.
Отговор в тема
Страница 20 от 33 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от babyto92
    Преди в тази тема четох нещо за тривитаминола и по точно с какво се смесва сега не мога да го намеря ии това ми е 1 въпрос Сега да ти опиша моето положение . Косата ми до преди 3-4 седмици си имаше обем . Обаче малко скоро ходих на фризьор ии тя ми каза да си реша краищата на косата така да се каже докато балсама е на нея . И почнах обаче и нагоре си я решех тоест и корените защота косата ми ставаше мн мека. От 1 седмица вече косата ми е кошмар - пада (а и тя по природа не е мн гъста ... ) няма обем в корените ама никакъв . Нз защо стана така - не я изправям мн рядко я къдря или на преса а и не кзползам сешоар или поне до преди наколко дни не използвах. И забравих да кажа мия я на 3 макс 4 дена
    Тривитаминола по принцип, като го правиш на маска е хубаво да го смесваш с жълтък, оцет, хума, мед, прясно мляко, алкохол, витамин Е, газ, мас.. иии каквото се сетиш. Не е нужно да е с всички продукти наведнъж, можеш да редуваш.
    Можеш да го ползваш и като го втриваш в косата преди миене и стоиш с него около 2 часа минимум.
    Хм.. иначе като гледам какво си написала.. грижиш се добра за косата си. Опитвала ли си да пиеш някакви витамини?

Ами не сега ни пия,щях да си взимам едни отказах се. Преди пиех ВИАДЕРМ ама сега вече не мога да си го намирам.Ще го търся пак Сега още повече намалих всякаква обработка kна косата и ще ходя тия дни да си купувам ТРИВИТАМИНОЛА . Обаче някъде четох,че е възможно омазняване. Дали е вярно ?

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Моята коса също е много изтощена.. Купих си преса преди месец и нещо (досега не бях си купила, защото много изгаря) и докато я изправя 3-4 пъти.. тя разцъфна направо.. От краищата, та чак до корена почти. В момента не я изправям (използвам пяна). Бях чула преди време за Тривитаминола и си взех да пробвам. С него правя следната маска:
    - 2 с.л. Тривитаминол
    - 1 с.л. ракия
    - 1 с.л. оцет
    - 1 с.л газ (след това косата мирише гадно, но наистина има ефект от него)
    - 2 с.л. кисело мляко
    - 1 жълтък
    Тези пропорции са за 2 маски, тъй като и майка ми го използва и си правим маска наведнъж. Стоя час/час и нещо, тъй като не понасям да стояя с маска и повече от това не мога, но чух, че колкото повече стоиш, толкова по-голям ефект има..
    Къпя се с шампоан с хинин и женшен (много е евтин, но е страхотен) и след като изляза се напръсквам хууубаво с хининова вода или спрей Elseve (от онзи с цимент серамид). След това малко пяна и съм супер..
    Голям роман написах...

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Ааа, искам да попитам какво използвате за обем на косата? Моята по принцип си е тънка, а лятото изгаря на слънцето.. Сега съм на стъпала, но чакам да порастнат горните пластове. Въпреки, че се грижа за краищата те са си винаги сухи и изгорели и е много гадно. Ииии някой ползвал ли е спрея на Nivea - Volume Sensation и доволни ли сте?
    Мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от babyto92
    Ами не сега ни пия,щях да си взимам едни отказах се. Преди пиех ВИАДЕРМ ама сега вече не мога да си го намирам.Ще го търся пак Сега още повече намалих всякаква обработка kна косата и ще ходя тия дни да си купувам ТРИВИТАМИНОЛА . Обаче някъде четох,че е възможно омазняване. Дали е вярно ?
    Не. Няма как да ти се омазнява косата, ако го измиваш добре след това.
    Опитай да пиеш все пак нещо за косата.. може би Геритамин.. или нещо от сорта.

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Моята коса също е много изтощена.. Купих си преса преди месец и нещо (досега не бях си купила, защото много изгаря) и докато я изправя 3-4 пъти.. тя разцъфна направо.. От краищата, та чак до корена почти. В момента не я изправям (използвам пяна). Бях чула преди време за Тривитаминола и си взех да пробвам. С него правя следната маска:
    - 2 с.л. Тривитаминол
    - 1 с.л. ракия
    - 1 с.л. оцет
    - 1 с.л газ (след това косата мирише гадно, но наистина има ефект от него)
    - 2 с.л. кисело мляко
    - 1 жълтък
    Тези пропорции са за 2 маски, тъй като и майка ми го използва и си правим маска наведнъж. Стоя час/час и нещо, тъй като не понасям да стояя с маска и повече от това не мога, но чух, че колкото повече стоиш, толкова по-голям ефект има..
    Къпя се с шампоан с хинин и женшен (много е евтин, но е страхотен) и след като изляза се напръсквам хууубаво с хининова вода или спрей Elseve (от онзи с цимент серамид). След това малко пяна и съм супер..
    Голям роман написах...
    Еми, супер значи.

Град
    София
    Здравейте!
    Може би въпроса ми не е за тази тема, но не знам къде да попитам.
    Понеже косата ми много се изтощи от използване на преса спрях да я изправям. Обаче не си харесвам косата когато не е изправена защото е някаква рошава и неопределена. За това сега след къпане я сресвам докато изсъхне и тя остава почти перфектно права. Това много ли е вредно за косата? И има ли някакъв вариянт да си ползвам пресата и да си слагам разни неща на косата, за да не цъфти и да не се изтощава?

Със сигурност е по- малко вредно от пресата.

Град
    Neverland
    не е ли ресането на мокра коса много вредно? въпреки че аз я реша,де.
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    вредно е,защото косъма се накъсва..аз не я реша докато изсъхне !
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    Eми, да.. вредно е.. но е по- добре от преса със сигурност.

Защо аз отговарям на всички, а на мен никой не ми отговаря да ми каже дали има ефект от това, което казвам.. тааа някой доволен? За 30 страници никой нищо не каза.. На никого ли не съм помогнала?

Голям фен Аватара на krisence
    Извинявам се много, ако някой вече е имал същия проблем, но моята коса е слаба и много бързо се омазнява???

Град
    Пловдив
    Имам въпрос за тривитаминола.Косата ми се омазнява много бързо,но искам да порасне.Може ли да си правя маски с тривитаминол щом с склонна към омазняване?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от krisence
    Извинявам се много, ако някой вече е имал същия проблем, но моята коса е слаба и много бързо се омазнява???
    Няма да е зле да споделиш с какво я поддържаш и как я третираш, за да добия малко повече представа.

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Имам въпрос за тривитаминола.Косата ми се омазнява много бързо,но искам да порасне.Може ли да си правя маски с тривитаминол щом с склонна към омазняване?
    Да, няма проблем да го ползваш, просто към маската използвай повече изсушаващи родукти- алкхол, хума, жълтък, оцет...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Еми айде и аз ще кажа значи аз почнах с хининовия шампоан имаше ефект но малък. Сега наскоро почнах да си правя маска с тривитаминол, бадемово масло и ракия та се чудя какво още мога да използвам, за да порастне по-бързо
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Да, няма проблем да го ползваш, просто към маската използвай повече изсушаващи родукти- алкхол, хума, жълтък, оцет...
    мерси много като си набавя овчето мазило ще пиша
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Да попитам и аз за тривитаминола ще си го правя на маска,но колко пъти седмично и може ли успоредно с това да си сипя и в шампоана(косата си я мия всеки ден,защото се омазнява)

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Еми айде и аз ще кажа значи аз почнах с хининовия шампоан имаше ефект но малък. Сега наскоро почнах да си правя маска с тривитаминол, бадемово масло и ракия та се чудя какво още мога да използвам, за да порастне по-бързо
    Може да сложиш 1 жълтък, 1 с.л. оцет и 1 с.л. мед.

мерси много като си набавя овчето мазило ще пиша
    Добре. Ще чакам да споделиш резултата.

Цитирай Първоначално написано от Moonchild
    Да попитам и аз за тривитаминола ще си го правя на маска,но колко пъти седмично и може ли успоредно с това да си сипя и в шампоана(косата си я мия всеки ден,защото се омазнява)
    Можеш да го правиш 1 път седмично. Ще е достатъчнно. В шампоана няма смисъл да го слагаш, ако го ползваш 1 път седмично. И все пак се опитай да разредиш миенето.

Град
    Пловдив
    Здравей Косата ми супер много пада ..както и , че имам пърхот или по-точно някакви корички ... Мажа се със зехтин и айце, хининова вода, вчера си взех и хининов щампоан... утре ще си правя някаква маска с бадемово масло..моля те посъветвай ме нещо, че се отчайвам

Не знам дали е особено по темата...но защо косата се омазнява от изправянето с преса>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си