.
Отговор в тема
Страница 24 от 33 ПървиПърви ... 14202122232425262728 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 808
    Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Продукта за заглаждане.. Какво представя всъщност, защо се ползва, цена?

Цитирай Първоначално написано от ivonka11
    ivonka11 написа:
    MimiKalcheff93 написа:
    ivonka11. ех голям ти е проблема верно , наистина е от стреса от новото място . Ползвай хининова вода след къпане а и когато ти хрумне ако се изправяш остави пресата не си мъчи косата
    аз си правя маски с стимуланта на икаров за разтеж ама и подхранва и някак си по здрава е чувала съм че едно време хората са си варяли вода от чимшир и с това ама нз колко е вярно за косопад...

Значи аз спрях да се пресирам щот още повече и вече не знаам... ако някой има същия проблем може да пише ЛС или да сподели опит Pray

Какъв опит точно искаш да ти бъде "споделен"?
    Ами ако някой е имал същия проблем да сподели с какво се е излекувал. Аз сега си купих катранен шампоан и ще кажа резултатите след 2 седмици
    Кажи ми ти какво си ползвала до сега, за да знам какво друго мога да ти предложа.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Продукта за заглаждане.. Какво представя всъщност, защо се ползва, цена?
    Ами, използва се предимно от хора, които се топират, понеже косъма, така да се каже се нацепва... много рядко може да се постигне наистина ефект, най- често само се придава малко по- здрав вид на косата, но в действителност тя не е таква.
    Това специално, което аз съм показала е крем, но има и шампоани, балсами, спрейове за заглаждане.
    Цените варират.
    Също забравих да спомена, че за заглаждане се използва и рибно масло.

Най- после и аз си направих маска.. от около 3 месеца насам не бях, но поради липса на тривитаминол забърках уиски, оцет, зехтин, мед, 2 жълтъка, хининова вода и масло от пшеничен зародиш.. сгъстих я малко с брашно и се получи много добре.. много съм доволна.

Някой да си чупи косата с бира, че имам един въпрос?

Хайде, де.. само аз ли съм?

Аз само съм чувала за чупенето на косата с бира, но не съм сиправила Казват, че не мирише на някои им се получава, на други не, зависи от косата ти. Пробвай няма да ти навреди :P

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от dimeto007
    Ако може да ми кажеш нещичко за увредена коса. Но на маските които ползвам им пише, че са за суха и изтощена ... но моята хич не е суха ... напротив имам доста мазна коса.
    Еми, след като маските не са подходящи за косата ти, най- добре ги смени. Иначе домашните маски са най- добри. Какво точно ползваш? И как третираш косата си??

Ползвам на Билка с зелено капаче Когато ходих в аптеката да си купувам всички маски бяяха за суха и овредена коса. Нямаше за мазна и овредена - Логиката която аз си правя е че няма маски за мазна коса ,защото те още повече ще я изсушават и тя така не може да се подхрани Иначе даа третирам я редовно с пресата за т`ва ми е като плява. Мия я през 2 дена - не по често че да не земе още повече да се омазнява Майй няма да намера такава маска каквато на мен ми трябва , ама просто не издържам - от тея маски косата ми още повече се омазнява ,защото са за сухааа

така накратко моя проблем е ... косата ми е страшно третирана като почнем от многократно боядисване преди няма и година с руса боя след което косата ми стана супер суха и я потъмних доволна съм .. но пресата е в постоянна употреба след което последва косопад ... взех си шампоана на Dove за косопад ... но косата ми иначе продължава да бъде много суха и твърда ..ползвала съм много продукти за суха и изтощена коса ама няккак си не съм доволна... някакви съвети?
    п.п :правила съм си маски освен купени такива и в домашни условия но сякаш не забелязвам особен напредък

Цитирай Първоначално написано от ivonka11
    Аз само съм чувала за чупенето на косата с бира, но не съм сиправила Казват, че не мирише на някои им се получава, на други не, зависи от косата ти. Пробвай няма да ти навреди :P
    Не питах заради това. По принцип и аз си чупя косата така, но напоследък много бързо започна да ми расте.. беше ми интересно дали е от бирата и исках да попитам някого дали се чупи с бира и дали му расте косата така, за да преценя дали е от това..

Ако може да ми кажеш нещичко за увредена коса. Но на маските които ползвам им пише, че са за суха и изтощена ... но моята хич не е суха ... напротив имам доста мазна коса.
    Еми, след като маските не са подходящи за косата ти, най- добре ги смени. Иначе домашните маски са най- добри. Какво точно ползваш? И как третираш косата си??

Ползвам на Билка с зелено капаче Когато ходих в аптеката да си купувам всички маски бяяха за суха и овредена коса. Нямаше за мазна и овредена - Логиката която аз си правя е че няма маски за мазна коса ,защото те още повече ще я изсушават и тя така не може да се подхрани Иначе даа третирам я редовно с пресата за т`ва ми е като плява. Мия я през 2 дена - не по често че да не земе още повече да се омазнява Майй няма да намера такава маска каквато на мен ми трябва , ама просто не издържам - от тея маски косата ми още повече се омазнява ,защото са за сухааа
    А все пак защо не пробваш с някоя домашна маска.. най- вероятно ще има ефект..

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    така накратко моя проблем е ... косата ми е страшно третирана като почнем от многократно боядисване преди няма и година с руса боя след което косата ми стана супер суха и я потъмних доволна съм .. но пресата е в постоянна употреба след което последва косопад ... взех си шампоана на Dove за косопад ... но косата ми иначе продължава да бъде много суха и твърда ..ползвала съм много продукти за суха и изтощена коса ама няккак си не съм доволна... някакви съвети?
    п.п :правила съм си маски освен купени такива и в домашни условия но сякаш не забелязвам особен напредък
    Прекалено много си я третирала и продължаваш. Опитай малко да понамалиш с пресата, нужно е време, за да се възтанови косата. Няма как да спре да пада, докато не започнш да се грижиш малко повече. Намери начин да изглеждаш добре и да си правиш прическа без пресата.. купи си и някакви витамини за коса.. ще има ефект.

Прекалено много си я третирала и продължаваш. Опитай малко да понамалиш с пресата, нужно е време, за да се възтанови косата. Няма как да спре да пада, докато не започнш да се грижиш малко повече. Намери начин да изглеждаш добре и да си правиш прическа без пресата.. купи си и някакви витамини за коса.. ще има ефект.
    благодаря за съвета .. иначе и слагах и маски по едно време но сякаш не ми стигат ... ще пробвам от онези ампули които ги продават за коса дано помагат

Моля, но имай в предвид, че за всяко нещо трябва постоянство.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Неприятно..аз бях същата.. всеки БОЖИ ден я горях,горях..нашите ми казваха ''не я гори,ще останеш без коса'' , но аз така и не се вслушах и си продължавах,сякаш това е нещо полезно..изведнъж обаче косата ми започна да става суха,изтощена и на пластове,спрях завинаги с пресата.. и сега виждате на снимката,че се възтанови,но аз повече няма да правя тази грешка да си съсипвам косата! Най-голямата помощ за косата ти ще бъде да спреш с горенето,измисли някоя друга прическа,иначе след време ще останеш гологлава! .. помни ми думите! а иначе за да я възтановиш няма как цялата.. можеш само да опитваш с маски за таква коса!
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Неприятно..аз бях същата.. всеки БОЖИ ден я горях,горях..нашите ми казваха ''не я гори,ще останеш без коса'' , но аз така и не се вслушах и си продължавах,сякаш това е нещо полезно..изведнъж обаче косата ми започна да става суха,изтощена и на пластове,спрях завинаги с пресата.. и сега виждате на снимката,че се възтанови,но аз повече няма да правя тази грешка да си съсипвам косата! Най-голямата помощ за косата ти ще бъде да спреш с горенето,измисли някоя друга прическа,иначе след време ще останеш гологлава! .. помни ми думите! а иначе за да я възтановиш няма как цялата.. можеш само да опитваш с маски за таква коса!
    именно .. вместо всекидневното изправяне мисля да мина на ролки за коса ще я къдря и ще и правя маски за да я подхраня .. още веднъж благодаря на двете ви

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    именно .. вместо всекидневното изправяне мисля да мина на ролки за коса ще я къдря и ще и правя маски за да я подхраня .. още веднъж благодаря на двете ви
    Да,несъмнено това е решението! Добре,че поне си се ''светнала'' а не си чакала косата ти да стане на перушина

Бсе пак опитай малко по малко съвсем да спреш с пресата. Иначе имай в предвид, че и сешоара изтощава косата.. Свиква се и без 2-те. Аз моята коса не я третирам с никакви уреди и пак си правя различни прически и вече въобще не ми липсват преси, маши, сешоари или каквото и да било. Дори пяна и лак не ползвам и се чувсевам много добре. Няма да съжаляваш, опитай.

Бсе пак опитай малко по малко съвсем да спреш с пресата. Иначе имай в предвид, че и сешоара изтощава косата.. Свиква се и без 2-те. Аз моята коса не я третирам с никакви уреди и пак си правя различни прически и вече въобще не ми липсват преси, маши, сешоари или каквото и да било. Дори пяна и лак не ползвам и се чувсевам много добре. Няма да съжаляваш, опитай.
    е добре какви са въпросните прически а иначе гледам по често да я връзвам ... без сешоар някак си не мога защото ако не я изсуша и става супер гадна точно като перушина

Като цяло като я измия и я оставям да си изсъхне сама, защото става съвсем леко чуплива, на кичури и много ми харесва.
    Също я чупя с бира, което пак става хубаво. Нося я или пусната или долу ниско на отпусната опашка. Обичам понягога, докато е начупена да ѝ правя странична небрежна плитка, отново отпусната и леко рошава.
    Също я нося и на рошав кок като е начупена, а и понягока, когато не е.

Като цяло като я измия и я оставям да си изсъхне сама, защото става съвсем леко чуплива, на кичури и много ми харесва.
    Също я чупя с бира, което пак става хубаво. Нося я или пусната или долу ниско на отпусната опашка. Обичам понягога, докато е начупена да ѝ правя странична небрежна плитка, отново отпусната и леко рошава.
    Също я нося и на рошав кок като е начупена, а и понягока, когато не е.
    Ще качиш ли снимки на теб с различни видове прически,моооля те

Ами, в момента нямам снимки, но може да качвам като се снимам..

Ох, аз май пак ще започвам да пия Геритамин Нео..

здравейте.. никой не ми отг в темата ще питам тук ако смеся тривитаминол с бадемово масло и стимулант на икаров може ли да стане обратен ефект

Та моя проблем е по-различен... Използвам преса всеки ден, но само за бретона и няколко къдрави кичура около лицето. Също така преди да се изправя използвам някакъв спрей за защита. Пресата ми има и защитни йони, но въпреки това се притеснявам за косата си. Не мога да преценя дали това което правя е много изтощително за косата или не. Та искам твоето мнение също така и няколко съвета за предпазване на косата или пък за изтощена коса(въпреки че мойта още не е такава)!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си