.
Отговор в тема
Страница 23 от 33 ПървиПърви ... 13192021222324252627 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 808

Искам маска за по бърз растеж на косата а и за по хубава и здрава коса

Нещо за мазна коса?

Искам да попитам едно въпросче. На 14 години съм. Първо да опиша гривата. Значи косата ми е мазна в корените и цъфти в крайщата и имам пърхут , но не това е най-големия проблем от околко половин година косата ми пада много ( над 200 косъма на ден ) при условие, че допреди това не ми е падал и косъм от главата. Преместих се в нов град и ново уилище първа година в гимназията и от стрес ли не знам от какво....Мазах се с тривитаминол по рецепта всичко точно. но от него още по силно почна да пада. Хининов шампоан избъса се. Подхранваши на Herbal Esenses и Gliss Cure не помагат Вече не знам какво да правя косата ми беше изключително хубава и буйна а сега... Добре, че поне косъма ми не е тънък та не си личи много. Е питам има ли вобще някакъв продукт, който ще спре косопада?

ivonka11. ех голям ти е проблема верно , наистина е от стреса от новото място . Ползвай хининова вода след къпане а и когато ти хрумне ако се изправяш остави пресата не си мъчи косата
    аз си правя маски с стимуланта на икаров за разтеж ама и подхранва и някак си по здрава е чувала съм че едно време хората са си варяли вода от чимшир и с това ама нз колко е вярно за косопад...

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Опитвала ли си със стимулант или тривитаминол?

ivonka11. ех голям ти е проблема верно , наистина е от стреса от новото място . Ползвай хининова вода след къпане а и когато ти хрумне ако се изправяш остави пресата не си мъчи косата
    аз си правя маски с стимуланта на икаров за разтеж ама и подхранва и някак си по здрава е чувала съм че едно време хората са си варяли вода от чимшир и с това ама нз колко е вярно за косопад...
    Значи аз спрях да се пресирам щот още повече и вече не знаам... ако някой има същия проблем може да пише ЛС или да сподели опит [-o<

Ако може да ми кажеш нещичко за увредена коса. Но на маските които ползвам им пише, че са за суха и изтощена ... но моята хич не е суха ... напротив имам доста мазна коса.

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Нещо за мазна коса?
    Oпитай домашна маска с хума, мисля че ще има ефект.

Цитирай Първоначално написано от ivonka11
    Искам да попитам едно въпросче. На 14 години съм. Първо да опиша гривата. Значи косата ми е мазна в корените и цъфти в крайщата и имам пърхут , но не това е най-големия проблем от околко половин година косата ми пада много ( над 200 косъма на ден ) при условие, че допреди това не ми е падал и косъм от главата. Преместих се в нов град и ново уилище първа година в гимназията и от стрес ли не знам от какво....Мазах се с тривитаминол по рецепта всичко точно. но от него още по силно почна да пада. Хининов шампоан избъса се. Подхранваши на Herbal Esenses и Gliss Cure не помагат Вече не знам какво да правя косата ми беше изключително хубава и буйна а сега... Добре, че поне косъма ми не е тънък та не си личи много. Е питам има ли вобще някакъв продукт, който ще спре косопада?
    Твърде вероятн е да е от стрес, имайки в предвид, че си сменила средата. Опитай с някакви витамини, може и да ти помогнат.. за цъфтежа- масло от пшеничен зародиш. Не спомена дали си ползвала Низорал, а той е много добър за пърхута. Относно падането, предполагам, че витамините ще го понамалят, а може и да спре.

Значи аз спрях да се пресирам щот още повече и вече не знаам... ако някой има същия проблем може да пише ЛС или да сподели опит [-o<
    Аз съм имала много сходен проблем и мога да ти кажа, че ми отне страшно много време, за да си възвърна здравия вид на косата. Просто трябва много поддръжка и много усилия.

Цитирай Първоначално написано от dimeto007
    Ако може да ми кажеш нещичко за увредена коса. Но на маските които ползвам им пише, че са за суха и изтощена ... но моята хич не е суха ... напротив имам доста мазна коса.
    Еми, след като маските не са подходящи за косата ти, най- добре ги смени. Иначе домашните маски са най- добри. Какво точно ползваш? И как третираш косата си??

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ако може да ми кажеш нещо за косопад,напоследък косата ми пада страшно много,вече започвам да се плаша?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Ами, кажи ми какво ползваш иии изправяш ли я?

Цитирай Първоначално написано от heiress

Да със стимуланта на Икаров съм и с бадемовото масло и с хининова вода

Град
    Карлово
    Напоследък я изправям много рядко,по-принцип използвам Бадемово масло,Стимулант и маската с гас си правя,но сега съм в почивка от тези неща и скоро не съм си слагала нищо на косата,като я изправям си слагам само на връхчетата масло от пшеничен зародиш

Да със стимуланта на Икаров съм и с бадемовото масло и с хининова вода
    Eми, значи това, което ти остава е тривитаминола. Пробвай и него.. може да има по- добър ефект. От Стимуланта и водата няма ли?

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Напоследък я изправям много рядко,по-принцип използвам Бадемово масло,Стимулант и маската с гас си правя,но сега съм в почивка от тези неща и скоро не съм си слагала нищо на косата,като я изправям си слагам само на връхчетата масло от пшеничен зародиш
    Хм, еми.. добре си се грижиш.. защо не опиташ с ампули за косопад?

Град
    Карлово
    Мерси,ще пробвам и с това

Няма проблем. Само дано помогне.

Оф, крайно време е да спра да давам акъл и да взема и аз да си направя някоя маска..

Какъв опит точно искаш да ти бъде "споделен"?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    момичета може ли да ми препоръчате някакви кремове за изглаждане и кристали и г/д цените.. Благодаря предварително

За заглаждане това е много добро:

Иначе кристали, може да опиташ на Rolland- UNA.

ivonka11 написа:
    MimiKalcheff93 написа:

Значи аз спрях да се пресирам щот още повече и вече не знаам... ако някой има същия проблем може да пише ЛС или да сподели опит Pray

Какъв опит точно искаш да ти бъде "споделен"?
    Ами ако някой е имал същия проблем да сподели с какво се е излекувал. Аз сега си купих катранен шампоан и ще кажа резултатите след 2 седмици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си