши'), зависи кое ще намериш.
![]()
Аз от скоро ползвам тривитаминол и вече виждам разлика.Е, още не в дължината, защото съм го ползвала само 3-4 пъти, но става супер мека и я чувствам много по-здрава като прекарам пръсти през нея.Аз никога не съм имала проблем с омазняването на косата и сега тривитаминолът също не и влияе по този начин![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това масло от карите е ужасно.Хич не съм доволна. Едвам се разтапя, пък като си го сложиш на косата след малко става на отново на бели бучки.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
искам да попитам къде мога да си намеря тривитаминол ?
Аз искам да питам дали хининовата подхранва корените и дали ще ми помогне за косопада? Защото на бутилката пише,че подхранва корените![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
погледни хранителния си режим![]()
Задължително подстригване на месец-месец и половина. Иначе си е цяло мъчение за косата, ако се подстригва на 3-4-5-6 месеца.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Бих казала, че зависи от всеки конкретен случай.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами като цяло.. просто козметиката за коса за зимния сезон е по- различна.. прегледай си продуктите за коса и използвай тези, които съдържат пантенол, протеини и др.. Избягвай зимата да използваш сешоар, маша, преса... Избягвай миенето на косата с много гореща вода. Изпозвай рецепта за подхранване на суха коса и за нормализиране на кръвообръщението:Първоначално написано от EternalEyes
Разбъркай 1 с.л. рициново масло и 1 с.л. зехтин. Втрий в кожата на главата и завий със затоплена хавлия. Маската се отмива с помощта на шампоан. Добре е след това да използваш и подходящ балсам за коса.
Гледай да си набавяш достатъчно количество витамин Д в храните... иии мисля, че ако изпълниш това, няма да имаш проблеми.
аз пък преди 2 години категорично отказвах да се подстрижа и тогава когато го направих не беше подстригвана от 3 годиниПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
е изкам да ти кажа че косата ми тогава беше невероятна малко под кръста живва и някакси ебе беше супер като я подстригах на пластове започна да стърчи и да се начупва и за да не е така я изправям с преса иначе е ужасна и сега се чудя как да я подхранвам.Аз пък няма да се подстригвам сега дълго време да видим как ще е !!!
![]()
![]()
Здрасти,не съм прочеа всички страници за това и аз ще те питам.Значи моята коса я третирам много често почти всеки ден с преса и се изтощти много в последно време,започна да цъвти и тн. предполагам че ситуацията е ясна.Сега започнах да я третирам по-рядко 1-2 пъти в седмицата и като започна да се омазнява .... направо е стравна картинка.Та изкам да ми препоръчаш някаква домашна маска ако може>![]()
Еми.. за цъфтежа- като за начало ще ти препоръчам масло от пшеничен зародиш.. Почти не омазнява и можеш да го ползваш и преди и след миене на косата.. като ако е след, по- доре да внимаваш с количеството, защото все пак е масло.Първоначално написано от stelit0
Иначе.. за домашна маска.. разгледай някоя от миналите страници.. там съм дала няколко, а започвам вече много да се повтарям. Ако не намираш нещо- кажи, ще ти помогна.
![]()
Здравейте!!! ако може да ме посаветвате моята коса я третирам всеки ден с преса и корените ми се омазняват мн бързо, краищата ми са сухи...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от heiress
![]()
да се омазнява равномерно
![]()
![]()
ти ме уби брат
![]()
не би ли трябвало да я посъветваш как да спре да се омазнява
![]()