- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Искам маска за по бърз растеж на косата а и за по хубава и здрава коса
Искам да попитам едно въпросче. На 14 години съм. Първо да опиша гривата. Значи косата ми е мазна в корените и цъфти в крайщата и имам пърхут , но не това е най-големия проблем от околко половин година косата ми пада много ( над 200 косъма на ден) при условие, че допреди това не ми е падал и косъм от главата. Преместих се в нов град и ново уилище първа година в гимназията и от стрес ли не знам от какво....Мазах се с тривитаминол по рецепта всичко точно. но от него още по силно почна да пада. Хининов шампоан избъса се. Подхранваши на Herbal Esenses и Gliss Cure не помагат
Вече не знам какво да правя косата ми беше изключително хубава и буйна а сега... Добре, че поне косъма ми не е тънък та не си личи много. Е питам има ли вобще някакъв продукт, който ще спре косопада?
ivonka11. ех голям ти е проблема верно , наистина е от стреса от новото място . Ползвай хининова вода след къпане а и когато ти хрумне ако се изправяш остави пресата не си мъчи косата
аз си правя маски с стимуланта на икаров за разтеж ама и подхранва и някак си по здрава е чувала съм че едно време хората са си варяли вода от чимшир и с това ама нз колко е вярно за косопад...
Значи аз спрях да се пресирам щот още повече и вече не знаам... ако някой има същия проблем може да пише ЛС или да сподели опит [-o<Първоначално написано от MimiKalcheff93
Ако може да ми кажеш нещичко за увредена коса. Но на маските които ползвам им пише, че са за суха и изтощена ... но моята хич не е суха ... напротив имам доста мазна коса.
Твърде вероятн е да е от стрес, имайки в предвид, че си сменила средата. Опитай с някакви витамини, може и да ти помогнат.. за цъфтежа- масло от пшеничен зародиш. Не спомена дали си ползвала Низорал, а той е много добър за пърхута. Относно падането, предполагам, че витамините ще го понамалят, а може и да спре.Първоначално написано от ivonka11
Ако може да ми кажеш нещо за косопад,напоследък косата ми пада страшно много,вече започвам да се плаша?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от heiress
Да със стимуланта на Икаров съм и с бадемовото масло и с хининова вода
Напоследък я изправям много рядко,по-принцип използвам Бадемово масло,Стимулант и маската с гас си правя,но сега съм в почивка от тези нещаПървоначално написано от heiress
и скоро не съм си слагала нищо на косата,като я изправям си слагам само на връхчетата масло от пшеничен зародиш
![]()
Мерси,ще пробвам и с това![]()
момичета може ли да ми препоръчате някакви кремове за изглаждане и кристали и г/д цените.. Благодаря предварително![]()
ivonka11 написа:
MimiKalcheff93 написа:
ivonka11. ех голям ти е проблема верно , наистина е от стреса от новото място . Ползвай хининова вода след къпане а и когато ти хрумне ако се изправяш остави пресата не си мъчи косата
аз си правя маски с стимуланта на икаров за разтеж ама и подхранва и някак си по здрава е чувала съм че едно време хората са си варяли вода от чимшир и с това ама нз колко е вярно за косопад...
Значи аз спрях да се пресирам щот още повече и вече не знаам... ако някой има същия проблем може да пише ЛС или да сподели опит Pray
Какъв опит точно искаш да ти бъде "споделен"?
Ами ако някой е имал същия проблем да сподели с какво се е излекувал. Аз сега си купих катранен шампоан и ще кажа резултатите след 2 седмици![]()