- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
heiress,не мислиш ли,че 100мл спирт ще и изгорят кожата на главата?
Това е лосион.. ще се ползва доста време.Първоначално написано от Liar
мазни корени?
на колко време си миеш косата?Първоначално написано от djudjulinkaa
има едни мн ефикасни шампоани , но в мометна не се сещам
за името... питай в аптека
дано да помогнеш и на мен....значи косата ми расте много бавно може ли да ми препоръчаш нещо за по-бърз растеж на косата
пробвала съм хининова вода но от нея почна да ми капе косата
Първоначално написано от sexy_baby_originale
е ти да не си исипваш цялото шише на главата![]()
поръчай си от фр.салон качествена маска за коса стимулираща растежа![]()
пффф отиваш и казваш шампоан за мазни корени ... толкова ли сложно? Шампоаните ,които се продават в аптеките са създадени с лечебна цел и са най-добрия вариант!!!Първоначално написано от Liar
през 2 дена, но вече ако примерно днес сутринта я измия утре до вечерта ще се е омазнилаПървоначално написано от POLLINA
![]()
Trqbva da q ostavish da svikne.. opitai se da q miesh po- rqdko.
от една страна омазняването на корените се получава от честото миене..(макар ,че аз също я мия честоПървоначално написано от djudjulinkaa
)
консултирай се с фризьор. мисля ,че ще е най -добре![]()
До колкото съм чувала шампоаните против омазняване имали обратен ефект.. т.е. не помагат.. Също ако може някоя маска (може и домашна) за омазняването..![]()
Да, не помагат.. еми, опитай някоя маска с хума, ако искаш, но аз мисля, че е по- важно да разредиш миенето.
колко още да го разредя..на всеки 3 дена не е ли достатъчно..Първоначално написано от heiress
а и все пак ми трябва шампоан или маска, с която да намалявам и омазняването и така да правя и миенето на косата по-рядко
![]()
По- важното е косата ти сама да свикне. Първоначално ще ходиш с мазна коса по един ден, но след време ще спре да се омазнява толкова често.. Моята се омазнява след 5-6 дни..![]()
Meжду другото, на мен започна много да ми расте косата като я чупя с бира.. ако искаш пробвай.. може да има ефект и при теб.Първоначално написано от girl4eety
На мен косата много ми растеше от една маска на Deva![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Малко ми е сложно да го опиша.
Когато си боядисам косата, например - тя става идеална, няма нужда от пяна, сешоар и т.н. тоест - по-твърда е и има обем. След като я измия обаче...става същата. Прекалено мека, хвърчаща. Кошмар е. Трябва да я правя всеки ден с пяна със силна фиксация, иначе е ужасна. Омръзна ми...
Има ли друг начин да стане по-твърда, по-обемна?
Ами, аз никога не го правя със затоплена. Държа си я на стайна температура. Не мисля, юе със затоплена ефектът ще е кой знае колко по- добър.Първоначално написано от vellvet
![]()
Има един много хубав серум против суха хвърчаща коса със заплетени краища. Казва се L'OREAL ELVIVE-anti-frizz serum. Продава се в оранжева бутилка с помпичка. Като субстанция се доближава до олио.Първоначално написано от Pliok0019
Другия продукт е L'OREAL STUDIO-HOT STRAIGHT. Продава се в розова бутилка, представлява крем, който също се слага на влажна коса. Помага при оформяне на косата с преса и сешоар, също така предпазва от изсушаване и изгаряне. Много добър продукт.
От това, което разбрах, мисля че ще ти свършат много добра работа.
Искам да попитам за растежа на косата.. много съм чела и знам, но ако започна да я подхранвам с всички възможни неща за растеж на косата, има ли опастност да се получи нежелан ефект или ще порасне даже по-бързо?
а аз имам въпрос относно гъстотата на косата .. какво да направя за да ми стане гъста .. защото моята е хипер рядка ... ии се чудя как да я правя обемна ..
Пробвала ли си с пластове..?Първоначално написано от lolipop1
![]()
Аз искам да ми предложите някаква марка на маска също така кристали или серум или нещо такова за косата..корените се омазняват бързо..краищата са сухи![]()
Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
Да, не е хубаво да се прекалява... действай умерено.