.
Отговор в тема
Страница 2 от 33 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 808
    heiress,не мислиш ли,че 100мл спирт ще и изгорят кожата на главата?

Цитирай Първоначално написано от Liar
    heiress,не мислиш ли,че 100мл спирт ще и изгорят кожата на главата?
    Това е лосион.. ще се ползва доста време.

мазни корени?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    мазни корени?
    на колко време си миеш косата?
    има едни мн ефикасни шампоани , но в мометна не се сещам
    за името... питай в аптека

"Моля,дайте ми от онези ефикасните шампоани"
    хахахах

Голям фен Аватара на girl4eety
    дано да помогнеш и на мен....значи косата ми расте много бавно може ли да ми препоръчаш нещо за по-бърз растеж на косата
    пробвала съм хининова вода но от нея почна да ми капе косата
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Manhattan *
    е ти да не си исипваш цялото шише на главата
    поръчай си от фр.салон качествена маска за коса стимулираща растежа

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    "Моля,дайте ми от онези ефикасните шампоани"
    хахахах
    пффф отиваш и казваш шампоан за мазни корени ... толкова ли сложно? Шампоаните ,които се продават в аптеките са създадени с лечебна цел и са най-добрия вариант!!!

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    мазни корени?
    през 2 дена, но вече ако примерно днес сутринта я измия утре до вечерта ще се е омазнила

Trqbva da q ostavish da svikne.. opitai se da q miesh po- rqdko.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    мазни корени?
    през 2 дена, но вече ако примерно днес сутринта я измия утре до вечерта ще се е омазнила
    от една страна омазняването на корените се получава от честото миене..(макар ,че аз също я мия често )
    консултирай се с фризьор. мисля ,че ще е най -добре

До колкото съм чувала шампоаните против омазняване имали обратен ефект.. т.е. не помагат.. Също ако може някоя маска (може и домашна) за омазняването..

Да, не помагат.. еми, опитай някоя маска с хума, ако искаш, но аз мисля, че е по- важно да разредиш миенето.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Да, не помагат.. еми, опитай някоя маска с хума, ако искаш, но аз мисля, че е по- важно да разредиш миенето.
    колко още да го разредя..на всеки 3 дена не е ли достатъчно.. а и все пак ми трябва шампоан или маска, с която да намалявам и омазняването и така да правя и миенето на косата по-рядко

По- важното е косата ти сама да свикне. Първоначално ще ходиш с мазна коса по един ден, но след време ще спре да се омазнява толкова често.. Моята се омазнява след 5-6 дни..

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    дано да помогнеш и на мен....значи косата ми расте много бавно може ли да ми препоръчаш нещо за по-бърз растеж на косата
    Meжду другото, на мен започна много да ми расте косата като я чупя с бира.. ако искаш пробвай.. може да има ефект и при теб.

Голям фен
    Meжду другото, на мен започна много да ми расте косата като я чупя с бира.. ако искаш пробвай.. може да има ефект и при теб.
    и аз си мачкам косата с бира някъде четох че е добре да е затоплена но още не съм опитвала ... имаш ли опит със затоплена бира как влияе има ли по добър ефект

Голям фен Аватара на joannalof
    На мен косата много ми растеше от една маска на Deva
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Малко ми е сложно да го опиша.

Когато си боядисам косата, например - тя става идеална, няма нужда от пяна, сешоар и т.н. тоест - по-твърда е и има обем. След като я измия обаче...става същата. Прекалено мека, хвърчаща. Кошмар е. Трябва да я правя всеки ден с пяна със силна фиксация, иначе е ужасна. Омръзна ми...

Има ли друг начин да стане по-твърда, по-обемна?

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    и аз си мачкам косата с бира някъде четох че е добре да е затоплена но още не съм опитвала ... имаш ли опит със затоплена бира как влияе има ли по добър ефект
    Ами, аз никога не го правя със затоплена. Държа си я на стайна температура. Не мисля, юе със затоплена ефектът ще е кой знае колко по- добър.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Малко ми е сложно да го опиша.

Когато си боядисам косата, например - тя става идеална, няма нужда от пяна, сешоар и т.н. тоест - по-твърда е и има обем. След като я измия обаче...става същата. Прекалено мека, хвърчаща. Кошмар е. Трябва да я правя всеки ден с пяна със силна фиксация, иначе е ужасна. Омръзна ми...

Има ли друг начин да стане по-твърда, по-обемна?
    Има един много хубав серум против суха хвърчаща коса със заплетени краища. Казва се L'OREAL ELVIVE-anti-frizz serum. Продава се в оранжева бутилка с помпичка. Като субстанция се доближава до олио.
    Другия продукт е L'OREAL STUDIO-HOT STRAIGHT. Продава се в розова бутилка, представлява крем, който също се слага на влажна коса. Помага при оформяне на косата с преса и сешоар, също така предпазва от изсушаване и изгаряне. Много добър продукт.
    От това, което разбрах, мисля че ще ти свършат много добра работа.

Искам да попитам за растежа на косата.. много съм чела и знам, но ако започна да я подхранвам с всички възможни неща за растеж на косата, има ли опастност да се получи нежелан ефект или ще порасне даже по-бързо?

Повече от фен
    а аз имам въпрос относно гъстотата на косата .. какво да направя за да ми стане гъста .. защото моята е хипер рядка ... ии се чудя как да я правя обемна ..

Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    а аз имам въпрос относно гъстотата на косата .. какво да направя за да ми стане гъста .. защото моята е хипер рядка ... ии се чудя как да я правя обемна ..
    Пробвала ли си с пластове..?

Аз искам да ми предложите някаква марка на маска също така кристали или серум или нещо такова за косата..корените се омазняват бързо..краищата са сухи

Цитирай Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
    Искам да попитам за растежа на косата.. много съм чела и знам, но ако започна да я подхранвам с всички възможни неща за растеж на косата, има ли опастност да се получи нежелан ефект или ще порасне даже по-бързо?

Да, не е хубаво да се прекалява... действай умерено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си