- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Мерси много.Първоначално написано от heiress
Иначе и аз си мисля,че е от това,защото до сега съм нямала никакви проблеми с косата си. Дано се оправи с тази маска.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Преди използвах кристали,но отдавна съм ги спряла,иначе всеки ден или си я изправям или я къдря(и я топирвам).Косопада го забелязах,още преди 1 месец ,но не съм,много сигурна,май е от повече време...Първоначално написано от heiress
Моето не е точно проблем , а въпрос. Искам подобна прическа на тази : http://www.youtube.com/watch?v=wSuTx...eature=related , но не знам как точно да го обясня на фризьорката. Всмисъл , да й кажа че искам на пластове , или ?
Мерси.
аз имам въпрос относно тривитаминола-използвах го месец и половина и сега вече забелязвам,че ми е пораснала коса и много и се радвамобаче след това спрях маската и косопада се засили адски много...не го използвам около месец вече и виждам,че не пада така както преди и незнам дали бих могла да продължа с тривитаминола-все пак от него косата ми се заздрави и започна да расте нова,но от друга страна започва и да капе...и незнам какво да правя,затова търся съвет от вас.мерси момичета
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
и аз имам въпрос значи миналия вторник си боядисах косата в черно с боя палете и сега като чета и слушам колко много гори косата чак се праша и ще те помоля да ми дадеш рецепта за някаква маска за да се съвземе малко иии мерси предварително
Еми, като за начало, преди да започнеш да я "лекуваш", няма да е зле да спреш да й "вредиш". Намали малко цялото това третиране и започни да се грижиш за косата си. То не може хем да й вредиш, хем да изглежда супер, колкото и да ни се иска. Намали горенето и там, лакове, пяни и такива и започни с маските и може би някакви витамини си вземи и би трябвало да се пооправи.Първоначално написано от Sevdito
![]()
искам нещ0 да ми препоръчаш и за мойта коса.. защ0то вече незнам какво да я правя!!.. аз съм с естествения си цват мисля да я боядисам за по напред но ще видим знам че косата ми ще се изтощи още повече, но искам малко промяна
.. и мисълта ми беше да ми кажеш какво да правя с нея защото аз всеки ден я изправям пък пресата е бая силна и ужасно много се изтощава.. много бързо почна да цъфтии и да се омазнява ..
какво да правя
.. мерси предварително!
![]()
![]()
heiress дали има някакъв шанс след боядисването косата ми да стане по-твърда. Знам,че след боядисването косата леко се променя и за това питам. По принцип косата ми не е толкова зле,като я измия си е права, мекичка, блестяща ,абе сичко е ок ,реша си я и така си е супер,но след като изляза навън и духне вятъра два три пъти ,докато стигна до училище например косата ми става просто ОТВРАТИТЕЛНА. Понеже е супер мека и тънка толкова много се сплита,изглежда мазна,неподдържана,абе някакъв ад... Възможно ли е евентуално ако стане по-твърда след боядисването=по-тежка и да нямам този проблем. Мерси предварително.
Здравейте.. Аз искам само да попитам.. Не знам дали тук е мястото (и съжалявам ако не е).. Значи моята коса е тъмно кестенява, но винаги съм искала руса коса. Затова вчера реших да се изруся. Проблема е, че не ми харесва.. Не мисля, че ми ходи и разбрах, че съм направила голяма грешка.. Сега косата ми е ужасно суха, стърчи и направо не знам какво да я правя. Та исках да попитам за някаква домашна маска с която може да се подхрани косата ми.. Също така искам да си върна стария кафяв цвят но няма ли да е прекалено "скоро"? Страхувам се, че може да ми опада косата от толкова боядисвания. (И преди съм я боядисвала 3-4 пъти) Но просто ме е срам да излизам с тази "прическа" Т.Т![]()
heiress, искам да те питам нещо: понеже косата ми е доста суха си правя следната маска-смесвам кисело мляко ,бадемово масло и ракия и нанасям върху корените и по дължината на косъма.Та въпроса ми е какво мислиш за тази маска и подходящи ли са продуктите ,които съм използвала?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Слагаш 2 изсушабащи и една омазняваща съставка, избощо не е подходяща за суха коса, на твое място ще се мажа само с бадемово масло.
Хубаво е да изчакаш малко преди да я боядисаш отново.. изчакай поне 2-3 седмици. Иначе можеш да и правиш домашни маски с бадемово масло и масло от пшеничен зародиш. Както и фрикций с дъбова кора. Мисля, че ще ти се отрази много добре. Вземи си и някакву витамини. Хубаво е да се пият след боядисване. например Геритамин.Първоначално написано от babbynatty
![]()