.
Отговор в тема
Страница 12 от 33 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от iFkaAa
    преди няколко дена видях тези спрейове кажете ми ще ми помогнат ли http://www.ivis.bg/gliss-"мъжки полов орган"-total-repair-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200%D0%BC%D0%BB-p2530.html това е единият http://www.ivis.bg/gliss-"мъжки полов орган"-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B2%D 0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-200%D0%BC%D0%BB-p2905.html а този е другия ...
    обмислях и да си купя кристали, но прочетох някаде че заздравявали косъма само на външен вид а иначе овреждали много и незнам дали да си зема
    Ами да.. истина е, че кристалите изтощават косата, правилно си разбрала.
    Всеми си масло от ленено семе.. то подхранва и ефектът е същият.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Зехтина може ли да се замени с нещо друго?
    Дам, с растителни масла или в най- лошия случай с олио.. няма проблем.
    Какво масло по-точно? Нещо като бадемовото ли? Защото май бях чела, че то омазнява косата. А олиото няма ли и то да омазни допълнително?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Няма как да знаеш дали ти омазнява косата, ако не си го пробвала. Други масла препоръчвам от гроздови семки, от пшеничен зародиш, от жожоба, масло от карите (или още 'ши'), зависи кое ще намериш.

Зехтина може ли да се замени с нещо друго?
    Дам, с растителни масла или в най- лошия случай с олио.. няма проблем.
    Какво масло по-точно? Нещо като бадемовото ли? Защото май бях чела, че то омазнява косата. А олиото няма ли и то да омазни допълнително?
    Еми, бадемовото масло е добър вариант. Не омазнява.. омазнява само, ако не го измиеш добре.

Аз от скоро ползвам тривитаминол и вече виждам разлика.Е, още не в дължината, защото съм го ползвала само 3-4 пъти, но става супер мека и я чувствам много по-здрава като прекарам пръсти през нея.Аз никога не съм имала проблем с омазняването на косата и сега тривитаминолът също не и влияе по този начин
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Това масло от карите е ужасно. Хич не съм доволна. Едвам се разтапя, пък като си го сложиш на косата след малко става на отново на бели бучки.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    искам да попитам къде мога да си намеря тривитаминол ?

ветеринарните аптеки

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз искам да питам дали хининовата подхранва корените и дали ще ми помогне за косопада? Защото на бутилката пише,че подхранва корените
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Аз искам да питам дали хининовата подхранва корените и дали ще ми помогне за косопада? Защото на бутилката пише,че подхранва корените
    Да тя е точно за корените
    Ще ти помогне

Голям фен
    погледни хранителния си режим

Задължително подстригване на месец-месец и половина. Иначе си е цяло мъчение за косата, ако се подстригва на 3-4-5-6 месеца.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Това масло от карите е ужасно. Хич не съм доволна. Едвам се разтапя, пък като си го сложиш на косата след малко става на отново на бели бучки.
    Хм.. А ефекта все пак какъв е при теб?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Ами, да.. може и да ти помогне, но имай в предвид, че е слаба и ще трябва повече време..

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Задължително подстригване на месец-месец и половина. Иначе си е цяло мъчение за косата, ако се подстригва на 3-4-5-6 месеца.
    И защо така мислиш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бих казала, че зависи от всеки конкретен случай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Можете ли да препоръчате някакъв продукт, който пази косата от студа?

И ако ви се мисли малко, мислите ли, че твърдението ми е донякъде вярно... значи моята коса не е мазна, но е склонна към омазняване, затова я мия през ден, или иначе казано 3 пъти седмично. Ползвам масла и противно на очакването да ми се омазнява повече, тя дори се пресушава. Когато се пресуши скалпа, той произвежда повече мастни клетки или както му се вика там и косата започва да се омазнява по-бързо. Значи все едно нищо не правя, иначе казано. Чудя се какво НЕ пресушава косата? И тъй като зимата по принцип косата се обезводнява (или не знам как е по-правилно да се каже) и се наелектрезирва и т.н., следователно някакъв продукт, който предпазва от студа ще и доставя необходимата влажност и така няма да си бия автогол с маслата. Хем ще мога да се мажа с масла да я подхранвам, хем като се намажа с нещо, което я предпазва от студа няма да се изсушава прекомерно. Вие как мислите?
    Ами като цяло.. просто козметиката за коса за зимния сезон е по- различна.. прегледай си продуктите за коса и използвай тези, които съдържат пантенол, протеини и др.. Избягвай зимата да използваш сешоар, маша, преса... Избягвай миенето на косата с много гореща вода. Изпозвай рецепта за подхранване на суха коса и за нормализиране на кръвообръщението:
    Разбъркай 1 с.л. рициново масло и 1 с.л. зехтин. Втрий в кожата на главата и завий със затоплена хавлия. Маската се отмива с помощта на шампоан. Добре е след това да използваш и подходящ балсам за коса.
    Гледай да си набавяш достатъчно количество витамин Д в храните... иии мисля, че ако изпълниш това, няма да имаш проблеми.

Голям фен Аватара на stelit0
    аз пък преди 2 години категорично отказвах да се подстрижа и тогава когато го направих не беше подстригвана от 3 години е изкам да ти кажа че косата ми тогава беше невероятна малко под кръста живва и някакси ебе беше супер като я подстригах на пластове започна да стърчи и да се начупва и за да не е така я изправям с преса иначе е ужасна и сега се чудя как да я подхранвам.Аз пък няма да се подстригвам сега дълго време да видим как ще е !!!

Няма смисъл косата да се подстригва, ако не цъфти или не е с твърде сухи краища...

Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    погледни хранителния си режим
    Да, това наистина оказва огромно влияние.. Правилното хранене е много важно за косата.

Здрасти,не съм прочеа всички страници за това и аз ще те питам.Значи моята коса я третирам много често почти всеки ден с преса и се изтощти много в последно време,започна да цъвти и тн. предполагам че ситуацията е ясна.Сега започнах да я третирам по-рядко 1-2 пъти в седмицата и като започна да се омазнява .... направо е стравна картинка.Та изкам да ми препоръчаш някаква домашна маска ако може>

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Здрасти,не съм прочеа всички страници за това и аз ще те питам.Значи моята коса я третирам много често почти всеки ден с преса и се изтощти много в последно време,започна да цъвти и тн. предполагам че ситуацията е ясна.Сега започнах да я третирам по-рядко 1-2 пъти в седмицата и като започна да се омазнява .... направо е стравна картинка.Та изкам да ми препоръчаш някаква домашна маска ако може>
    Еми.. за цъфтежа- като за начало ще ти препоръчам масло от пшеничен зародиш.. Почти не омазнява и можеш да го ползваш и преди и след миене на косата.. като ако е след, по- доре да внимаваш с количеството, защото все пак е масло.
    Иначе.. за домашна маска.. разгледай някоя от миналите страници.. там съм дала няколко, а започвам вече много да се повтарям. Ако не намираш нещо- кажи, ще ти помогна.

Здравейте!!! ако може да ме посаветвате моята коса я третирам всеки ден с преса и корените ми се омазняват мн бързо, краищата ми са сухи...

Направи си маска с хума, оцет, мед и бадемово масло.. може и вълтък.. така би трябвало да започне да се омазнпва равномерно.. слагай балсам само в краищата.

Направи си маска с хума, оцет, мед и бадемово масло.. може и вълтък.. така би трябвало да започне да се омазнпва равномерно.. слагай балсам само в краищата.
    да се омазнява равномерно ти ме уби брат не би ли трябвало да я посъветваш как да спре да се омазнява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си