.
Отговор в тема
Страница 15 от 33 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 808
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от princ3essSsS
    дайте ми съвет плс.. мойта коса е къдрава и я изправям почти всеки ден и като излеза от нас и веднага ми си накъдря има и др момичета с къдрави коси и се изправят и не им си накъдря от тва влажно времеее опитах с шампоан за изправяни на коса... нищо неставааа и тва третиране, а с естествената ми коса приличам на овцааа а с права се харесвам мн
    ЕЕе ти кфо очаккваш в тоя сняг и дъжд-да стои като на снимка ли?Мн ясно че ше се начупи-не е от пресата,и лак да сложиш нема файда
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

дайте ми съвет плс.. мойта коса е къдрава и я изправям почти всеки ден и като излеза от нас и веднага ми си накъдря има и др момичета с къдрави коси и се изправят и не им си накъдря от тва влажно времеее опитах с шампоан за изправяни на коса... нищо неставааа и тва третиране, а с естествената ми коса приличам на овцааа а с права се харесвам мн
    Според мен това се дължи изцяло на вида на косъма ти.Преди също се изправях всеки ден,но косата ми се изтощи прекалено много.Преди месец спрях.Сега я чупя с пяна,оставам си я понякога естесвена,връзвам я.Подхранвам я с травитаминол,бадемово масалце,с маски.Косата ми живна!Сега даже само за празниците ще си изправя веднъж,като отида на фризьор да ме изправят и не мисля да я изправям-само за поводи Тея шампоани за изправяне са боклуци според мен-никакъв ефект.Особено тоя на Нивеа.Не си мисли,че с къдрава коса приличаш на `овца`.Преди хората как са живели без преси и подобни екстри.

А каква ти е пресата ?

исках просто да ми предложите и да ми помогнете
    Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)

Темата ми не е за прически, но все пак ще те посъветвам да я оставиш малко да почине. Оформяй си по- добре къдриците. Така хем ще са ти хубави, хем косата ще почине.. след като така и така не се получава.
    А иначе е нормално от влагата да стане така.. особено, ако ти е по- силен косъма.

Цитирай Първоначално написано от Magichkaa_
    Според мен това се дължи изцяло на вида на косъма ти.Преди също се изправях всеки ден,но косата ми се изтощи прекалено много.Преди месец спрях.Сега я чупя с пяна,оставам си я понякога естесвена,връзвам я.Подхранвам я с травитаминол,бадемово масалце,с маски.Косата ми живна!Сега даже само за празниците ще си изправя веднъж,като отида на фризьор да ме изправят и не мисля да я изправям-само за поводи Тея шампоани за изправяне са боклуци според мен-никакъв ефект.Особено тоя на Нивеа.Не си мисли,че с къдрава коса приличаш на `овца`.Преди хората как са живели без преси и подобни екстри.

А каква ти е пресата ?
    Много добро решение си взела- браво.

мерси мн, ще се опитам да поработя по въпросо
    Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)

въпроса*

мерси мн, ще се опитам да поработя по въпросо
    Моля.. и успех.

Косопадът

Всеки човек би искал да има хубава, здрава и гъста коса. Но най-голямо значение на буйната грива отдават жените, защото за тях това означава атрактивност и женственост. И когато по четката или гребена започват да остават над 100 косъма дневно, а кожата на главата да просветлява, значи че косите окапват.

Косопадът не е само козметичен проблем, затова констатирате ли, че падането на косите е над нормалното, потърсете незабавно съветите на кожен лекар. Само той може да установи причината и да назначи
    правилно лечение. Ако причината не е от органичен характер, би било добре да се замислите дали след измиване не сушите косите си с твърде гореща струя въздух, или може би шампоанът, който ползвате, е с твърде интензивно действие. Или често употребявате горещи ролки, които съсипват по-фините коси?

Причини за косопад

Причина за косопад могат да бъдат трайното студено къдрене и честото изрусяване. Някои лекарства също могат да повлияят върху растежа на косата.След раждане при младите жени често се наблюдава засилено опадане на косата, което обикновено след 3-4 месеца се нормализира.Не бива да се пренебрегват и диетите за отслабване. При някои драстични диети или ако се яде твърде еднообразна храна, се стига до недостатъчно подхранване корените на косата и тя започва да капе. Точната диагноза може да се постави стрихограма (изследване корена на косъма).

Какво помага за косопад

Старите изпитани домашни средства като тинктура от коприва или брезова вода за коса помагат за доброто кръвооросяване на кожата на главата. Но ако е налице особено силен косопад, подобни средства са безполезни. Срещу това може да помогнат някои медикаменти -17-алфаестрадиол, при положение че косопадът се дължи на хормонални смущения по време на климактериума. Също и аминексил, който омекотява втвърдения колаген в корените на косъма. Този медикамент дава много добри резултати както при жените, така и при мъжете.

Специалистите съветват оплакващите се от косопад да се консултират колкото е възможно по-рано с дерматолог. Съвременната медицина разполага с лекарства, които са в състояние да спасят косите от опадане, стига лечението да започне навреме.

Мега фен
    Град
    Earth...
    друга причина да сте плешиви е че имате рак...

Някой да е казал, че е плешив? Или пак ще трупаме мнения съсипвайки темите. Намери си хоби или приятели и престани да съсипваш темите с малоумщините си.. на 10 ли си?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Някой да е казал, че е плешив? Или пак ще трупаме мнения съсипвайки темите. Намери си хоби или приятели и престани да съсипваш темите с малоумщините си.. на 10 ли си?
    на 9 съм... и познавам 1 дето е плешива
    и познай защо?

ИМА РАК!!!

Повече от фен
    И аз искам да попитам нещо аз имам навика да си изправям косата и искам да ми кажеш някакви защитни продукти за по-малко вредене на пресата върху моята коса ! И искам да попитам изправянето на косата вреди ли и сериозно мойе ли след време да ти опада да ти изтънее !? Мерси предварително за отговорите

Супер фен Аватара на nymphadora
    Можете ли да ми кажете нещо за хининовия шампоан-марка,цена,качество?Мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    И аз искам да попитам нещо аз имам навика да си изправям косата и искам да ми кажеш някакви защитни продукти за по-малко вредене на пресата върху моята коса ! И искам да попитам изправянето на косата вреди ли и сериозно мойе ли след време да ти опада да ти изтънее !? Мерси предварително за отговорите
    Изправянето на косата вреди много.. а ефектът от изгарянето на косата може да се забележи и след няколко месеца. Опитвай се да си я поддържаш с маски.. слагай масло от ленено семе на влажна коса преди да се изправиш. По- добро е от кристалите и подхранва. Използвай защитни маски и е за предпочитане да си вземеш витамини за косата.

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Можете ли да ми кажете нещо за хининовия шампоан-марка,цена,качество?Мерси предварително
    Аз мисля, че най- добрият е на "Милва" около 2- 2.50 лв. е.. а относно качество.. добър е, но както всеки шампоан на различната коса се отразява по различен начин.

Супер фен Аватара на sunshine955
    имам един въпрос - кое гори повече косата
    - http://elekom.bg/images/EK-45.jpg това е пресаата ми ползвам само изправящата приставка
    - или маша за коса (машата си е старичка,още от на мама времето )
    според мен пресата я гори повече но ..
    зачудих се и затова питам теб
    п.с. извинявам се за безмисления въпрос но ми трябва съвет,за за знам кое да ползвам повече за да предпазя поне малко косата си ... аз повече я правя с маша или с пяна но като се изправя и всички много ме харесват, аз също се харесвам права та затова те питам .. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    - http://elekom.bg/images/EK-45.jpg това е пресаата ми ползвам само изправящата приставка
    п.с. извинявам се за безмисления въпрос но ми трябва съвет,за за знам кое да ползвам повече за да предпазя поне малко косата си ... аз повече я правя с маша или с пяна но като се изправя и всички много ме харесват, аз също се харесвам права та затова те питам .. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    И двете горят еднакво. Няма как да я предпазиш. Единствения начин е да спреш с пресата и машата.

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    heiress, може ли да те попитам за мнението за бебешките шампоани дали да се ползват от големи хора? Ти ползвала ли си?
    По принцип не е хубаво, защото бебешките шампоани нямат същите измивни свойства. Ако беше хубаво да се използват и от големи хора щяха да са универсални шампоани.
    След първите няколко измивания косата става хубава, но след време може да си имаш много проблеми с омазняването. Не ти го препоръчвам. Просто тези шампоани са за бебета.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Хубава темичка!
    Така и аз иамм въпросче- защо хининовата вода спря да ми действа..Ползвам от 1 година (имаше невероятен ефект)и от няколко месеца никакъв ефект..Сменях фирмите,ама никакво подобрение нямам
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Хубава темичка!
    Така и аз иамм въпросче- защо хининовата вода спря да ми действа..Ползвам от 1 година (имаше невероятен ефект)и от няколко месеца никакъв ефект..Сменях фирмите,ама никакво подобрение нямам
    Е, нормало е .. трябва да павиш почивки. Опитай да направиш една почивка за околомесец и след това опитай пак.. мисля, че ще има отново ефект.

Недей. Ще съжаляваш.

Спирулина - майчиното мляко на Земята

Това е друго синьозелено микроводорасло, което също е пълноценна, здравословна и лесноусвоима клетъчна храна. Съдържа над 100 хранителни съставки, действащи синергично, сред които 60% протеини, незаменими витамини и фитонутриенти, като например антиоксиданта бетакаротин, сулфогликолипиди, полизахариди и незаменими аминокиселини. Тя е богата на гамалиноленова киселина (рядко срещана есенциална мастна киселина), която по принцип се съдържа само в майчиното мляко – затова я наричаме “Майчиното мляко на Земята”.

Спирулината ни снабдява с много есенциални минерали и олигоелементи. Тъмнозеленото й оцветяване е резултат от струпването на естествени пигменти - хлорофил, фикоцианин и каротеноиди, които събират слънчевата енергия.

Спирулината расте толкова бързо, че може да осигурява до 20 пъти повече протеини на единица култивационна площ от соята и повече от 200 пъти от говеждото месо. Тя няма нужда от плодородни земи, докато за добиването на 1 кг царевичен протеин се губят 22 кг от повърхностния почвен слой, а за 1 кг протеини от говеждо месо - 145 кг.

Богатото и пълноценно хранително съдържание на спирулината осигурява много жизнено необходими съставки, които липсват на всекидневната ни трапеза. Тя дава на спортистите богат запас от енергия, полезна е за хората с проблеми в храносмилането, асимилацията и отделянето, помага на страдащи от диабет, стрес и депресия, подобрява имунитета укрепва всички органи и системи. Консумира се от столетия. В наши дни милиони хора по цялата Земя се възползват от този дар на природата.

Спирулината е изключителна богата на бетакаротин т.е. провитамин А (25 пъти повече от суровите моркови). Той може не само да предотврати появата на рак, но и да обърне неговото развитие. Естествената форма превъзхожда многократно синтетичните, тъй като се усвоява много по-добре от тялото. Бетакаротинът е естествен антиоксидант, който освен от рак, предпазва от сърдечни болести, подсилва имунната система, подпомага и ускорява заздравяването на рани и намалява размерите на туморите. Той понижава нивото на холестерола в кръвта и подобрява здравето на засегнатите от Чернобилската авария. Три грама спирулина осигуряват 180% от препоръчваната в САЩ дневна доза бетакаротин. Приемането на бетакаротин е за предпочитане пред приемането на вит. А, тъй като няма опасност от предозиране и странични ефекти.

Спирулината съдържа и големи количества вит. В12 (превъзхожда я само AFA) и е 3 пъти по-богата на вит. Е от суровия пшеничен зародиш. Нейната изключителна биологична активност е свързана с още много други витамини и физиологично активни вещества. Хората, които я консумират, се нуждаят от по-малко други храни.

Гамалиноленовата киселина е абсолютно необходима за развитието на бебетата. Тя се съдържа в най-големи количества в кърмата, а на второ място в спирулината – затова я наричат “майчиното мляко на планетата”. При възрастните ГЛК помага за намаляване на високото кръвно налягане и холестерола и облекчава артрит, пременструални болки, екзема, псориазис и други кожни проблеми.

Спирулината е богата (около 50 пъти по-богата от суровия спанак) на органично желязо, абсолютно нетоксично и лесноусвоимо. Това я прави много изключително ценна за кръвта. Богатото й минерално съдържание е от голяма важност и за здравата кожа, кости, нокти и зъби. В това отношение спирулината се доближава плътно до дивите Кламатски водорасли, ако се отглежда в добри условия.

Спирулината, както и AFA, съдържа 2 пъти повече протеини от следващия богат източник – соята, и 3 пъти повече – от говеждото месо, рибата и яйцата. В същото време в 1 г. суха водораслова маса се съдържат по-малко от 4 калории и почти никакъв холестерол. В състава й влизат 8 незаменими и 10 заменими аминокиселини, в правилно съотношение с усвоимост над 90%.

Спирулината е алкална и помага за поддържането на оптимално рН в организма. Поради неправилното хранене и употребата на прекалено много преработени, преварени, пържени и стари храни, както и газирани напитки, телата ни са прекалено подкиселени. Това е една от главните причини да боледуваме повече. За да бъдем здрави, е необходимо да поддържаме добър алкалнокиселинен баланс. AFA и спирулина ни помагат много в това отношение.

Спирулината е прекрасна храна за всички, с комплексен благотворен ефект върху целия организъм, но не толкова подчертано върху мозъка и кръвотворенето, както AFA. Особено е ценна и полезна за бременни и кърмещи жени; бебета и малки деца; за възстановяване след болести; при активно спортуващи хора; при умора вследствие на големи натоварвания; при по-възрастни хора и др. Естествено е всеки, който цени здравето си, преди всичко да се грижи да не се достига до неговото влошаване и следователно да консумира водорасли!

През 1996 година учени съобщиха за изследване, направено в лабораторията на Харвард Медикъл Скул и Ъртрайз Фармс. Според тях “водният екстракт от спирулина възпрепятства възпроизводството на вируса на СПИН в човешки клетки, по-точно в Т-клетки и в периферни кръвни клетки. Вирусната продукция намалява при концентрации 5-10 мг/мл.” Високите концентрации спирали напълно развитието на вируса на СПИН. При концентрацията, прекратяваща възпроизводството на вируса, спирулиновият екстракт не е бил токсичен за човешките клетки.

Друга група учени публикуваха резултатите от нови изследвания, правени с пречистен воден извлек от спирулина, наречен “калциум-спирулан”. Той възпрепятства развитието на вируса на СПИН, херпес симплекс, човешкия цитомегаловирус, грипния вирус тип А и др. и в същото време е напълно безопасен за човешките клетки.

Според д-р Гейбриел Къзънс спирулината е мощна алкализираща храна с подчертан благотворен ефект при най-различни проблеми със здравето. Нейното благотворно действие е насочено по-скоро към целия организъм, а влиянието й върху мозъка и нервната система не е толкова подчертано, както това на AFA.

Ето защо е добре да се комбинират двата вида микроводорасли с цел постигане на максимален комплексен регенериращ, оздравителен и енергизиращ ефект. Такава комбинация се съдържа в продукта “Зелена енергия”.

http://i220.photobucket.com/albums/d...g?t=1223492418

Продукти за коса, които наистина имат ефект.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    И двете горят еднакво. Няма как да я предпазиш. Единствения начин е да спреш с пресата и машата.
    МЕРСИ имам още един въпрос дали шампоана на елсев с цимент серамид ще заздрави косата малко невъзможно ми се струва но четох много добри мнения за него та ще взема да го пробвам ако някой,който честичко си третира косата го ползва ще се развам да пише мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си