- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Благодаря на heiress и kalpazanka ще пробвам маската с хуба и шампоана![]()
MiMencE, много е възможно всичко да е от ген. Ако ваще има тънки и мазни коси няма как твоята да е прекрасна и гъста, каквото и да правиш.
Мама имаше пърхот по едно време и си спомням, че се оправи с Низорал (ама е доста скъпичък)
От тези витамини след колко време се забелязва ефектът? И напълнява ли се наистина от тях, или просто увеличават апетита?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
heiress първо да кажа, че шапка ти свалям за това колко много съвети даваш \/
моят проблем с косата е следният - по принцпин не я изправям, много рядко се случва.. . не съм я боядисвала никога, но искам да имам по твърда коса а тя е напълно противоложното на твърда. Краищата ми са доста сухи, а в корените понякога се омазнява. Е нй-гадното нещо е, че тоя пърхут ми е скрил шапката направо-не мога да се преборя с него. Какви продукти би ми препоръчала да ползвам? Много благодаря предварително!
![]()
Спокойно. Виж сега аз какво ще ти кажа. Спираш с всичко, до тук, което ползваш. Отиваш до Евромед и купуваш:Първоначално написано от MiMencE
1. Climbazole 150- 150 мл. (шампоан за активно лечение не пърхут) - 21 лв.
2. Novophane (60 броя капсули против косопад, алопеция и дистрофия на ноктите) - 38 лв.
Ползвай само тях като лечени продукти.. може иначе да пиеш бирена мая, да ползваш масло на Икаров или хининова вода и т.н., но НЕ позвай дру шампоан и не приемай други витамини за коса.
Наистина са малко скъпи продуктите, но ако не ти помогнат аз лично ти обещавам да ти го платя. Просто това за сега е най- доброто на пазара и наистина е ефективно. А относно омазняването виж малко по- нагоре съм написала на една мацка 3 или 4 маски за коса. Може да ги опиташ.
Успех и наистина ти гарантирам положителен ефект още на 2-рата седмица!
![]()
Ами при Геритамина положението е много странно, защото на мен лично изобщо не ми се отразяват добре, на една приятелка също, но имам познати, които наистина са много доволни. Аз предпочитам Герикапс, които по принцип са същите. Не се напълнява от тях. Иначе ефект наистина има, но на мен ми излизат много пъпки от тях и ги употребявам много рядко. Но, ако решиш- опитай, защото може наистина да постигнеш добър ефект. Хвалят ги много, но винаги има изключения.Първоначално написано от lDoLLl
Ами не съм, тъй като едни казват че не помага - а други че помага. Направо да се чудиш какво еПървоначално написано от heiress
Искам да те питам чувала ли си розовата вода да се ползва на коса и някакво мнение имаш ли по въпроса?
искам и аз да попитам нещо за омазняването отново оффф значи при мен е пълен ужас като се изкъпя в неделя и в понеделник следобед корените ми са простооо какви ли не шампоани ии не и не преди я миех през ден а сега ги разредих в неделя и сряда ии съм с много мазни корени а и със много сухи краища и прочетох че от мазната коса спасение няма това вярно ли е? kато изл от пубертета ще се оправи ли? pp-sorry za greshkite klaviatyrata mi e bugava
да да аз ги прочетох,но по-скоро въпроса ми беше дали след като изляза от пубертета ще се оправи или верно няма спасение
мерси за отговора иии може ли да ми кажеш какви грижи да полагам
Косата ми няма никакъв обем. Ама никакъв![]()
Какви продукти ще ми препоръчаш? Или пак някакви трикове?
Не искам да я горя с преси, сешоари и т.н., за да си правя обем.
И също така какво мислиш за тези спрейове на Глис? Аз съм се ориентирала към розово-цикламен и аз не знам какъвии жълтия, но се чудя кой е по-добър.
Опитай всеки път като я миеш да масажираш енергично корените.. Това е много важно за коса без обем. Ще ти кажа и още няколко трика, които не вредят на косата:
Ако имаш дълга коса, я връзвай на опашка след като я измиеш горе на главата всяка вечер преди да си легнеш. Ефектът обикновено трае ден, но ако взяка вечер я връзваш може да постигнеш по- дълготраен обем.
За да получиш едновременно обем и леки къдрици, наведи главата си напред и сплети косата си на една или няколко плитки, като отново първо измиеш косата си. Ще постигнеш ефекта, който по принцип се постига с маша или преса за коса.
Обемът идва и от собствените ни секрети на главата, но ние мием косите си твърде честo, за да изчакаме натуралния ефект. Ако се опиташ да миеш косата си на всеки 3 дни, ще чувстваш косата си по-гъста. Ако това е твърде много за теб, тогава разтвори малко сол във вода и впръсквай разтвора в корените. Солта ще направи коста ти по-твърда, което пък ще даде обем.
Аз лично не харесвам особено продуктите на Глис, но можеш да използваш някой от тях за обем или слагай пяна за коса в корените и не прилепвай косата към главата.
гледам всички ти се доверяват...![]()
а за слаба коса... смисъл не е суха, мекичка си е,но се изтощи покрай пресата доста. Нещо за подсилване...
нещо лесничко... Мерси![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
как така .. кристалите изтощават ???Първоначално написано от heiress
или аз не те разбрах или ти не се изрази добре...
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
а омазнява ли косатаПървоначално написано от heiress
Humans need fantasy to be human.