.
Отговор в тема
Страница 25 от 33 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от elllllly
    здравейте.. никой не ми отг в темата ще питам тук ако смеся тривитаминол с бадемово масло и стимулант на икаров може ли да стане обратен ефект
    Не, напротив. И аз правя така, когато са ми налични и 3-те. Ефектът е много хубав..

Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Та моя проблем е по-различен... Използвам преса всеки ден, но само за бретона и няколко къдрави кичура около лицето. Също така преди да се изправя използвам някакъв спрей за защита. Пресата ми има и защитни йони, но въпреки това се притеснявам за косата си. Не мога да преценя дали това което правя е много изтощително за косата или не. Та искам твоето мнение също така и няколко съвета за предпазване на косата или пък за изтощена коса(въпреки че мойта още не е такава)!!
    Еми, дори и 1 кичур да с изправяш пак си вреди. Е, вярно, че по- малко, но все пак вреди. Не можеш ли със сешоар да се изпрявяш- хем държи повече, хем е по- безвредно. И избягвай химиите и горенето на косата като цяло. От това по- хубаво няма.

а колко пъти в месеца или седмицата е хубаво..

...
    Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Аз пък искам да питам как да ми избият нови косми там дето са паднали

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Здравей heiress,понеже виждам,че помагаш на всички се чудех дали за мен може да се измисли нещо. Значи косата ми е естествено руса,много мека,пухкава,блестяща дотук добре,но адски много се сплита,бързо се омазнява,навсичкото отгоре е супер тънка,тъй ,че картинката е ужасна. Преди редовно я горих с пресата,просто нямаше друг начин,за да изглежда косата в нормален вид,сега се спрях,един път не съм си изгорила косата,откакто си подстригах връхчетата ( преди 3-4 месеца ) Оттогава какви ли не маски съм правила-имам предвид домашните,дето си ги писала във темата,но ефект не съм видяла,освен,че косата още повече взе да се омазнява и ги спрях .Та въпроса ми е дали има продукт,който да направи косата по-твърда,да не се сплита толкова или някаква прическа да си правя за обем нз какво да правя ...

а колко пъти в месеца или седмицата е хубаво..
    Веднъж в седмицата е повече от достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от onelove93
    Aз пък искам да попитам нещо.. Как,по дяволите,да пусна дълга коса,като връхчетата ми са ужасноо сухи,постоянно цъфнали,колкото и да режа?Правя си маската с тривитаминол,с почивките и всичко,слагам и бадемово,и масло от пшеничен зародиш,и нищоо.. От тривитаминола порастна-от до раменете,сега ми е до гърдите..И постоянно цъфнала,и седи ужасноо грозно,супеер отвратителна гледка са ми връхчетата..Допреди година и нещо бях руса,сега съм черна,за да съм със здрава коса,доколкото може да се каже..Даите съвет как да я пускам дълга,без да се налага да я режа постоянно.. И тия връхчета..
    Как я третираш? Преса, лак, сешоар, пяна, маша...?

Цитирай Първоначално написано от ivonka11
    Аз пък искам да питам как да ми избият нови косми там дето са паднали
    По прнцип е хубаво да се стимулира растежа. Опитай да втриваш стимулант за коса, но много важно е докато го нанасяш да масажираш скалпа, това подобрява кръвообръщението му и спомага за растежа на "нови" косъмчета. Опитай с масаж от по 5- 10 минути със стимулант 1 път седмично.

Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Здравей heiress,понеже виждам,че помагаш на всички се чудех дали за мен може да се измисли нещо. Значи косата ми е естествено руса,много мека,пухкава,блестяща дотук добре,но адски много се сплита,бързо се омазнява,навсичкото отгоре е супер тънка,тъй ,че картинката е ужасна. Преди редовно я горих с пресата,просто нямаше друг начин,за да изглежда косата в нормален вид,сега се спрях,един път не съм си изгорила косата,откакто си подстригах връхчетата ( преди 3-4 месеца ) Оттогава какви ли не маски съм правила-имам предвид домашните,дето си ги писала във темата,но ефект не съм видяла,освен,че косата още повече взе да се омазнява и ги спрях .Та въпроса ми е дали има продукт,който да направи косата по-твърда,да не се сплита толкова или някаква прическа да си правя за обем нз какво да правя ...
    По принцип няма как да си измениш структурата на косъма- т.е. да го направиш по- дебел.. аз също съм с тънък косъм и перфектно те разбирам. Единствено мога да ти помогна за сплитането. Има много кремове за по- лесно разресване на косата и те са много ефикасни. Избери си някой и опитай. Относно обема.. когато косата е тънка и мека е много важна фризурата. Направи я на повече етажи и гледай да я сушиш с наведена глава. Както и да я сресваш отново с наведена глава. Така ще помогнеш на косъма да свикне да стои по- нагоре и визуално ще си с по- обемна коса.

мерсии многооо

Град
    AsEnOvGrAd
    Здрасти и от мен.Значии..аз прочетох няколко странички от тази тема,но не цялата.Просто нямам време да се зачитам по-сериозно и бих искала да попитам каква е тайната за по-здрав косъм?Косата ми е на руси кичури от лятото..Засега само 2 пъти съм си правила,като вторият само в корените.След супрата знаете как става..косата ми е суха,изтощена,същевременно се омазнява след 2 дена в корените..Бързо цъфти,а и без това ми е рядка.Дължината - горе долу малко под раменете..Също така да добавя и че забелязвам лек косопад..дрехите ми постоянно са в косми.Ужасно е!Та..въпроса ми е как мога да помогна на косата си да стане някак си по-гъста,по-здрава..да не се накъсва лесно..да не цъфти бързо..Сега ми е хрумнало цялата да се изрусявам,но с такава коса като моята просто не знам дали ще е възможно..То ще е възможно,но ме е страх накрая да не остана без коса.Изправям я 2 пъти в седмицата,иначе е чуплива.Всеки път,когато се къпя слагам различни маски..сега съм с една на Loreal.Моля,помогнете...

Ами преса използвам един път на 2 седмици,маша-не,гел-не,лак-не,нищо бе,човек.. Не знам какво да я правя вече...
    Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

мерсии многооо
    Moля, пак заповядай.

Цитирай Първоначално написано от just_els
    Здрасти и от мен.Значии..аз прочетох няколко странички от тази тема,но не цялата.Просто нямам време да се зачитам по-сериозно и бих искала да попитам каква е тайната за по-здрав косъм?Косата ми е на руси кичури от лятото..Засега само 2 пъти съм си правила,като вторият само в корените.След супрата знаете как става..косата ми е суха,изтощена,същевременно се омазнява след 2 дена в корените..Бързо цъфти,а и без това ми е рядка.Дължината - горе долу малко под раменете..Също така да добавя и че забелязвам лек косопад..дрехите ми постоянно са в косми.Ужасно е!Та..въпроса ми е как мога да помогна на косата си да стане някак си по-гъста,по-здрава..да не се накъсва лесно..да не цъфти бързо..Сега ми е хрумнало цялата да се изрусявам,но с такава коса като моята просто не знам дали ще е възможно..То ще е възможно,но ме е страх накрая да не остана без коса.Изправям я 2 пъти в седмицата,иначе е чуплива.Всеки път,когато се къпя слагам различни маски..сега съм с една на Loreal.Моля,помогнете...
    Опитай със стимулант за коса. Може и да помогне.

Цитирай Първоначално написано от onelove93
    Ами преса използвам един път на 2 седмици,маша-не,гел-не,лак-не,нищо бе,човек.. Не знам какво да я правя вече...
    Еми, явно доста се е изтощила от боите... опитай да си вземеш някакви витамини за коса.

Бих желала да попитам и аз няколко въпроса свързани с моята коса.Още преди 4 5 години косата ми изведнъж много оредя,беше изключително гъста,но не знам на стресова основа или хормонална стана много рядка,но само отгоре на скалпа,докато отзад е абсолютна гора.На всичкото отгоре е и ужасно тънка.Ползвала съм доста работи от хининова вода,Стимулант на Икаров,шампоан и ампули на Vishi,подстрихвах я в дъно няколко пъти и ефекта е минимален,почти незабележителен.Не съм ползвала маши,преси,лакове за коса,боя,вакса,сешоара е голяма рядкост,въобще третирам е колкото е възможно по-малко,но тя продължава да пада.Моля Ви помогнете ми с нещо,защото вече съм отчаяна.

Пила ли си някакви витамини?

Аз пък имам проблем с омазняването на 2рия ден вече ходя вързана..

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Някакъв мек шампоан за честа употреба на натурална основа?

Не не съм,освен витамин C ако има някакво значение

Цитирай Първоначално написано от portishead
    Аз пък имам проблем с омазняването на 2рия ден вече ходя вързана..
    Опитай с маска с хума и лимонов сок.. можеш да добавиш и друго в нея, но сложи и тези продукти.

Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Някакъв мек шампоан за честа употреба на натурална основа?
    На HENNA PLUS са добри шампоаните. Можеш да разгледаш и да си избереш някакъв за твоята коса.

Цитирай Първоначално написано от system4eto
    Не не съм,освен витамин C ако има някакво значение
    Хммм.. виж сега.. мога да ти препоръчам... потърси си Mixed 400IU по принцип го изписват за кожа, но съдържа всичко необходимо за косата. На свободен достъп е и е безвреден. Определено ще ти свърши работа.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Четох,че косата ти никога не е цъфтяла,дори и без да я подстригваш и реших да те питам какви продукти използваш против цъфтенето?
    И още нещо-задължително ли щом косата ти се заплита е цъфнала?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си