.
Отговор в тема
Страница 17 от 33 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от SIMON4ETOYY
    Здравейте аз съм нова тук но изчетох всичко и ми беше много интересно и браво на момичето много хубави съвети е давала! Аз също съм "ЗА" ДОМАШНИТЕ МАСКИ, преди 3 год имах коса до кръста и не си я поддържах с нищо но си беше просто прекрасна, но отидох да си я напластя на пластове а тъпата фризиорка така ми я острига че ми стана до раменете, ужас направо! Та миналата година взех да си правя маската с ТРИВИТАМИНОЛА но на мен взе да ми омъзнява много косата, а по принцип моята е много суха и го спрях, сега си правя пак маски за коса но без ТРИВИТАМИНОЛ, все пак различни хора-различни коси.
    Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от SIMON4ETOYY
    Искам да кажа едно голямо " БРАВО" на страхотното момиче и нейните съвети! [/b]
    Хах. вече започвам да се изчервявам.

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    heiress,моля те кажи ми някакъв добър подхранващ шампоан
    имам гъста,къдрава коса,но е много суха единственото нещо,което засега ми помага е маската на LORYS , и искам да си взема и хубав шампоан.

Също така по-хубаво ли е да ползвам и маска и балсам и ако може и хубав балсам да ми препоръчаш
    Бих те посъветвала да си вземеш Kleral System- Selenium Line - Шампоан за суха и изтощена коса. Казваш, че косата ти е гъста. Незнам дали е изтощена, но шампоана е много добър. Струва около 20 лева и наистина си заслужава.
    Иначе, ако мажеш косата с майонеза за 15 минути преди да я измиеш ефекта е много добър, но се появява след 2-3 процедури.

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Искам да ви попитам, някой случайно да ползва продукти за коса от чужбина? Понеже съм решила да започна да пазарувам шампоани, балсами и такива от чужбина, но незнам на какъв вид да се спра.. така, че някой ако има опит, ще се радвам да го сподели.
    www.cibuinternational.com

чувала съм хубави работи
    Мерси. А ти ползвала ли си нещо?
    ами не съм, само отзиви. Иначе, ако ти трябва код, кажи
    Добрем, мерси. Ако реша нещо първо ще се посъветвам с теб.

Цитирай Първоначално написано от aseto0
    Имам ужасен проблем с цъфтежа на косата не е кой знае колко дълга но цъфти адски много а искам да я пусна по дълга ... проблема всъщност е че я третирам всеки ден със сешоар,преса и лакове ..ще се радвам ако може да ми препоръчате някоя маска или нещо такова :/
    Както повторих няколко пъти за мен най- добрия продукт за цъфтеж е маслото от пшеничен зародиш. Опитай с него, но все пак ще е добре да разредиш малко третирането с преси, маши и други.

heiress имам 2 въпроса:

1.Правя си маската с тривитаминол вече почти 2 месеца,1 път в седмицата.Почивката колко време е? 1-2 месеца?
    2.Тази маска всеки път я правя различна,но задължително слагам тривитаминол,ракия и оцет.Добавяла съм кисело мляко,жълтък,аспирин,мед,ба демово масло,стимулант на Икаров.Нали не пречи,че всеки път я променям?

Почивката ти си я определяш според това как се отразява маската на косата ти, защото има един момент, в които просто спира да се забелязва положителен ефект, който да расте. Просто косата ти, колкото и маски да превиш, си стои в едно положение. Не става нито по- лоша, нито по- хубава. Тогава е добре да направиш една почивка от около месец, най- много два. Аз лично на моята по принцип на всеки 4 месеца и давам 1 месец почивка и така ми е много добре, но сега просто ми се налага да й дам по- голяма почивка, в което също няма нищо фатално.
    Не пречи, но имай в превид, че в тази маска с тривитаминола по принцип киселото мляко е напълно излишно. Ако си свикнала с него, няма лошо, но имай в предвид, че няма никакъв смисъл от него. Аз лично всеки път я променям, понякога има продукти, които не са ми налични, но това няма никакво значение. Не се тревожи. Дори да слагаш само тривитаминол и жълтък пак ще има ефект. Въпроса е да стоиш повече време с нея и задължително с кърпа, за да може да поеме хубаво.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Ами повечето- да.. ти за кой по- точно говориш?
    еми незнам точно.. мисля да идо до магазин за косата и да ми предложат някоя друга марка някой ползвал ли е таво нещо и има ли отзиви мерси

heiress ти си я правиш 4 месеца??? аз навсякъде съм чела,че се прави по 2 само и след това следва почивката от 1-2 месеца.
    А киселото мляко защо е излишно? Не е ли полезно ?

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Ами повечето- да.. ти за кой по- точно говориш?
    еми незнам точно.. мисля да идо до магазин за косата и да ми предложат някоя друга марка някой ползвал ли е таво нещо и има ли отзиви мерси
    Аз лично не съм ползвала. Да чукам на дърво за сега не ми се е налагало, но няколко мои приятелки са много доволни от това: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09018802. Знам, че ти говориш за продукт за коса, а не за уред.. но като се замислиш това май си заслужава повече и е наистина добро.

Цитирай Първоначално написано от dobrataloshata
    heiress ти си я правиш 4 месеца??? аз навсякъде съм чела,че се прави по 2 само и след това следва почивката от 1-2 месеца.
    А киселото мляко защо е излишно? Не е ли полезно ?
    Еми, да... правя си я 4 месеца и съм много доволна. Никога не съм се оплаквала. А си правя маски откакто се помня.
    Иначе киселото мляко го водят за еластичност, но честно да ти кажа според мен няма никакъв ефект.

heiress много благодаря. А задължителен ли е балсамът за коса(с отмиване) на къдравите коси?

Цитирай Първоначално написано от dobrataloshata
    heiress много благодаря. А задължителен ли е балсамът за коса(с отмиване) на къдравите коси?
    Не мисля, че е задължителен. Можеш да си поддържаш косата в добър и здрав вид и без да ползваш балсам.
    И моля.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Искам да попитам има ли момиче, което да си мие косата всеки ден и да използва маската с тривитаминол всяка седмица? Ако има искам да знам има ли ефект и след колко време горе долу се усеща.
    П.С. И един въпрос към heiress - Най-много искам да заздравя косата си и може би да я сгъстя малко. От 8 години съм с дълга коса (до дупето почти), но на 30ти декември се подстригах до раменете. Първо, защото имах нужда от промяна и второ, защото ми се иска малко да я съживя, тъй като доста се е изтощила?
    Какво ще ми препоръчаш? Ако може да не я омазнява много, защото ми се налага заради това омазняване да я мия всеки ден

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Искам да попитам има ли момиче, което да си мие косата всеки ден и да използва маската с тривитаминол всяка седмица? Ако има искам да знам има ли ефект и след колко време горе долу се усеща.
    П.С. И един въпрос към heiress - Най-много искам да заздравя косата си и може би да я сгъстя малко. От 8 години съм с дълга коса (до дупето почти), но на 30ти декември се подстригах до раменете. Първо, защото имах нужда от промяна и второ, защото ми се иска малко да я съживя, тъй като доста се е изтощила?
    Какво ще ми препоръчаш? Ако може да не я омазнява много, защото ми се налага заради това омазняване да я мия всеки ден
    Еми, каквото и да си говорим ще трябва да разредиш миенето. Аз имах една приятелка с коса до дупето, която пак си миеше косата всеки ден. След време започна да я мие 2 пъти в седмицата и пиеше и витамини за коса и след 3 месеца не можах да я позная. Косата й беше станала в пъти по- хубава.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Sigrina, аз също имам проблем с омазняването, но разликата е, че я мия през ден. Сменях какви ли не шампоани, докато наскоро се наложи да ползвам Низорал- само с него мия косата и на втория ден е като току-що измита. Може да опиташ и Биоксил (срещу косопад е, съдържа витамини и /поне при мен/ регулира омазняването)- поръчва се от аптеките и струва около 7 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Има и домашни маски, които са наистина много ефективни против омазняване.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нямам време и нерви да се занимавам. Все пак сподели нещо, като се зададе ваканция да си запълвам времето.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Еми, то по принцип продуктите, с които можеш да си забъркаш маска за коса са страшно много. Но ще ти препоръчам 4 маски, които са с добър ефект:

1. 1 белтък, 1 ч. л. сол и сока на един лимон се разбъркват и се нансят на суха коса.. държи се половин час.

2. В зависимост от дължината на косата се взима кисело мляко. Към него се добавя чаена лъжичка сода за хляб и се разбърква старателно. Допълнителна екстра е добавянето на лимонов сок и разбит белтък. Сместа се нанася веднъж седмично на косата и се държи около 40 минути. Измива се само с вода, и то хладка, заради белтъка.

3. Разбива се един белтък на сняг. Към него се добавя чаена лъжичка сол, докато се получи гъста пяна. След това се сипва и сокът на един лимон и отново се разбива. Маската се втрива чрез масажи в кожата на главата. Държи се 30 минути.

4. 2 с.л. хума се разбъркват с 1 жълтък и 1 с.л. алкохол. Нанасят се на суха коса. След 2 часа косата се измива с шампоан, като накрая се изплаква с хладка вода с лимонов сок.

Успех.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    heiress в други теми със чела че препоръчваш маслото от пшеничен зародиш против цъфтене на косата днес си купих и ще може ли да ми кажеш колко време се стой с него и колко често трябва да се ползва
    Humans need fantasy to be human.

И аз да се включа
    косата ми представлява това,ако има значение :

http://prikachi.com/files/1255486a.jpg

НЕ я третирам с преси,лакове и т.н.
    Мия я 2 пъти в седмицата,понякога слагам пияна.
    Всеки три месеца я подстригвам и тогава я изправям за няколко дена.
    Употребявам шампоан - използвала съм хиляди,дори си купувах от Гърция и нищо не помага за ПЪРХУТА !!! отвратително на всякъде е .. не стои по косата а на самата кожа и ако нещо разчовъркам и остава пръста ми бял ... много е ГАДНО .. Чудя се какво да правя ?
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    heiress в други теми със чела че препоръчваш маслото от пшеничен зародиш против цъфтене на косата днес си купих и ще може ли да ми кажеш колко време се стой с него и колко често трябва да се ползва
    Хубаво е да го нанасяш преди миене на косата по краищата, малко по- обилно и да стоиш с него около 2 часа и след миене, на влажна коса съвсем малко, пак по краищата. Не омазнява кой знае колко, но не прекалявай.

Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    И аз да се включа

Употребявам шампоан - използвала съм хиляди,дори си купувах от Гърция и нищо не помага за ПЪРХУТА !!! отвратително на всякъде е .. не стои по косата а на самата кожа и ако нещо разчовъркам и остава пръста ми бял ... много е ГАДНО .. Чудя се какво да правя ?
    Много ти е хубава косата.
    И много хубаво правиш, че не я третираш- браво!
    Миеш я нормално.
    А за пърхута може да опиташ с домашна маска. Ще ти препоръчам няколко, които мисля, че може би ще ти помогнат:

Смесваш хума, вода и един жълтък на ъста каша, мажеш на главата като стоиш минимум 40 минути. След това измиваш.
    След като опиташ маската, също е много ефикасно да:
    Правиш се отвара с билките салвия, липа, лайка и корени от коприва, похлупва се, след я прецеждаш. Косатаобливаш с отварата, без да изплакваш.
    И друго:
    Разбъркваш в една купичка малко хума с 3 лъжици оцет. Бъркаш с вода, докато стане на хомогенна кашица, подходяща е за намазване по косата. Сместа може да използваш вместо шампоан.

Опитай. Предполагам, че след 2-3 миенета ще има положителен ефект.

Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    И аз да се включа

Много ти е хубава косата.
    И много хубаво правиш, че не я третираш- браво!
    Миеш я нормално.
    А за пърхута може да опиташ с домашна маска. Ще ти препоръчам няколко, които мисля, че може би ще ти помогнат:

Смесваш хума, вода и един жълтък на ъста каша, мажеш на главата като стоиш минимум 40 минути. След това измиваш.
    След като опиташ маската, също е много ефикасно да:
    Правиш се отвара с билките салвия, липа, лайка и корени от коприва, похлупва се, след я прецеждаш. Косатаобливаш с отварата, без да изплакваш.
    И друго:
    Разбъркваш в една купичка малко хума с 3 лъжици оцет. Бъркаш с вода, докато стане на хомогенна кашица, подходяща е за намазване по косата. Сместа може да използваш вместо шампоан.

Опитай. Предполагам, че след 2-3 миенета ще има положителен ефект.
    Благодаря много,heiress!
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Здравейте, на всички.
    Мм..реших и аз да споделя моя проблем..
    Косата ми по принцип си е мазна, тънка и изтощена..Но от около година ми се появи пърход и доста взе да ми пада косата..ии притеснявам..
    Миналата година бях ходина на дерматолог за косопада/нямах все още пърхот/..правиха ми изслядвания..и нищо лошо.. всичко си беше в норма..Дерматоложката ми каза, че всичко това се дължало на стрес..даде ми рецептите на 2 домашни маски, изписа ми да пия ревалид..и нямаше кой знае какъв резултат..косопада спря за около 3-4 месеца..но за съжаление пак се появи, заедно с пърхута..Вече стана година ме мъчат тези напасти..
    Преди около 2 месеца си бях купила шампоан Clear/против пърход и причинения от него косопад/, маска Schauma с Q10 и хапчета/витамини/ Геритамин нео..С шампоана се къпех през 2 дена, както по принцип си се къпя../защото не мога да си търпя косата,като се омазни../.. и след като се изкъпех си слагах маската да подейства за 2 минути..и я измивах обилно/както пишеше в опътването/. А витамините си ги пиех всеки ден..но сега спрях.. За около месец косата ми беше неузнаваема..чиста, мекичка, не се омазняваше бързо..и въоще не падаше..Но и това отмина,явно косата ми е привикнала към шампоана и вече не и действа.. Честно казано вече не знам какво да правя.. Просто искам косата ми да стане здрава, чиста, да не пада, да има повечко обем и ако може да се посгъсти малко.. Пфф.. отчаяна съм.. Моля, помогнете .. !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си