.
Отговор в тема
Страница 19 от 33 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 808

Град
    Пловдив
    heiress обясни моля те по-подробно за това Ленено масло и ако може ценичка (:
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    гледам всички ти се доверяват...
    а за слаба коса... смисъл не е суха, мекичка си е,но се изтощи покрай пресата доста. Нещо за подсилване...
    нещо лесничко... Мерси
    Предполагам, че ползваш кристали за коса като се изправяш.. опитай да ги смениш с Ленено масло на Селениум. Много е добро- подхранва, предпазва и за разлика от кристалите не изтощава.
    как така .. кристалите изтощават ??? или аз не те разбрах или ти не се изрази добре...
    Каквото и да си говорим кристалите може да предпазват от цъфтене на косата, но както всяка друга химия са неблагоприятни за косата. Колкото предпазват от цъфтеж, толкова и вредят на косата. По- добре е да ги замениш с натурални продукти.

Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    гледам всички ти се доверяват...
    а за слаба коса... смисъл не е суха, мекичка си е,но се изтощи покрай пресата доста. Нещо за подсилване...
    нещо лесничко... Мерси
    Предполагам, че ползваш кристали за коса като се изправяш.. опитай да ги смениш с Ленено масло на Селениум. Много е добро- подхранва, предпазва и за разлика от кристалите не изтощава.
    а омазнява ли косата
    Не.. но все пак не прекалявай. Една чаена лъжичка е достатъчна за цялата коса, ако ти е до раменете и не омазнява. Ако ти е по- дълга може и малко повече.

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    heiress обясни моля те по-подробно за това Ленено масло и ако може ценичка (:
    Еми, по принцип се използва за изправяне или чупене на косата, но е много полезно, защото е натурално и подхранва. Нанася се на леко влажна коса,може да се комбинира с други продукти. Прави косата мека и лъскава и заздравява косъма по дължината му.
    Цената е около 20 лева за 250 мл, което стига за около 1/2 година.

Град
    V.Tyrnovo
    имам и друг въпрос... прочетох в нета за затоплен зехтин за косата, слага се в корените и чакаш 2-3 часа.. после миеш.
    пробвала ли си ?
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Здравей !
    Първо да ти кажа, че четох доста страници от изписаните, мислех, че ще открия своя проблем, но не можах да прочета всичките та направо ще питам.. Косата ми е изтощена, боядисвана е хиляди пъти, омазнява се бързо, а в краищата ествено е суха.. По принцип съм съгласна да я подстригна, но се надявам да има начин да я оправя и без да стигам до там.. Не я изправям или нещо такова, и не личи много да е изгорена и т.н., но лично мен супер много ме дразни такава, едвам се сресвам.. Не знам дали ше можеш да ми помогнеш, но все пак благодаря..
    И всички съвети които даваш са много полезни, браво на теб !

имам и друг въпрос... прочетох в нета за затоплен зехтин за косата, слага се в корените и чакаш 2-3 часа.. после миеш.
    пробвала ли си ?
    Да, ефектът не е лош, но не е кой знае какво честно да ти кажа.

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Здравей !
    Първо да ти кажа, че четох доста страници от изписаните, мислех, че ще открия своя проблем, но не можах да прочета всичките та направо ще питам.. Косата ми е изтощена, боядисвана е хиляди пъти, омазнява се бързо, а в краищата ествено е суха.. По принцип съм съгласна да я подстригна, но се надявам да има начин да я оправя и без да стигам до там.. Не я изправям или нещо такова, и не личи много да е изгорена и т.н., но лично мен супер много ме дразни такава, едвам се сресвам.. Не знам дали ше можеш да ми помогнеш, но все пак благодаря..
    И всички съвети които даваш са много полезни, браво на теб !
    Така, мерси за комплимента първо.
    Иии честно казано.. точно същия проблем като твоя имат няколко момичета, които са писали в последните 2 страници. С единствената разлика, че те не са споменавали, че косата им е боядисвана. НО виж сега.. аз лично моята коса също я боядисвах много преди и пак имах същия проблем, но толкова твърдо бях решила да я пусна да расте, че въпреки всичко не я подстригвах и се оправи точно с маските и методите, които съм дала в цветно на миналата или по- миналата страница. Опитай. Няма да съжаляваш.
    Успех.

Град
    V.Tyrnovo
    пробвала ли си ?
    Да, ефектът не е лош, но не е кой знае какво честно да ти кажа.
    мерси, мила.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Моля, пак заповядай.

Доста често дългите коси имат цъфтящи краища. Причината за това е, че когато косата е много дълга естествената мазнина на кожата на главата не достига до тях и те остават сухи. Някои външни фактори също допринасят за цъфтежа на косата. Такива са сушенето със сушоар, което допълнително изсушава краищата на косата, вредното въздействие на слънцето и силния вятър. Цъфтящите краища на косата не могат да се възстановят - те трябва да се изрежат.

Какво можете да направите, за да предотвратите допълнителното цъфтене на косата:
    Подстригвайте косата си редовно.
    Избягвайте да решите косата си, когато е мокра, защото тогава е най-склонна към накъсване.
    Не използвайте сушоар, горещи ролки за коса и маша за изправяне на косата.
    След измиване на косата нанасяйте в краищата й балсам без отмиване.
    Използвайте редовно балсам или маска за коса, за да я овлажните.
    Използвайте само здрави гребени, защото счупените зъбци могат да повредят космите.
    Гребените трябва да са с по-редки зъбци.
    Използвайте продукти за цъфтящи краища. Те не могат да ги възстановят, но тъй като слепват разцепените косми, временно прикриват дефекта.

Освен спазването на тези съвети, домашните маски за коса също ще ви помогнат да предпазите косата си от цъфтене:
    Направете си тази маска: смесете 2 суп. л. зехтин, 1 разбит жълтък на яйце и 1 суп. л. мед. Първо смесете зехтина с меда, а след това ги смесете с жълтъка. Нанесете маската в краищата на косата и я оставете да действа поне 30 мин. След това измйте с шампоан.
    Нанасяйте в краищата на косата масло от авокадо за 30 мин. След това измийте косата с шампоан. Маслото от авокадо е богато на витамини и подхранва косата.
    Маслата от репей, жожоба и рициновото масло също са много ефективни. Мажете с тях краищата на косата си преди миене, за да предотвратите цъфтежа.
    Направете маска на косата от 1 жълтък, 1 суп. л. растително масло, 1 суп. л. лимонов сок и я оставете да действа половин час.

Супер фен Аватара на nymphadora
    heiress,мооля те пусни снимка на косата си,много искам да я видя

Ами, в момента ми е малко сложноо, защото трябва да потърся. Бих се снимала и сега, но съм на плитки:
    http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos...7_178604_n.jpg
    .. такива.. иии няма как да се добие представа.
    Но ще гледам в най- скоро време да пусна. Иначе косата ми не е нищо особено. В момента я пускам и сега е малко под раменете.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    heiress,не мислиш ли,че 100мл спирт ще и изгорят кожата на главата?

Oт къде е този цитат? Нещо не се сещам...

Какви продукти за коса използвате, за да я защитите от студа?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    heiress Искам да те попитам,ще има ли ефект ако заменя Кристалите за коса с Кокосово масло или от Пшеничен зародиш,по-принцип нямам проблеми с цъфтеж на косата или нещо подобно,но си я изправям от няколко години всеки ден,понякога дори и по-няколко пъти?!Използвала съм Кристали и не ми харесват изобщо
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Еми, да. По- добре ще е да ги замениш с нещо натурално. Аз лично, както споменах няколко пъти мисля, че лененото масло е най- хубаво, но и кокосовото също става.

Извинявам се ако въпроса ми се повтаря предварително.Косата ми е много изтощена,третирам я постоянно с преси,сешуари,пянии какви ли не глупости и тя цъфти и изгаря съответно.Можете ли да ми кажете някаква маска за изтощена коса,в която да има и хининова вода,защото искам да ми порастне по-бързо.;// Не,че не е дълга,но искам още.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Еми опитай с 1с.л. зехтин, 1 с.л. рициново масло, 1 жълтък, 1 суп. л. ракия или водка, 1 с.л. лимонов сок и 1 с.л. хининова вода. Стои се около час- два след това се измива с шампоан.

Здравейте! Проблемът ми е, че имам много пърхут и каквото и да правя - нищо. Ползвам низорал, ама тои е до време. И после пак същото. Препоръчайте ми нещо ефикасно, и по-дълготрайно
    Благодаря ви предварително.
    И още един въпрос - От къде мога да си взема тривитаминол(знам, че е от ветеринарните аптеки), но специално за София, където със сигурност да има. Благодаря за отделеното време :P

искам да те попитам за тънка и мазна коса,какво мога да ползвам..ползвала съм най-различни шампуани и маски и кристали, но не забелязвам особен ефект..ако зн нещо конкретно за мазна коса и без обем
    разни хора, разни идеали...

Преди в тази тема четох нещо за тривитаминола и по точно с какво се смесва сега не мога да го намеря ии това ми е 1 въпрос Сега да ти опиша моето положение . Косата ми до преди 3-4 седмици си имаше обем . Обаче малко скоро ходих на фризьор ии тя ми каза да си реша краищата на косата така да се каже докато балсама е на нея . И почнах обаче и нагоре си я решех тоест и корените защота косата ми ставаше мн мека. От 1 седмица вече косата ми е кошмар - пада (а и тя по природа не е мн гъста ... ) няма обем в корените ама никакъв . Нз защо стана така - не я изправям мн рядко я къдря или на преса а и не кзползам сешоар или поне до преди наколко дни не използвах. И забравих да кажа мия я на 3 макс 4 дена

Цитирай Първоначално написано от warmche
    Здравейте! Проблемът ми е, че имам много пърхут и каквото и да правя - нищо. Ползвам низорал, ама тои е до време. И после пак същото. Препоръчайте ми нещо ефикасно, и по-дълготрайно
    Благодаря ви предварително.
    И още един въпрос - От къде мога да си взема тривитаминол(знам, че е от ветеринарните аптеки), но специално за София, където със сигурност да има. Благодаря за отделеното време :P
    Пробвай с домашна маска, в която да добавиш хума и 2 счукани на прах аспирина. След намаляването на пърхута можеш да продължиш със същата маска, но с 1 аспирин докато пърхута изчезна напълно.

Цитирай Първоначално написано от malkazlatna
    искам да те попитам за тънка и мазна коса,какво мога да ползвам..ползвала съм най-различни шампуани и маски и кристали, но не забелязвам особен ефект..ако зн нещо конкретно за мазна коса и без обем
    Пак ще препоръчам домашни маски, поради простата причина, че те са с най- добър ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си