- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Тривитаминола по принцип, като го правиш на маска е хубаво да го смесваш с жълтък, оцет, хума, мед, прясно мляко, алкохол, витамин Е, газ, мас.. иии каквото се сетиш. Не е нужно да е с всички продукти наведнъж, можеш да редуваш.Първоначално написано от babyto92
Можеш да го ползваш и като го втриваш в косата преди миене и стоиш с него около 2 часа минимум.
Хм.. иначе като гледам какво си написала.. грижиш се добра за косата си. Опитвала ли си да пиеш някакви витамини?
Ами не сега ни пия,щях да си взимам едни отказах се. Преди пиех ВИАДЕРМ ама сега вече не мога да си го намирам.Ще го търся пакСега още повече намалих всякаква обработка kна косата и ще ходя тия дни да си купувам ТРИВИТАМИНОЛА . Обаче някъде четох,че е възможно омазняване. Дали е вярно ?
Моята коса също е много изтощена.. Купих си преса преди месец и нещо (досега не бях си купила, защото много изгаря) и докато я изправя 3-4 пъти.. тя разцъфна направо.. От краищата, та чак до корена почти. В момента не я изправям (използвам пяна). Бях чула преди време за Тривитаминола и си взех да пробвам. С него правя следната маска:
- 2 с.л. Тривитаминол
- 1 с.л. ракия
- 1 с.л. оцет
- 1 с.л газ (след това косата мирише гадно, но наистина има ефект от него)
- 2 с.л. кисело мляко
- 1 жълтък
Тези пропорции са за 2 маски, тъй като и майка ми го използва и си правим маска наведнъж. Стоя час/час и нещо, тъй като не понасям да стояя с маска и повече от това не мога, но чух, че колкото повече стоиш, толкова по-голям ефект има..
Къпя се с шампоан с хинин и женшен (много е евтин, но е страхотен) и след като изляза се напръсквам хууубаво с хининова вода или спрей Elseve (от онзи с цимент серамид). След това малко пяна и съм супер..
Голям роман написах...![]()
![]()
![]()
Ааа, искам да попитам какво използвате за обем на косата? Моята по принцип си е тънка, а лятото изгаря на слънцето.. Сега съм на стъпала, но чакам да порастнат горните пластове. Въпреки, че се грижа за краищата те са си винаги сухи и изгорели и е много гадно. Ииии някой ползвал ли е спрея на Nivea - Volume Sensation и доволни ли сте?
Мерси предварително![]()
Здравейте!
Може би въпроса ми не е за тази тема, но не знам къде да попитам.
Понеже косата ми много се изтощи от използване на преса спрях да я изправям. Обаче не си харесвам косата когато не е изправена защото е някаква рошава и неопределена. За това сега след къпане я сресвам докато изсъхне и тя остава почти перфектно права. Това много ли е вредно за косата? И има ли някакъв вариянт да си ползвам пресата и да си слагам разни неща на косата, за да не цъфти и да не се изтощава?
не е ли ресането на мокра коса много вредно?въпреки че аз я реша,де.
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
вредно е,защото косъма се накъсва..аз не я реша докато изсъхне !Първоначално написано от giveupbitch
smile-it's the second best thing you do with your lips
Извинявам се много, ако някой вече е имал същия проблем, но моята коса е слаба и много бързо се омазнява???
Имам въпрос за тривитаминола.Косата ми се омазнява много бързо,но искам да порасне.Може ли да си правя маски с тривитаминол щом с склонна към омазняване?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми айде и аз ще кажа значи аз почнах с хининовия шампоан имаше ефект но малък. Сега наскоро почнах да си правя маска с тривитаминол, бадемово масло и ракия та се чудя какво още мога да използвам, за да порастне по-бързо![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
мерси многоПървоначално написано от heiress
като си набавя овчето мазило ще пиша
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да попитам и аз за тривитаминола ще си го правя на маска,но колко пъти седмично и може ли успоредно с това да си сипя и в шампоана(косата си я мия всеки ден,защото се омазнява)
ЗдравейКосата ми супер много пада ..както и , че имам пърхот или по-точно някакви корички ... Мажа се със зехтин и айце, хининова вода, вчера си взех и хининов щампоан... утре ще си правя някаква маска с бадемово масло..моля те посъветвай ме нещо, че се отчайвам
Не знам дали е особено по темата...но защо косата се омазнява от изправянето с преса>